Новини, в яких згадується Джон Кездан

24 вересня 2022,  10:24 | Новини серіалів

Платформа Disney Plus вирішила знімати серіали не тільки про супергероїв та всесвіт «Зоряні війни» і цієї осені представить перший сезон фентезі «Віллоу», головну роль в якому виконає Ворвік Девіс, відомий завдяки ролям професора Флитвіка та гобліна Ґрипхука у фільмах про Гаррі Поттера.

Читати далі...
14 серпня 2015,  13:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пока мы с нетерпением ожидаем увидеть продолжение культовой саги в «Звёздных войнах: Пробуждение силы», продюсер Кэтлин Кеннеди пролила свет на новые детали о фильме, который будет посвящен одному из популярнейших персонажей франшизы – Хану Соло.

Безымянный проект, который мы пока будем просто называть «Звёздные войны: Хан Соло», должен снят дуэт режиссеров Фил Лорд и Крис Миллер, создавший «Лего. Фильм», а сценарием к нему занимаются ветеран франшизы Лоуренс Кэздан, который работал над «Звёздными войнами: Эпизод 5 – Империя наносит ответный удар», «Звёздными войнами: Эпизод 6 – Возвращение Джедая» и над седьмой частью саги, и его сын Джон, написавший и снявший «В первый раз».

Читати далі...
14 липня 2015,  04:00 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Поспішаємо поділитися новиною міжгалактичного масштабу: оголошені перші подробиці нового фільму, який стане частиною проекту «Зоряні Війни: Антологія» (серія стрічок про різних героїв та події всесвіту «Зоряних Війн», не пов’язаних напряму з дією легендарної космічної саги). Фільм буде присвячений пригодам одного з найбільш яскравих персонажів всесвіту Зоряних Війн – Хану Соло.

Режисерами першого фільму стануть Крістофер Мілер та Філ Лорд, які раніше разом працювали над проектами: «Лего. Фільм», «Мінлива хмарність, часом фрикадельки», «Мачо і ботан» (обидві стрічки). Сьогодні це один з найуспішніших творчих тандемів у кіноіндустрії.

Ми беремо на себе усі ризики, пов’язані із відповідальністю перед фанами саги, аби подарувати глядачам нові і яскраві емоції від зустрічі з улюбленими персонажами, до роботи над якими ми обіцяємо поставитися із необхідною увагою та піклуванням, - зізнаються режисери Мілер і Лорд. – сталося те, про що ми могли тільки мріяти, коли були дітьми, - ми очолимо команду талановитих людей, щоб зняти кіно про легендарного персонажа Зоряних Війн!

Сценаристами стануть: Лоуренс Каздан, відомий своєю попередньою роботою над кіно сагою «Зоряні Війни», та його син Джон. Сюжет стрічки розповість про юнацтво Хана Соло, про те, як він став зірвиголовою, з яким зустрілися Люк Скайвокер та Обі-Ван Кенобі у кантині на Мос-Ейслі.

Стрічка запланована до релізу на 25 травня 2018 року.

Поки безіменна стрічка про пригоди Хана Соло запланована до випуску на 25 травня 2018 року.