Новини фільмів, в яких згадується Макс фон Сюдов

7 вересня 2018,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь світової прем'єри історичної драми Томаса Вінтерберга «Курськ», яка відбулася учора на кінофестивалі в Торонто, в мережі був представлений її міжнародний трейлер.

Читати далі...
5 травня 2015,  12:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair і відомий фотограф Енні Лейбовіц представили акторів Адама Драйвера і частково Лупіту Ніонго в образах із прийдешнього блокбастера Джей Джея Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили».

Драйвер втілить у фільмі «поганого хлопця в капюшоні» Кайло Рена, який буде управлятися з тим новим трьохлучним світловим мечем, який ми бачили у тизері. На фотографії може здатися, що штурмовики ведуть його на розстріл, але насправді вони його свита.

Поки невідомо на чиєму боці опиниться героїня Ніонго, успішний пірат на ім'я Маз Каната, але завдяки фотографії точно ясно, що створена вона буде за допомогою технології захоплення руху.

Зірка «Ігри престолів» Гвендолін Крісті зіграє капітана Фазму, яка буде носити стилізований під метал костюм штурмовика і темний плащ. Вона є членом Першого Ордену (Першого Порядку) – нової версії ворожої Імперії з минулих фільмів.

Головні ролі в «Пробудженні сили» виконають Дейзі Рідлі (Рей), Оскар Айзек (льотчик Опору По Дэмерон) і Джон Бойега (Фін), а також повернуться в своїх культових образах Харрісон ФордМарк Хемілл і Керрі Фішер.

Все ще невідомо, кого зіграють Енді СеркісУорвік ДевісДонал ГлісонМакс фон Сюдов.

Музику до фільму, як і попереднім 6 епізодами, напише володар 5 «Оскарів» Джон Вільямс.

«Зоряні війни: Пробудження сили» вийдуть в український прокат 17 грудня.