Новини, в яких згадується Макс фон Сюдов

7 вересня 2018,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь світової прем'єри історичної драми Томаса Вінтерберга «Курськ», яка відбулася учора на кінофестивалі в Торонто, в мережі був представлений її міжнародний трейлер.

Читати далі...
19 липня 2016,  20:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Гра престолів» в черговий раз виявилася на висоті, коли її 6 сезон удостоївся цілих 23 номінацій на телепремію «Еммі», що більше, ніж у будь-якого іншого серіалу в цьому році.

Читати далі...
14 грудня 2015,  13:45 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Зоряні війни: Пробудження сили» (Star Wars: The Force Awakens) — американський фільм режисера Джей Джей Абрамса в жанрі космічної опери, сьомий епізод саги «Зоряні війни». Є продовженням фільму «Зоряні війни. Епізод VI: Повернення джедая», а також початком третьої трилогії. Світова прем'єра фільму відбудеться 14 грудня 2015 року в Лос-Анджелесі, після чого, 15 грудня, фільм буде вперше показаний в Європі — у Лондоні. Вихід фільму в прокат відбудеться 16 грудня, у США фільм вийде на екрани 18 грудня, в Україні і Росії — 17 грудня 2015 року.

Читати далі...
19 жовтня 2015,  12:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня открывается всемирная продажа билетов на долгожданное продолжение саги «Звёздные войны: Пробуждение силы», и накануне появился его новый официальный постер.

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
5 серпня 2015,  09:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний шведський актор Макс фон Сюдов втілить в 6 сезоні «Ігри престолів» персонажа, який вже з'являвся в серіалі.

Тільки стало відомо, що в нових серіях «Гри престолів» зіграє Іен МакШейн, як тут же до касту серіалу приєднався інший відомий актор.

Фон Сюдов зіграє Трьохокого ворона, якого в людській подобі в декількох серіях до цього втілював Струан Роджер. У нього, як і у МакШейна, буде не багато екранного часу, але роль його також буде особливої важливості. Актор вже був помічений на зйомках.

Найбільш відомими роботами фон Сюдова є фільми «Той, що виганяє дияволаr», «Особлива думка», «Острів проклятих», «Робін Гуд» і «Надзвичайно голосно і неймовірно близько», за який актор отримав свою другу номінацію на «Оскар». А останньою появою на телебаченні для нього був серіал «Тюдори».

Але перед його перетворенням в Трьохокого ворона актора в цьому році можна буде побачити в «Зоряних війнах: Пробудження сили» в образі, який все ще тримають в секреті.

6 сезон «Гри престолів» вийде навесні 2016 року.

5 травня 2015,  12:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair і відомий фотограф Енні Лейбовіц представили акторів Адама Драйвера і частково Лупіту Ніонго в образах із прийдешнього блокбастера Джей Джея Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили».

Драйвер втілить у фільмі «поганого хлопця в капюшоні» Кайло Рена, який буде управлятися з тим новим трьохлучним світловим мечем, який ми бачили у тизері. На фотографії може здатися, що штурмовики ведуть його на розстріл, але насправді вони його свита.

Поки невідомо на чиєму боці опиниться героїня Ніонго, успішний пірат на ім'я Маз Каната, але завдяки фотографії точно ясно, що створена вона буде за допомогою технології захоплення руху.

Зірка «Ігри престолів» Гвендолін Крісті зіграє капітана Фазму, яка буде носити стилізований під метал костюм штурмовика і темний плащ. Вона є членом Першого Ордену (Першого Порядку) – нової версії ворожої Імперії з минулих фільмів.

Головні ролі в «Пробудженні сили» виконають Дейзі Рідлі (Рей), Оскар Айзек (льотчик Опору По Дэмерон) і Джон Бойега (Фін), а також повернуться в своїх культових образах Харрісон ФордМарк Хемілл і Керрі Фішер.

Все ще невідомо, кого зіграють Енді СеркісУорвік ДевісДонал ГлісонМакс фон Сюдов.

Музику до фільму, як і попереднім 6 епізодами, напише володар 5 «Оскарів» Джон Вільямс.

«Зоряні війни: Пробудження сили» вийдуть в український прокат 17 грудня.