Новини кастінгу, в яких згадується Девід Лінч

13 січня 2015,  20:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Через двадцять п'ять років актор Кайл МакЛахлен знову з'явиться на телеекранах у своєму культовому образі спеціального агента Дейла Купера в продовженні серіалу «Твін Пікс».

Настільки радісну новину для шанувальників цієї історії повідомив в Твіттері її творець Девід Лінч:

Ласкаво просимо назад в Твін Пікс, спеціальний агент Дейл Купер. Кайл МакЛахлен повернеться в 2016 році на каналі Showtime. #damnfinecoffee [натяк на знамениту фразу Купера про "скажено добру каву"]

Актор і сам поспішив порадувати всіх своїм поверненням до улюбленого персонажу:

Краще поставити на вогонь той перколятор і знайти мій чорний костюм. :-) #Twinpeaks

Серіал «Твін Пікс» оповідав про розслідування спецагентом ФБР Купером вбивства юної Лори Палмер, яке потрясло маленьке містечко Твін Пікс. За своє відносно недовге життя довжиною в два сезони серіал встиг завоювати серця і уми багатьох шанувальників по всьому світу, а також різноманітні нагороди, серед яких 2 «Еммі» і 3 «Золотих глобуса». На американському телебаченні він йшов з 1990 по 1991 рік, всього на світ з'явилося 30 серій. У 1992 році вийшов фільм-пріквел до серіалу «Твін Пікс: Крізь вогонь».

Торік стало відомо, що Лінч готує продовження культового серіалу до його 25-річної річниці, так що повернення головного героя якраз до речі.

Саме втілення Дейла Купера на екрані дало старт успішної телекар'єрі Кайла Маклаклена. З тих пір він знімався в багатьох відомих серіалах, як «Відчайдушні домогосподарки», «Секс у великому місті», «Як я зустрів вашу маму», «Правильна дружина» і «Агенти Щ.И.Т.».

Зйомки нових серій «Твін Піксу» розпочнуться цього року, а прем'єра відбудеться в 2016.