Оновлення, в яких згадується Мішель Гомес

1 липня 2017,  03:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свій останній бій 12-й Доктор, якого в культовому серіалі «Доктор Хто» грає Пітер Капальді, зустріне в компанії двох своїх найбільших ворогів — Майстра (Джон Сімм) та Міссі (Мішель Гомес). І якщо Міссі останнім часом намагається бути доброю, то вмовити Майстра допомогти врятувати Землю від кіберлюдей буде не так-то просто. У новому трейлері він заявляє, що ніколи не стане на бік Доктора, але, схоже, головному герою вдасться переконати Міссі, а вона вже добряче вдарить своєю парасолькою Майстра, щоб той не випендрювався.

Закулісне відео, де Сімм розповідає про своє повернення, дивіться тут. Останній сезон Капальді завершиться в цю суботу, 1 липня.

25 червня 2017,  21:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній серії 10 сезону «Доктора Хто» ми попрощаємося з 12-м Доктором у втіленні Пітера Капальді. Але піти він збирається голосно — рятуючи світ від армії кіберлюдей. У цьому йому можливо допоможуть його найлютіші вороги — Міссі (Мішель Гомес) та Майстер (Джон Сімм), якщо у них звичайно буде настрій. Кінець трейлера навіть показує фрагмент регенерації головного героя. У кого ж він перетвориться після? Залишається лише гадати, адже до цих пір не було офіційного оголошення 13-го Доктора.

10 сезон, після якого серіал також залишає шоураннер Стівен Моффат, завершиться 1 липня.

24 червня 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У передфінальній серії 10 сезону «Доктора Хто» образ рятівника всесвіту Доктора (Пітер Капальді) приміряє на себе його давній ворог (і найближчий друг) Міссі (Мішель Гомес). Виходячи з ТАРДІС на капітанський місток космічного корабля, який посилає сигнал лиха, лиходійка прикидається Доктором й не втомлюється підколювати його компаньйонів Білл (Перл Маки) та Нардола (Метт Лукас).

Серія вийде на британському телебаченні вже сьогодні ввечері, 24 червня. У ній також повернеться Джон Сімм в образі Майстра.

20 червня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ера Пітера Капальді в «Докторі Хто» добігає кінця і завершиться одна двосерійкою, перша частина якої називається «Будьте вічні наші життя», де разом з Доктором повернуться відразу два найбільших лиходія серіалу — Міссі (Мішель Гомес) та Майстер (Джон Сімм). А також Володареві часу доведеться зіткнутися тут з давніми ворогами з класичної епохи — кіберлюдьмі з планети Мондас.

Прем'єра серії, режисером якої виступила Рейчел Талалей, яка також працювала над «Шерлоком» і «Флешем», відбудеться в суботу, 24 червня.

19 травня 2017,  23:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Підступна Міссі (Мішель Гомес) повертається в наступній серії 10 сезону «Доктора Хто», де знову зіткнеться віч-на-віч з Доктором (Пітер Капальді), й повідомить йому, що далекі вважають, що він вийшов на пенсію. Обережно, спойлери.

Нова серія «Доктора Хто» вийде на екрани завтра, 20 травня.

20 березня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC представив повноцінний трейлер 10 сезону легендарного серіалу «Доктор Хто», в якому глядачам доведеться попрощатися з Доктором Пітера Капальді. Але спершу він візьме нас з собою, своєю новою супутницею Білл (Перл Маки) і старим другом Нардолом (Метт Лукас) в незабутні пригоди: в фантастичне майбутнє, на планету Марс, а також в минуле в 1814 рік, де на них чекатимуть добре знайомі й абсолютно нові монстри.

Нові кадри та промо-фотографії до 10 сезону, де також повертається Мішель Гомес, у відмінній якості ви знайдете в нашій галереї.