Статті, в яких згадується Макс фон Сюдов

14 грудня 2015,  13:45 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Зоряні війни: Пробудження сили» (Star Wars: The Force Awakens) — американський фільм режисера Джей Джей Абрамса в жанрі космічної опери, сьомий епізод саги «Зоряні війни». Є продовженням фільму «Зоряні війни. Епізод VI: Повернення джедая», а також початком третьої трилогії. Світова прем'єра фільму відбудеться 14 грудня 2015 року в Лос-Анджелесі, після чого, 15 грудня, фільм буде вперше показаний в Європі — у Лондоні. Вихід фільму в прокат відбудеться 16 грудня, у США фільм вийде на екрани 18 грудня, в Україні і Росії — 17 грудня 2015 року.

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...