Оновлення, в яких згадується Джоел Едгертон

25 жовтня 2017,  19:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт і Джоел Едгертон втілюють парочку незвичайних офіцерів поліції Лос-Анджелеса — людину та орка — в новому трейлері фентезійного екшену «Яскравість». Вони знаходять могутній артефакт — чарівну паличку, яка здійснює бажання, і всі злочинці міста починають на них полювання. Відео показує, як напарники намагаються втекти від погоні, але врізаються в невидимий силовий бар'єр і опиняються на лікарняних ліжках, але часу на відпочинок у них поки немає. Компанію Сміту і Едгертону тут складають Нумі Рапас та Едгар Рамірес, які грають небезпечних ельфів.

Прем'єра фільму від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра відбудеться 22 грудня на сайті Netflix.

14 вересня 2017,  23:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу трилера «Мати!» на великі екрани студія 20th Century Fox випустила перший тизер-трейлер наступного фільму з Дженніфер Лоуренс в головній ролі — шпигунського трилера «Червоний горобець». У ньому володарка «Оскара» втілює російську шпигунку Домініку Єгорову, яка була навчена добиватися поставлених цілей, спокушаючи та маніпулюючи своїми об'єктами. Компанію Лоуренс тут складуть Джоел Едгертон, Маттіас Шонартс і Шарлотта Ремплінг.

Українська прем'єра кінокартини Френсіса Лоуренса, який зняв три останні частини «Голодних ігор», очікується в березні 2018 року.

12 вересня 2017,  20:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже подивилися «Воно» і хочете ще полоскотати свої нерви? Тоді нагадуємо, що в українських кінотеатрах йде психологічний горор «Воно приходить вночі» від режисера і сценариста Трея Едварда Шульца, чий рейтинг на Rotten Tomatoes становить 89%. Його історія розгортається в світі, де панує смертельний вірус. Чоловік з дружиною та сином ховається від нього в глибокому лісі, як раптом до них прибуває інша сім'я біженців, і всі вони опиняються у величезній небезпеці.

Квитки на сеанси фільму з Джоелом Едгертоном в головній ролі ви знайдете в нашій афіші.

7 серпня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму жахів «Воно приходить вночі» з Джоелем Едгертоном у головній ролі.

Цивілізацію охоплює зловісна епідемія, що перетворює інфікованих на жахливих монстрів. Світ занурюється в несамовитий жах. Рятуючись від загибелі, батько ховає свою сім'ю в покинутому будинку в гущавині лісу. Одного разу на порозі будинку з'являються незнайомці. Але як врятуватися від божевілля, якщо пекло всередині тебе?..

У кінотеатрах України з 31 серпня.

21 липня 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Півгодини тому компанія Netflix представила на конвенції Comic-Con повноцінний 3-хвилинний трейлер свого фентезійного екшену «Яскравість», де Вілл Сміт і Джоел Едгертон грають дуже різних поліцейських — людину та орка. Їхнє перше завдання у світі, де поруч з людьми існують різні казкові істоти, швидко перетворюється в небезпечні перегони з часом, де вони повинні випередити злочинців й не дати їм заволодіти зброєю масового ураження.

Прем'єра кінокартини, знятої режисером «Загону самогубців» Девідом Ейром, переїхала на 22 грудня.

1 березня 2017,  12:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер детективного фентезі «Яскравість», знятого Netflix, де Вілл Сміт грає копа, який змушений об'єднатися з орком у втіленні Джоела Едгертона, щоб знайти зброю, заради якої все готові вбити. Компанію їм складуть Нумі Рапас та Едгар Рамірес.

На сайті Netflix фільм від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра буде доступний для перегляду в грудні.

13 липня 2016,  17:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер до заснованої на реальних подіях драми «Лавінг» режисера Джеффа Ніколса, де Джоел Едгертон і Рут Негга грають міжрасову подружню пару, яка змушена відстоювати своє право бути подружжям в штаті Вірджинія в 1958 році.

Кінокартина змагалася в цьому році за «Золоту пальмову гілку» Каннського кінофестивалю.

18 липня 2014,  01:25 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«ВИХІД: Боги та Царі» - епічна пригодницька стрічка відомого режисера Рідлі СкоттаГладіатор», «Прометей»), історія одного мужнього чоловіка, який наважився кинути виклик потужній імперії. За допомогою найсучасніших візуальних ефектів та технології «3D-занурення» Скотт відтворює стародавню історію про непокірного пророка Мойсея (Крістіан Бейл), який постав проти єгипетського фараона Рамзеса (Джоел Едгертон), про грандіозний похід 600 тисяч єврейських рабів з Єгипту та жахливу череду смертельних небезпек, які чекали їх на цьому шляху.

У кінотеатрах України з 11 грудня.

31 березня 2013,  18:54 | Оновлення | Автор: redder

Студія Warner Bros. Pictures опублікувала шість нових постерів до нового фільму режисера База Лурмана "Великий Гетсбі". Фільм виходить на екрани 10 травня, а знімаються там Леонардо ДіКапріо, Тобі Магуайр, Кері Малліган, Джоел Едгертон, Айла Фішер, Джейсон Кларк і Амітабх Баччан.