Новини, в яких згадується Вес Крейвен

23 листопада 2020,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джек Квейд, якого ви можете знати завдяки ролі Г'юї Кемпбелла в хітовому супергеройському серіалі «Хлопаки», приєднався до акторського складу нової глави культової франшизи жахів «Крик 5».

Читати далі...
31 серпня 2015,  12:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Мастер жанра хоррор, создатель «Кошмара на улице Вязов», Уэс Крэйвен умер у себя дома в Лос-Анджелесе в это воскресенье. Ему было 76 лет. 

В официальном Твиттере известного кинематографиста появилась его фотография с годами жизни 1939-2015. Причиной его смерти стал рак головного мозга.

Прежде чем стать знаменитым инноватором жанра ужасы, Крэйвен начал свою кинокарьеру в 1972 году с фильма «Последний дом слева», но первую славу ему принес хоррор «У холмов есть глаза», снятый пять лет спустя. Оба эти фильм впоследствии были пересняты еще при жизни режиссера.

Читати далі...
8 серпня 2015,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія New Line Cinema вирішила знову перезапустити легендарний хоррор «Кошмар на вулиці В'язів».

Придумувати нові злодіяння для воскреслого Фредді Крюгера вже найняли сценариста Девіда Джонсона, який написав кілька серій «Ходячих мерців», «Гнів Титанів» і переписує зараз «Закляття 2».

Оригінальний «Кошмар на вулиці В'язів» Уеса Крейвена вийшов в 1984 році і з тих пір став культовим, породивши масштабну франшизу з сіквелів, телесеріала і кросовера з «П'ятницею 13-е», чиє перезавантаження заплановане на наступний рік.

Чи одягне знову Роберт Інглунд залізні кігті і смугастий светр, залишається під великим питанням. Творцям рімейка доведеться добряче попрацювати, щоб зацікавити актора хорошою історією. В останній раз в образі маніяка-вбивці підлітків його можна було побачити у фільмі «Фредді проти Джейсона».

Недавній рімейк «Кошмар на вулиці В'язів» продюсера Майкла Бея з Руні Марою і Джекі Ерл Хейлі у ролі Крюгера не став улюбленцем глядачів, зате цілком окупив себе в прокаті.

Новий «Кошмар» стане далеко не першим поверненням класичного хоррора. Крім «П'ятниці 13-е», незабаром вийдуть свіженькі «Хеллоуїн» і «Техаська різанина бензопилою».