Новини, в яких згадується Скут МакНейрі

6 жовтня 2022,  02:08 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем стає найвеличнішим шоуменом зі співаючим крокодилом у новому українському трейлері стрічки «Мій домашній крокодил», прем'єра якої була нещодавно перенесена з 20 жовтня на 27 жовтня.

Читати далі...
25 серпня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ірландського актора Брендана Глісона, який грав у фільмах про Гаррі Поттера Аластора «Дикозора» Муді? Він блискуче перевтілився в президента США Дональда Трампа в трейлері міні-серіалу «The Comey Rule» від каналу Showtime.

Читати далі...
21 квітня 2020,  20:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стримінговий сервіс HBO Max поділився сьогодні трейлером свого мелодраматичного серіалу «Love Life», головну роль в якому виконує номінантка на премію «Оскар» Анна Кендрік.

Читати далі...
24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
27 листопада 2018,  03:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» вирішила побити всі рекорди по кількості провідних голлівудських зірок в акторському складі.

Читати далі...
6 листопада 2018,  19:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив офіційний трейлер очікуваного 3 сезону детективної антології Ніка Піццолатто «Справжній детектив», який за атмосферою нагадує її 1 сезон з Меттью МакКонахі та Вуді Гаррельсоном.

Головним героєм майбутніх серій буде детектив поліції з Північно-західного Арканзасу Вейн Гейс (володар премії «Оскар» Махершала Алі). Він разом зі своїм напарником Роландом Вестом (Стівен Дорфф) береться за розслідування жахливого злочину з двома зниклими дітьми в серці Озарку, яке змінить все його життя і буде переслідувати його ще довгі роки.

Інших ключових персонажів в майбутніх серіях зіграють Кармен Еджого, Рей Фішер, Мемі Гаммер, Скут МакНері і Дебора Айорінде.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Справжній детектив» відбудеться 13 січня.

18 жовтня 2018,  19:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер напруженого драматичного трилера «Час відплати», в якому володарка премії «Оскар» Ніколь Кідман, за словами критиків, перевершила саму себе.

Фільм «Час відплати» слідує за моральною та екзистенціальною одіссеєю детектива з Лос-Анджелеса Ерін Белл (Кідман), яку в молоді роки відправили працювати під прикриттям в банді в каліфорнійській пустелі, і це завдання закінчилося для неї трагедією. Коли лідер цієї банди повертається багато років потому, Ерін повинна пропрацювати решту членів банди і зануритися у свою власну історію з ними, щоб нарешті поквитатися з демонами, які зруйнували її минуле.

Разом з Кідман у «Часі відплати» знялися Себастіан Стен, Тобі Кеббелл, Тетяна Маслані, Скут МакНері та Бредлі Вітфорд.

Світова прем'єра фільму Карін Кусами відбулася в кінці серпня, і з тих пір він їздить по кінофестивалях по всьому світу. У світовий прокат «Час відплати» вийде у грудні. Дата його української прем'єри поки невідома.

27 серпня 2018,  13:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Махершала Алі очолює каст 3 сезону культової кримінальної антології «Справжній детектив» в його першому загадковому тизер-трейлері.

Актор, найбільш відомий завдяки драмі «Місячне світло» та серіалу «Люк Кейдж», в 3 сезоні знаменитої антології втілює Вейна Хейса, поліцейського детектива з північно-західного Арканзасу. У трейлері він постає в три різні періоди свого життя, а його голос розповідає за кадром про нерозкриту справу, що його переслідує.

Компанію Алі тут складають Кармен Еджого, Стівен Дорфф, Рей Фішер, Різ Вейкфілд, Скут МакНері та Мемі Гаммер.

Прем'єра нових серій «Справжнього детектива» відбудеться в січні 2019 року.

10 лютого 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер драматичного трилера «Наслідки» представляє Арнольда Шварценеггера в образі чоловіка і батька в жалобі, який втратив в авіакатастрофі свою сім'ю. І тепер він хоче знайти відповідального за неї авіадиспетчера — його грає Скут МакНері — й подивитися йому в очі.

Кінокартина заснована на реальних подіях, а її продюсером виступає Даррен Аронофскі.