Рецензії, в яких згадується Вілл Сміт

Рецензія на фільм «Король Річард: Виховуючи чемпіонок»
Оскароносна та надихаюча роль Вілла Сміта
8 квітня 2022,  23:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Імена видатних американських тенісисток Вінус та Серени Вільямс вже давно стали відомими у всьому світі навіть тим, хто не особливо знається на тенісі. Ці дві жінки досягли у грі, яка ще нещодавно вважалася грою виключно білих чоловіків, небувалих висот, і своїм приголомшливим успіхом вони зобов'язані не лише своєму таланту та працьовитості, а й своєму батькові Річарду Вільямсу, якого медіа «скромно» прозвали Король Річард. Саме його історію розповідає біографічна драма «Король Річард: Виховуючи чемпіонок», головна роль в якій принесла Віллу Сміту довгоочікуваний «Оскар».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джентльмени»
Нова класика від Гая Річі
25 січня 2020,  03:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви з'явилися на світ в минулому році, то для вас Гай Річі – це режисер популярного діснеївського рімейку «Аладдін» з синім Віллом Смітом, але якщо ви все-таки топчете цю землю хоча б чверть століття, то напевно знаєте, що Річі прийшов до слави завдяки брутальним і одночасно смішним фільмам про бандитів «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», заснувавши наприкінці 90-х свій власний кримінальний піджанр. Потім у нього були різні експерименти, включаючи хитовую дилогію «Шерлок Холмс» з Робертом Дауні мол., сучасну адаптацію легенди про короля Артура і того ж «Аладдіна», але Річі нарешті відчув спрагу крові і повернувся до свого коронного жанру. Так що зустрічайте його «Джентльменів»!

Читати далі...
Рецензія на фільм «Погані хлопці назавжди»
Найкращі копи Маямі знову в дії
21 січня 2020,  18:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Починаючи з 1995 року, в спекотному Маямі кожен злочинець знав, що якщо він висуне свою злочинну фізіономію з темної нори, то її тут же заарештують і посадять за ґрати двоє бравих копів – Майк Лоурі і Маркус Бернетт. Роки йшли, ця парочка ловила найнебезпечніших бандитів і робила вулиці свого сонячного міста безпечнішими. Тепер їм вже за п'ятдесят, але вони все ще не мають наміру зменшувати оберти, про що і заявляють бандитам – і глядачам – в своєму третьому фільмі «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Шпигуни під прикриттям»
Вілл Сміт, Том Голланд і голуби рятують світ
24 грудня 2019,  14:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Усі великі шпигуни великого екрану завжди працюють поодинці. Існує таке негласне правило. Адже життя шпигуна важке й повне позбавлень, з його періодичними напарниками постійно щось трапляється, тому одного разу шпигун вирішує, що йому більше ніхто не потрібен, адже він і сам може врятувати світ, не ризикуючи більше нічиїм життям. Так вважав і суперагент Ленс Стерлінг, найкращий шпигун надсекретної організації з Вашингтона, якому під силу найскладніші місії. Поки не зустрів винахідливого оптиміста Волтера Беккета з його дивними гаджетами.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Двійник»
Досить і одного Вілла Сміта
9 жовтня 2019,  15:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Енг Лі, на рахунку якого є 2 премії «Оскар», давно є одним з головних візіонерів Голлівуду, що вражають глядача як своїми історіями, так і їхнім візуальним виконанням на великому екрані. У 2012 році він успішно експериментував зі спецефектами у фільмі «Життя Пі» і тепер зважився на новий експеримент в науково-фантастичному бойовику «Двійник», де Вілл Сміт виконує одразу дві головні ролі: 51-річного кілера і його 23-річного клона. Але чи вийшло у нього на цей раз створити революційне кіно?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Люди в чорному: Інтернешнл»
Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон на варті Землі
13 червня 2019,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастична трилогія «Люди в чорному» хоча і не завжди вражала глядачів і критиків наповал, але знайшла своє місце в серцях багатьох, і вони із захопленням чекали нових пригод агентів в чорних костюмах, які стежать за тим, щоб прибульці на Землі вели себе добре і не порушували законів. І ось вирішивши вдихнути у франшизу нове життя, студія Sony Pictures знімає ризикований спін-офф з новими персонажами «Люди в чорному: Інтернешнл», чиї події на цей раз відправлять агентів в інші міста і далекі країни.

Читати далі...