Новини, в яких згадується Євген Князев

10 жовтня 2017,  11:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наближається прем'єра української кінокартини Володимира Лерта «Мир вашому дому», яка є екранізацією п'єси видатного драматурга Григорія Горіна. Новий ТБ-ролик фільму натякає на те, що тут буде присутня любовна історія, але це аж ніяк не проста мелодрама, а трагікомедія про невдаху-молочника Тев'є, який намагається знайти для своїх дочок багатих женихів, але у дівчат вже є хтось на прикметі.

Дивимося другий трейлер «Мир вашому дому» з Євгеном Князєвим, який грає Тев'є, і вусатим Віктором Андрієнко. У кіно з 26 жовтня.

1 серпня 2017,  16:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий розширений трейлер колоритної української трагікомедії «Мир вашому дому», заснованої на п'єсі, натхненної знаменитим романом Шолом-Алейхема. Вона розповість про Тев'є — щедрого, але невдачливого молочника. Коли приходить час видавати дочок заміж, він намагається знайти для них багатих женихів, але у дівчат вже є хтось на прикметі. У фільмі зіграли Євген Князєв, Віктор Андрієнко, Володимир Долинський і Андрій Кайков.

Українська прем'єра кінокартини Володимира Лерта була перенесена на 26 жовтня.

6 липня 2017,  02:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дивимося дебютний трейлер української кінокартини Володимира Лерта «Мир вашому дому», що знята за мотивами знаменитого роману Шолом-Алейхема. Її головний герой — Тев'є молочник — людина щедрої душі, але бідного вдачі. Коли настає час видавати дочок заміж, він намагається знайти для них багатих женихів. Але не так сталося, як гадалося...

Трагікомедія, де зіграють Євген Князєв, Віктор Андрієнко та Володимир Долинський, вийде у кіно 7 вересня.