Оновлення, в яких згадується Сільвестр Сталлоне

6 червня 2019,  14:49 | Оновлення

У мережі опубліковано український трейлер «Рембо 5: Остання кров» – чергової частини пригод в'єтнамського ветерана. Режисером фільму виступив Адріан Грюнберг, а до сценарію доклав руку особисто Сильвестр Сталлоне.

За сюжетом, головний герой Джон Рембо страждає посттравматичним стресовим розладом і переживає не найкращі часи. Однак всі хвороби відходять на другий план, коли його близькі у біді. Одна з його знайомих в розпачі розповідає йому, що її внучка пропала в Мексиці. Герой вирішує допомогти. Він перетинає кордон і береться за пошуки дівчинки.

Фільм «Рембо 5: Остання кров» вийде в прокат 19 вересня.

16 травня 2018,  15:29 | Оновлення

З'явився український трейлер бойовика «План втечі 2» з Сільвестром Сталлоне і Дейвом Батистой в головних ролях.

Події фільму розгортаються через кілька років після подій першої частини. У центрі сюжету – Рей Бреслін, який керує групою фахівців, здатних організувати втечу з будь-якої в’язниці. Та одного разу його оперативника Шу Рена запроторюють до в’язниці, що здатна змінювати форму. І Бреслін береться сам звільнити його.

В кінотеатрах України дивіться з 14 червня.

14 серпня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер сімейного мультфільму «Гармидер у світі тварин», в якому подружжя Емілі Блант та Джон Красінскі озвучують сім'ю, яка раптово успадкувала зубожілий цирк. Його клоун (Денні ДеВіто) вручає їм коробку чарівних крекерів у вигляді звірів, які дозволяють героям перетворюватися на будь-яку тварину, і разом вони повертають цирку колишню популярність. Також в оригіналі тут звучать голоси Ієна МакКеллена й Сільвестра Сталлоне.

У світовий прокат «Гармидер у світі тварин» виходить у вересні. Поки невідомо, чи добереться мультфільм до українських кінотеатрів.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

8 травня 2017,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC поділився ексклюзивним фрагментом «Вартових Галактики 2», який представляє персонажа Сільвестра Сталлоне. У ньому Слай відчитує Йонду Майкла Рукера за те, що останній порушив кодекс Варварців. Обережно, можливі спойлери.

Нашу рецензію на «Вартових Галактики 2», які вже можна і варто подивитися в українських кінотеатрах, читайте тут.

20 жовтня 2015,  14:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Адоніс Джонсон ніколи не знав свого знаменитого батька, чемпіона світу у важкій вазі Аполло Крида, який помер ще до його народження. Але, без сумнівів, бокс у нього в крові, тому Адоніс направляється до Філадельфії, туди, де відбувся легендарний матч Аполло Крида з упертим вискочкою по імені Роккі Бальбоа.

Опинившись в місті, Адоніс звертається до Роккі (Сталлоне) з проханням потренувати його. Незважаючи на те, що Роккі присягається і божиться, що вийшов з гри, він помічає в Адонісі силу і рішучість, які він пам'ятає в самому Аполло - лютому супротивникові, що став його найкращим другом. Давши згоду, Роккі тренує молодого боксера, навіть незважаючи на те, що колишній чемпіон б'ється з противником більш смертоносним, ніж будь-який з тих, з ким він перш стикався на рингу.

З Роккі в якості секретного зброї Адоніс швидко отримує шанс на свій перший бій за титул ... але чи встигне він виховати в собі бійця не тільки по силі, а й за духом до того, як вийде на ринг?

В кінотеатрах України і РФ з 14 січня 2016 року.

8 грудня 2013,  02:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Гранд Реванш» розповість про двох колишніх боксерів, що вирішили повернутися на ринг заради фінального матчу, який повинен буде залагодити всі їхні розбіжності і розставити крапки над «і».

Сталлоне і Де Ніро зійдуться на рингу 16 січня 2014 року.

15 листопада 2013,  15:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Колишній агент по боротьбі з наркотиками Філ Брокер їде зі своєю донькою в невелике тихе містечко, щоб сховатися від проблем минулого. Однак дуже швидко Брокерові стає зрозуміло, що спокійне й розмірене життя містечка - лише видимість. Небезпека зовсім поруч. На вулицях процвітають насильство і наркотики. Незабаром злодій в законі Гетор Бодан піддає небезпеці життя Філа та його доньки, змушуючи Брокера знову взятися за справу і захистити свою сім'ю і місто.

Продюсер: Сильвестр Сталлоне Режисер: Гері Фледер У ролях: Джейсон Стейтем, Джеймс Франко, Вайнона Райдер Старт в Україні: 28 листопад

26 жовтня 2013,  13:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Реванш» розповість про двох колишніх боксерів, які вирішили повернутися на ринг заради фінального матчу, який повинен буде залагодити всі їхні розбіжності і розставити крапки над «і».

У головних ролях: Роберт Де Ніро і Сільвестр Сталлоне.

Старт в Україні: 13 лютого 2014.

19 жовтня 2013,  11:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

17 жовтня о українських кінотеатрах стартував показ бойовика «План втечі» з Сільвестром Сталлоне і Арнольдом Шварценеггером у головних ролях. Ми знайшли для вас фотографії з американської прем'єри, на якій побували також і інші актори фільму: Джеймс Кевізел (який, до статі, всього другий раз за свою кар'єру зіграв лиходія), Фіфті Сент, Вінні Джонс і Емі Райан.

3 жовтня 2013,  11:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Один з найвидатніших світових професіоналів із систем безпеки погоджується на останню ризикову операцію: втекти з надсекретної високотехнологічної в'язниці, яку називають «Гробницею». Ошуканий та помилково ув'язнений, Рей Бреслін (Сильвестр Сталлоне) змушений звернутися за допомогою до напарника — ув'язненого Еміля Ротмайєра (Арнольд Шварценеггер), щоб розробити відчайдушний і майже не здійсненний план втечі з найзахищенішої в'язниці в світі!

«План Втечі» — фільм, в якому вперше в головних ролях зіштовхуються легенди екшнів Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварценеггер, а також зірки другого плану: Кертіс «50 cent» Джексон, Джим Кевізел, Вінні Джонс, Вінсент Донофріо й Емі Райан.

У кінотеатрах України і Росії з 17 жовтня.