Новини, в яких згадується Майкл Рукер

21 листопада 2022,  19:26 | Новини фільмів

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Читати далі...
26 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер супергеройського екшену від DC «Загін самогубців: Місія навиліт», який буде «витвором жахливо прекрасної уяви режисера Джеймса Ганна», який подарував нам «Вартових Галактики».

Читати далі...
16 січня 2021,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки локдаун та сильний холод за вікном красномовно говорять про те, що суботній вечір ми проведемо вдома в теплі і перед телевізором, то у нас є відмінна рекомендація на сьогодні марафон «Вартових Галактики», який стартує на Новому каналі.

Читати далі...
11 грудня 2020,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крім серіалів про Локі, Ванду і Віжена, Сокола і Зимового солдата та Соколине око, в майбутньому році на стримінговій платформі Disney+ вийде дуже незвичайний мультсеріал «Що, якби...?», чий перший трейлер точно змусить вас відкрити рот від подиву.

Читати далі...
16 вересня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount Pictures представила веселий і водночас божевільний трейлер свого нового апокаліптичного фільму «Любов і монстри», який в минулому називався «Монструозні проблеми».

Читати далі...
22 серпня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька хвилин тому на конвенції DC FanDome був представлений перший погляд на супергеройський екшен Джеймса Ганна «Загін самогубців: Місія навиліт» у вигляді закулісного відео, яке дозволяє познайомитися з оновленою командою та розглянути їхні божевільні костюми.

Читати далі...
5 серпня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. і каст супергеройського екшену «Загін самогубців 2» вирішили відсвяткувати день народження режисера Джеймса Ганна, представивши офіційний логотип сиквела на різних мовах. Включно з українською.

Читати далі...
24 квітня 2020,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер відомих супергеройських екшенів від Marvel Studios «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2» Джеймс Ганн розкрив, що третя пригода команди Зоряного лицаря знову змусить нас пустити сльозу.

Читати далі...
7 лютого 2020,  16:01 | Новини фільмів

А про що фантазуєте ви? Зірка серіалу «Милі ошуканки» і горора «Правда або дія» Люсі Гейл бореться за виживання на таємничому острові в фінальному трейлері фільму жахів «Острів фантазій».

Горор-трилер Джеффа Водлоу «Острів фантазій», який засновано на однойменному серіалі 1970-х, відправить групу людей на загадковий острів, де збуваються найзаповітніші мрії. Спочатку гості вважають це грою, розвагою, але незабаром розуміють, що їхні мрії дійсно здійснюються, причому найстрашнішим чином. Чи зможуть вони вибратися з цього «райського курорту» живими?

Разом з Гейл на острові опиняться актори Майкл Пенья, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен. В український прокат «Острів фантазій» вийде вже наступного тижня, 13 лютого.

28 січня 2020,  00:39 | Новини фільмів

У кожного є свої потаємні фантазії. І новий трейлер фільму жахів «Острів фантазій» показує, що часом краще не бажати їхнього здійснення.

Нова кінокартина режисера горора «Правда або дія» Джеффа Водлоу, натхненна хітовим серіалом 1970-х «Острів фантазій», показує, як Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен потрапляють на розкішний курорт Майкла Пеньї, де всі їхні заповітні бажання можуть стати реальністю. Гості вважають, що все це просто реалістичні голограми, але незабаром розуміють, що на острові відбуваються жахливі речі, і тепер їм доведеться битися, щоб не стати обідом для монстрів.

Відправитися на «Острів фантазій» разом з Гейл та іншими ви зможете з 13 лютого. У той же день відбудуться прем'єри таких очікуваних фільмів, як «Сенсація», «Їжак Сонік», «Так близько до горизонту» і «Кінгс Мен».

11 листопада 2019,  23:53 | Новини фільмів

Потаємні фантазії перетворюються на найжорстокіші кошмари в першому українському трейлері горор-трилера «Острів фантазій», який вийшов сьогодні.

Фільм режисера Джеффа Водлоу є горор-адаптацією популярного американського серіалу 1970-х «Острів фантазій». На віддаленому розкішному курорті загадковий власник (Майкл Пенья) здійснює таємні мрії своїх гостей. Але в одну мить фантазії перетворяться на жахи в реальності, а тропічний рай стане для них пекельною пасткою. Гостям належить розгадати таємницю острова або заплатити власним життям.

Українська прем'єра «Острова фантазій», де разом з Пеньєю зіграють актори Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Шарлотта МакКінні та Раян Гансен, відбудеться 13 лютого 2020 року.

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

3 липня 2017,  19:47 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати короткий цікавий прес-реліз фільму «Експеримент „Офіс“», який покажуть у кінотеатрах України з 20 липня:

В чиємусь збоченому соціальному експерименті група з 80-ти американців заблокована в багатоповерховому корпоративній офісній будівлі в Боготі (Колумбія), і по внутрішньому телефонному зв'язку компанії невідомий голос наказує їм брати участь у смертельній грі — «Убий, або будеш убитий».

Читати далі...
17 червня 2017,  21:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Стражей Галактики 2» Майкл Рукер наткнулся на настоящую Мэри Поппинс, и это было круто.

Читати далі...