Новини, в яких згадується Домінік Вест

«Корона»: рецензія на 5 сезон
Експлуатація страждань принцеси Діани
5 лютого 2023,  19:44 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Історичний серіал «Корона», який розповідає про життя та правління королеви Єлизавети, з першого сезону став справжнім хітом і допоміг платформі Netflix довести усім, що вона може конкурувати з хітовими серіалами американського телебачення і отримувати різноманітні престижні нагороди. Кожні два сезони у серіалі міняються виконавці головних ролей, адже «Корона» охоплює багато десятирічь минулого століття. У п’ятому сезоні всі події відбуваються у 1990-х роках, а центром всього стає нещасливий шлюб Чарльза та Діани, які йдуть до розлучення, не дивлячись на те, що Чарльз є спадкоємцем престолу і має в усьому бути ідеальним (але, зараз буде спойлер, члени королівської родини насправді такі самі люди з такими самими недоліками та гарними рисами, як і всі ми).

Читати далі...
11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  20:51 | Новини серіалів

Сьогодні платформа Netflix вирішила порадувати усіх шанувальників хітового історичного серіалу «Корона», опублікувавши в соцмережах два постери 5 сезону, який покаже скандальне розлучення принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
1 травня 2022,  20:13 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що українська прем'єра очікуваної костюмованої драми Саймона Кертіса та Джуліана Феллоуза «Аббатство Даунтон: Нова епоха» переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, пропонуємо вам поринути у приголомшливу атмосферу цього кіно, подивившись його новий трейлер.

Читати далі...
3 грудня 2020,  17:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальні сезони хітового історичного серіалу «Корона» покажуть більш зрілих принцесу Діану та принца Чарльза, ролі яких виконають зірка фантастики «Тенет» Елізабет Дебікі та зірка скандального серіалу «Коханці» Домінік Вест.

Читати далі...
3 грудня 2018,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC підготував нову екранізацію відомого драматичного роману Віктора Гюго «Знедолені», яка буде складатися з 6 серій.

Головним героєм «Знедолених» виступає колишній в'язень Жан Вальжан (Домінік Вест), який втік з каторги і вирішив почати життя з чистого аркуша. Він став шанованою людиною і удочерив сироту Козетту (Еллі Бамбер), але через багато років він знову стикається зі своїм давнім ворогом інспектором Жавером (Девід Ойелоуо), який присягнувся зловити Вальжана. Мати Козетти Фантіну грає Лілі Коллінз.

Прем'єра міні-серіалу «Знедолені» очікується на початку 2019 року.

Найвідомішою адаптацією роману Гюго є мюзикл «Знедолені» з Г'ю Джекманом та Енн Гетевей, який отримав 3 «Оскара».

22 жовтня 2018,  18:17 | Оновлення

Друзі, ось і український трейлер біографічної драми «Колетт» від режисера Уоша Уестморленда.

У центрі сюжету фільму опиняється молода сільська дівчина на ім'я Сідоні-Габріель Колетт (Кіра Найтлі), яка виходить заміж за харизматичного паризького письменника Анрі Готьє-Віллара (Домінік Вест), відомого під псевдонімом Віллі. Після одруження Анрі пропонує Колетт спробувати себе у ролі автора. Колетт погоджується, та несподівано для всіх її роман, який розповідає про скромну провінціалку Клодін, стає справжнім бестселером.

Українська прем'єра фільму «Колетт» відбудеться 29 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
12 липня 2018,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі втілює скандальну французьку письменницю в першому трейлері біографічної драми Воша Вестмоленда «Колетт».

Кінокартина заснована на історії письменниці Сідоні-Габріель Колетт, яка була однією із зірок Прекрасної епохи. У 20 років вона виходить заміж за знаменитого письменника та видавця Анрі Готьє-Віллара (Домінік Вест), який незабаром переконує її писати під його псевдонімом Віллі. Книги Колетт про дотепну дівчину з провінції Клодін стають бестселерами, а вони з чоловіком перетворюються на сенсацію вищого світу Парижа. Але коли Віллі намагається змусити її написати ще один роман, Колетт вирішує боротися за творчу незалежність й гендерні права та творити свою власну історію, не ховаючись за чужими псевдонімами.

В американський прокат картина «Колетт», де також з'являться Елінор Томлінсон та Фіона Шоу, вийде у вересні, напередодні оскарівської гонки.

12 травня 2018,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив офіційний трейлер 4 сезону драматичного серіалу «Коханці», на чиєму рахунку є 3 премії «Золотий глобус».

«Коханці» досліджують емоційні та психологічні наслідки зради, яка знищила два шлюби, і злочину, який знову об'єднав цих людей. Новий сезон розпочнеться з того, що Ноа (Домінік Вест), Хелен (Мора Тірні), Елісон (Рут Вілсон) і Коул (Джошуа Джексон) опиняються кожен на своїй орбіті, відсторонившись один від одного та все більше віддаляючись від того місця, де вони всі починали.

Прем'єра 4 сезону «Коханців» відбудеться в наступному місяці, 17 червня.

24 березня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючі фрагменти пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головну героїню втілює Алісія Вікандер.

Читати далі...
18 березня 2018,  19:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Крофт вирішує продовжити справу свого батька в українському ТБ-ролику пригодницького бойовика «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Володарка «Оскара» Алісія Вікандер втілює Лару Крофт — безстрашну дочку ексцентричного шукача пригод Річарда Крофта (Домінік Вест), який зник, коли Лара була підлітком. Зараз їй 21. Вона не має цілі в житті, грошей та заробляє на хліб кур’єром у Східному Лондоні. Налаштована самостійно торувати свій шлях, Лара навідріз відмовляється успадкувати батькові статки та прийняти його смерть. Але коли дівчина врешті наважується рухатись далі, то несподівано долучається до розслідування його таємничої смерті. Ця місія буде не з легких.

Читайте нашу рецензію на «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Ви вже можете побачити картину Роара Утхауга в українських кінотеатрах. Купуйте квитки на сеанси «Розкрадачка гробниць» на нашому сайті.