Оновлення, в яких згадується Рон Говард

11 липня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic зняв свій перший художній серіал — «Геній», який присвячений життю видатного вченого 20 століття Альберта Ейнштейна. В молодості його втілює актор Джонні Флінн, а в поважному віці, таким, яким ми знаємо його по фотографіях, — володар «Оскара» Джеффрі Раш. «Геній» розповість, як Ейнштейн починав свій науковий шлях в мюнхенській гімназії, як вивів Теорію відносності, викладав фізику і був змушений покинути рідну Німеччину після приходу Адольфа Гітлера до влади, а також покаже його непрості особисті стосунки з двома дружинами Мілевою Марич (Саманта Коллі) та Ельзою Ейнштейн (Емілі Вотсон).

Виконавчим продюсером міні-серіалу виступає Рон Говард, який прославився завдяки таким історичним і біографічним фільмам, як «Ігри розуму», «Аполлон 13» і «Гонка».

21 червня 2016,  13:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився трейлер до документального фільму Рона Ховарда «Eight Days a Week» («Вісім днів у тижні»), який розповість про ранні роки кар'єри легендарних The Beatles.

«Група, яку ви знаєте. Історія, яку ви не чули.»

Прем'єра фільму відбудеться 16 вересня.

23 листопада 2015,  12:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинокомпания Warner Bros. представила несколько десятков новых кадров из грядущего фантастического экшена Рона Ховарда «В сердце моря». Они показывают приключения Криса Хемсворта, который рассказал о потере веса ради новой роли, и его команды на море, а также раскрывают новых персонажей.

Читати далі...