Новини серіалів, в яких згадується Стівен Кінг

21 листопада 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри, на радість усім шанувальникам творів письменника Стівена Кінга, в мережі з'явився новий трейлер очікуваного фантастичного міні-серіалу «Протистояння», заснованого на його однойменному романі про боротьбу добра зі злом в постапокаліптичному світі.

Читати далі...
16 жовтня 2020,  12:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярних серіалів «Справжня кров» і «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард знову володіє суперздібностями і опиняється на стороні зла в трейлері фентезійного міні-серіалу «Протистояння».

Читати далі...
2 вересня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер науково-фантастичного міні-серіалу «Протистояння», який буде екранізацією однойменного роману письменника Стівена Кінга, розкриває, що його прем'єра відбудеться 17 грудня.

Читати далі...
18 березня 2020,  18:38 | Новини серіалів

«Дорогий щоденник, йди нах*й!» Зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс нагадує Керрі з однойменного роману Стівена Кінга в розширеному фрагменті комедійно-драматичного серіалу «Мені це не подобається», який ви вже можете подивитися на Netflix.

Серіал «Мені це не подобається», творцями якого виступають Джонатан Ентвістл та Крісті Голл, розповідає про 17-річну американську дівчину на ім'я Сідні Новак (Лілліс), яка намагається впоратися з викликами старшої школи, труднощами в родині, своєю сексуальністю, що тільки зароджується... і загадковими суперздібностями, які починають пробуджуватися всередині неї. В даному відео вона розповідає, що переїхала з родиною до Пенсільванії два роки тому і що вважає себе звичайнісінькою дівчиною. Що ж, скоро це зміниться.

Компанію Лілліс в цій підлітковій драмеді складає її колега по франшизі «Воно» Вайатт Олефф, який також зіграв у «Вартових Галактики 2».

1 жовтня 2019,  22:10 | Новини серіалів

Енні Вілкс, медсестра-маніячка з фільму «Мізері», перевертає життя маленького містечка в офіційному трейлері 2 сезону серіалу «Касл-Рок».

Серіальна антологія, знята в жанрі психологічний горор, об'єднує знаменитих персонажів з творів майстра жахів Стівена Кінга в один мультивсесвіт і відправляє їх у вигадане містечко Касл-Рок. У 2 сезоні серіалу війна між ворогуючими кланами досягає точки кипіння, коли починаюча психопатка Енні Вілкс (Ліззі Каплан), медсестра з пекла, потрапляє у Касл-Рок.

Серіал «Касл-Рок», де також зіграє зірка фільму «Втеча з Шоушенка» Тім Роббінс, повернеться з новими серіями 23 жовтня.

14 вересня 2019,  01:11 | Новини серіалів

«Касл-Рок» повертається! Стримінговий сервіс Hulu поділився у п'ятницю тизер-трейлером його 2 сезону, який очолює зірка серіалу «Майстри сексу» та фільму «Ілюзія обману 2» Ліззі Каплан.

Багатосерійний психологічний горор об'єднує культових персонажів майстра жахів Стівена Кінга в один мультивсесвіт і відправляє глядача у вигадане містечко Касл-Рок, що фігурувало у багатьох його творах. Нові серії покажуть, як війна між ворогуючими кланами досягає точки кипіння, коли починаюча психопатка Енні Вілкс (Каплан), медсестра з «Мізері», потрапляє до Касл-Року.

Компанію Каплан складе Тім Роббінс, який прославився завдяки головній ролі в драмі «Втеча з Шоушенка», екранізації повісті Кінга.

Прем'єра 2 сезону «Касл-Рок» відбудеться 23 жовтня.

13 липня 2018,  16:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Hulu представила повноцінний трейлер очікуваного серіалу «Касл-Рок», заснованого на оповіданнях Стівена Кінга.

Події психологічного горору будуть відбуватися у вигаданому містечку Касл-Рок, який згадувався в багатьох творах Кінга, включаючи «Воно» та «Ріта Гейворт і порятунок з Шоушенка». Генрі Дівер (Андре Голленд) отримує загадковий дзвінок від ув'язненого у в'язниці «Шоушенк» (Білл Скарсгард) і повертається додому, щоб відповісти на питання злочинця, який знає, що з цим містом щось не так, що воно змушує людей робити жахливі і жорстокі речі.

Прем'єра серіалу «Касл-Рок», де також зіграють Джейн Леві, Мелані Лінскі, Скотт Гленн, Террі О’Квінн та Сіссі Спейсек, відбудеться 25 липня.

27 червня 2013,  21:08 | Новини серіалів | Автор: redder

Подивився першу серію нового шоу каналу CBS під назвою "Під куполом" (пан інтендид) (Under the Dome). Розповідають там про те, як в один не надто чудового дня над звичайним американськими містечком згущуються хмари і з нізвідки виникає силовий бар'єр, що відокремлює місто від навколишнього світу. І всі його жителі типу стають Робінзон і починають виживати хто як вміє в відсутність центрального уряду.
Поставлено серіал за однойменним романом Стівена Кінга, плюс він тут виступив виконавчим продюсером. Роман цей я читав, і найкращим його у Стівена Дональдовіча жодного разу не вважаю. Там все дуже довго, п'ятсот персонажів, які займаються кожен своїм, а наприкінці несподівано вмирають (так, це спойлер, нема за що). З іншого столрони, там є динаміка, і яскраві персонажі, і економність - все по зрозумілих причин відбувається в рамках невеликого містечка. Загалом-то, вибір каналу CBS зрозумілий. Чи не 11/22/63 ж їм екранізувати, в самій-то справі.
Загалом, назад про пілотну серію. Зроблено в цілому все дуже добротно - це я як Постійний Читач Кінга кажу. Події, герої та обставини перенесені на екран дуже акуратно, у дружини, що сиділа поруч і Кінга не читати, ні разу не виникло питань - а ось це хто був, і навіщо? Вважаю, позитивний показник.
З іншого боку, ряд подій відбувається не зовсім так, як описано в першоджерелі. Шериф героїчно гине не на самому початку, а злегка прояснивши природу своїх відносин з Великим Джимом Ренлі і пропаном. Молодший свою не відбулася дівчину не вбиває, а замикає в противорадиационном притулок. Барбі займається якимись стрьомно найманими вбивствами (начебто в оригіналі такого не було, хоча перевіряти лінь). І так далі, по дрібниці.
Акторські роботи оцінюю як адекватні. Старший і Молодший Ренлі дуже сподобалися, обидва - повністю відповідають прототипам. Руда журналістка схожа на принцесу з "Хоробре серце" і теж дуже до місця. Похмурий Барбі досить похмурий і харизматичний. Плюс набрали на всі ролі малоізвестнивх акторів, так що з одного боку вони надокучили, а з іншого - обійшлися творцям серіалу не занадто дорого, дозволивши спрямувати гроші в технічні моменти. Я тільки шерифа із знайомих осіб зазначив (він грав пілота Лапідуса в "Лост") та ще лису лесбіянку Аішу Хіндс (по "Культу" пам'ятаю, свят-свят).
Особливо суворих спецефектів в першій серії помічено не було. Силове поле іскрить собі слегонца, та й все. Літак, врізавшись в нього, вибухає непогано, корову надвоє розвалює теж добротно. А так і сказати-то нічого.
В цілому - добре зроблено, з рейтинги поки зовсім захмарні, щось близько 14 мільйонів глядачів тільки офіційно. А скільки через торренти скачало - не злічити. Це не "Гра престолів", звичайно, але вельми гідно.