Новини фільмів, в яких згадується Джоел Едгертон

3 липня 2022,  11:08 | Новини фільмів

Платформа Amazon Prime представила перший трейлер пригодницької картини «13 життів» за участю Вігго Мортенсена, Коліна Фаррелла та Джоела Едгертона. Її режисером став легендарний Рон Говард, на рахунку якого є два «Оскари».

Читати далі...
5 березня 2020,  21:15 | Новини фільмів

Це був час, коли честь була понад усе і коли мужність творила королів. Номінант на премію «Оскар» Дев Патель відправляється в доленосний квест в фентезійній драмі «Легенда про Зеленого лицаря».

Нова кінострічка від режисера фільмів «Дракон Піта» та «Історія примари» Девіда Лоурі представить незвичайний погляд на легенду з артурівського циклу про сера Гавейна і його подорож крізь спокуси тіла та духу, примари та інтриги до бою з гігантським смарагдовим незнайомцем — Зеленим лицарем. Гавейну доведеться визначити власний характер та довести свою цінність в очах родини і королівства перед обличчям невимовної загрози.

Компанію Пателю у фільмі Лоурі складуть лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер та номінант на премію «Золотий глобус» Джоел Едгертон. Разом з релізом трейлера стало відомо, що українська прем'єра «Легенди про Зеленого лицаря» відбудеться влітку, 11 червня.

13 лютого 2020,  17:38 | Новини фільмів

Щойно компанія американського незалежного кіно A24 поділилася тизер-трейлером фентезійної драми «Зелений лицар», головну роль в якій виконує номінант на премію «Оскар» Дев Патель.

Режисер фільмів «В бігах» та «Історія привида» Девід Лоурі представляє свій незвичайний погляд на легенду про сера Гавейна та Зеленого лицаря. На Новий рік до Камелоту прибуває загадковий Зелений лицар (Ралф Айнесон) і пропонує лицарям короля Артура дивну гру: один з них може вдарити його сокирою по шиї, але потім через рік Зелений лицар поверне йому цей удар. Сер Гавейн (Патель) приймає виклик. Він обезголовлює Зеленого лицаря, який тут же повертає голову собі на плечі і їде з Камелота геть. Після цього Гавейн відправляється в небезпечну подорож, щоб дізнатися правду про Зеленого лицаря.

Також в драмі Лоурі зіграють лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер та номінант на премію «Золотий глобус» Джоел Едгертон. Світова прем'єра фільму «Зелений лицар» відбудеться у травні.

8 листопада 2019,  01:48 | Новини фільмів

Стримінговий сервіс Netflix поділився розширеним фрагментом свого нового історичного фільму «Король», в якому Тімоті Шаламе і Роберт Паттінсон зіграли непримиренних ворогів.

«Король» розповідає про молодого принца Хела (Шаламе), який ніколи не бажав корони, але волею долі стає королем Генріхом V і виявляється залученим у війну з французьким дофіном (Паттінсон). У даному фрагменті, де Паттінсон кумедно зображує французький акцент, дофін спершу пропонує Генріху V випити за перемогу, а потім каже, що «запросив його не для того, щоб здатися, а щоб описати йому його останні дні» і останні дні його людей. В дуже жорстокій манері. Дивіться до кінця, щоб побачити реакцію друга короля Джона Фальстафа (Джоел Едгертон) на цю промову.

Прем'єра фільму Девід Мішо на Netflix відбулася 1 листопада, так що ви вже можете його подивитися і дізнатися, чим закінчиться протистояння Шаламе і Паттінсона.

24 жовтня 2019,  23:15 | Новини фільмів

Фінальний трейлер історичної драми «Король» показує, як номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе перетворюється з безрозсудного принца на справжнього правителя.

Новий фільм Девід Мішо буде історією молодого Хела (Шаламе), норовливого принца і спадкоємця англійського престолу, який повернувся спиною до королівського життя і живе серед звичайних людей. Але коли його батько-тиран Генріх IV (Бен Мендельсон) помирає, Хела коронують королем Генріхом V, і тепер він повинен прийняти те життя, від якого завжди намагався втекти. Молодий король повинен навчитися орієнтуватися в палацовій політиці, війні з Францією та її дофіном (Роберт Паттінсон), яку залишив його батько, і емоційних зв'язках свого минулого життя, включаючи свого ментора Джона Фальстафа (Джоел Едгертон).

На Netflix прем'єра фільму «Король» відбудеться 1 листопада. Зараз Шаламе можна побачити в кінотеатрах в кінокартині Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку».

28 серпня 2019,  12:50 | Новини фільмів

Хай живе король! Стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі тизер-трейлер історичної драми «Король», головну роль у якій виконує номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе.

«Король» розповість історію Гела (Шаламе), норовливого принца і спадкоємця англійського престолу, який був коронований королем Генріхом V після смерті його тиранічного батька. Тепер молодий король повинен навчитися орієнтуватися в палацовій політиці, війні, яку залишив його батько, та емоційних зв'язках свого минулого життя.

Прем'єра нового фільму режисера і сценариста Девіда МішоРовер», «За законами вовків», «Машина війни»), другим сценаристом якого виступає Джоел Едгертон, відбудеться восени.

5 листопада 2018,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та пригодницького бойовика «Робін Гуд», а також міжнародний ТБ-ролик супергеройської картини «Капітан Марвел».

Читати далі...
5 листопада 2018,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features показала другий трейлер біографічної драми «Зниклий хлопчик», в якій головну жіночу роль виконує володарка премії «Оскар» Ніколь Кідман.

Читати далі...
17 липня 2018,  22:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер біографічної драми Джоела Едгертона «Зниклий хлопчик» вже породжує чутки про «Оскар».

Головним героєм історії є 19-річний хлопець Джаред (Лукас Хеджес), син баптистського пастора з маленького американського міста, чиї батьки (Ніколь Кідман і Рассел Кроу) дізнаються, що він гей. Хлопцеві ставлять ультиматум: або він проходить програму конверсії, яку очолює жорстокий фанатик (Едгертон), або його проженуть з дому, з церкви та з віри. Джаред повинен знайти себе, поки оточуючі люди змушують хлопця піддавати сумніву кожен аспект своєї сутності.

Також у фільмі зіграють актор і режисер Ксав'є Долан та співак Трой Сіван, чия нова драматична пісня «Revelation» звучить в трейлері.

У світовий прокат «Зниклий хлопчик» вийде в листопаді.

2 квітня 2018,  23:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий фрагмент кримінальної комедії «Небезпечний бізнес» показує гарячу суперечку Шарліз Терон з Джоелом Едгертоном.

Терон і Едгертон втілюють керівників великої чиказької компанії по виробництву медикаментів Елейн і Річарда, які відправляють свого наївного співробітника Гарольда (Девід Ойелоуо) в небезпечне відрядження до Мексики, де його беруть в заручники бандити і вимагають за нього кругленьку суму в якості викупу. Даний фрагмент показує, як Елейн і Річард намагаються розібратися з цією непростою ситуацією.

Дивіться другий український трейлер «Небезпечний бізнес». В українських кінотеатрах кінокартина Неша Едгертона виходить 5 квітня.

29 березня 2018,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания IMAX представила минималистичный постер шпионского боевика «Красный воробей» с Дженнифер Лоуренс в главной роли.

Читати далі...
1 березня 2018,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент шпигунського фільму «Червоний горобець» показує, як героїня Дженніфер Лоуренс фліртує з героєм Джоела Едгертона на прийомі в посольстві.

Домініка Єгорова (Лоуренс) була відомою російською балериною, поки травма не змусила її покинути сцену. Щоб забезпечити догляд за своєю хворою матір'ю й не опинитися на вулиці, дівчина стає частиною шпигунської програми, яка вчить молодих людей спокушати і маніпулювати об'єктами. Її першим завданням стає агент ЦРУ Натаніель Неш (Едгертон), який вирішує перевербувати Домініку на свою сторону.

Ви можете побачити картину Френсіса Лоуренса в кіно від сьогодні. Купуйте квитки на сеанси «Червоний горобець» на нашому сайті.

13 лютого 2018,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс розповідає про свою нову героїню — російську шпигунку Домініку Єгорову — в першій фічуретці очікуваного фільму «Червоний горобець».

Актриса повідомляє, що її героїня «шалено розумна». Домініку насильно змушують стати частиною програми з підготовки шпигунів, але вона завжди «опиняється на 10 кроків попереду всіх, хто хоче її використати». На початку відео показаний новий фрагмент, де Домініка погоджується працювати на американців. Американського агента грає Джоел Едгертон.

Дивіться новий ТБ-ролик «Червоний горобець», де можна почути більше поганого російського акценту. У кіно з 1 березня.

12 лютого 2018,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon Studios поділилася дебютним ТБ-роликом кримінальної комедії «Небезпечний бізнес», яка зібрала зірковий каст.

Шарліз Терон і Джоел Едгертон грають тут двох злісних босів фармацевтичної компанії, які відправляють свого недбалого співробітника (Девід Ойелоуо) в Мексику, щоб він доставив в лабораторію секретну формулу таблетки з канабісом, яка повинна принести компанії першість на ринку. Але хлопець зв'язується не з тими людьми, які його викрадають і вимагають за нього кругленьку суму грошей.

Дивіться український трейлер «Небезпечний бізнес». У кіно картина за участю Аманди Сейфрід, Тенді Ньютон і Шарлто Коплі вийде 19 квітня.

8 лютого 2018,  22:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лоуренс і Джоел Едгертон говорять з жахливим російським акцентом в новому ТБ-ролику шпигунського фільму «Червоний горобець».

Володарка премії «Оскар» грає російську шпигунку Домініку Єгорову, яка пройшла тренування в секретній урядовій школі і стала «горобцем» — професійною спокусницею, яка будь-якими методами видобуває потрібну інформацію. Її об'єктом стає агент ЦРУ Натаніель Неш у втіленні Едгертона, але яким би крутим він не здавався, даний ТБ-ролик показує, що не все йому під силу, як, наприклад, правильно вимовити ім'я головної героїні.

Дивіться ТБ-ролик з Супербоулу «Червоний горобець». У кіно з 1 березня.