Новини, в яких згадується Стівен Кінг

21 вересня 2022,  19:35 | Новини фільмів

Письменник Стівен Кінг активно підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, тому ми зі ще більшим нетерпінням чекаємо адаптацій його творів. І такою наступною екранізацією буде трилер «Телефон містера Герріґена», який зняла платформа Netflix.

Читати далі...
10 вересня 2022,  20:01 | Новини зірок

Всесвітньо відомий письменник Стівен Кінг, який активно підтримує Україну на інформаційному фронті з самого початку повномаштабного російського вторгнення, із захопленням стежить за тим, як українські військові звільняють свої землі від окупантів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Тихе місце 2»
Відважні Ебботи проти монстрів
20 травня 2021,  19:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

До 2018 року актор Джон Красінські був відомий шанувальникам хітового комедійного серіалу «Офіс» як один з його головних героїв Джим Галперт, але вже давно мріяв про кар'єру режисера. Він зняв кілька серій «Офісу», але його повнометражні спроби виявилися вельми провальними. Поки він разом з маловідомим дуетом сценаристів Скоттом Беком і Браяном Вудсом не написав приголомшливий науково-фантастичний горор-трилер з елементами сімейної драми «Тихе місце», який став ковтком свіжого повітря у жанрі жахів і захопив самого Стівена Кінга. Фільм виявився настільки блискучим і успішним фінансово, окупивши свій скромний бюджет майже в 20 разів, що Красінські вирішив розширити його всесвіт і зняти другу частину. При перегляді якої теж не можна видавати жодного звуку... Інакше вони прийдуть за вами...

Читати далі...
8 грудня 2020,  20:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Після прем'єри фільму «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», який минулого тижня повернувся на великі екрани, глядачі могли сперечатися про різні моменти екранізації п'ятої книги, але їхні думки зійшлися в одному Долорес Амбридж є найгидкішою лиходійкою усіх часів. І наша добірка маловідомих фактів про неї вас у цьому знову переконає.

Читати далі...
3 грудня 2020,  01:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 3 грудня, в кінотеатри повертається п'ята частина Поттеріани «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», в якій наші герої будуть боротися з найбільшим злом у цій фентезійній сазі професоркою Амбридж. Саме час підготуватися до зустрічі з нею за допомогою наших цікавих фактів.

Читати далі...
21 листопада 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри, на радість усім шанувальникам творів письменника Стівена Кінга, в мережі з'явився новий трейлер очікуваного фантастичного міні-серіалу «Протистояння», заснованого на його однойменному романі про боротьбу добра зі злом в постапокаліптичному світі.

Читати далі...
16 жовтня 2020,  12:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярних серіалів «Справжня кров» і «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард знову володіє суперздібностями і опиняється на стороні зла в трейлері фентезійного міні-серіалу «Протистояння».

Читати далі...
2 вересня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер науково-фантастичного міні-серіалу «Протистояння», який буде екранізацією однойменного роману письменника Стівена Кінга, розкриває, що його прем'єра відбудеться 17 грудня.

Читати далі...
24 березня 2020,  18:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите фільми жахів і нудьгуєте на карантині? Американська співачка та актриса Демі Ловато також є прихильницею даного жанру і поділилася, які фільмів жахів потрясли її сильніше від усіх.

Читати далі...
18 березня 2020,  18:38 | Новини серіалів

«Дорогий щоденник, йди нах*й!» Зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс нагадує Керрі з однойменного роману Стівена Кінга в розширеному фрагменті комедійно-драматичного серіалу «Мені це не подобається», який ви вже можете подивитися на Netflix.

Серіал «Мені це не подобається», творцями якого виступають Джонатан Ентвістл та Крісті Голл, розповідає про 17-річну американську дівчину на ім'я Сідні Новак (Лілліс), яка намагається впоратися з викликами старшої школи, труднощами в родині, своєю сексуальністю, що тільки зароджується... і загадковими суперздібностями, які починають пробуджуватися всередині неї. В даному відео вона розповідає, що переїхала з родиною до Пенсільванії два роки тому і що вважає себе звичайнісінькою дівчиною. Що ж, скоро це зміниться.

Компанію Лілліс в цій підлітковій драмеді складає її колега по франшизі «Воно» Вайатт Олефф, який також зіграв у «Вартових Галактики 2».

11 листопада 2019,  19:37 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова епічна кінострічка Роланда Еммеріха «Мідвей» із зірковим кастом, що розповідає про Другу світову війну, дебютувала на 1-му місці в американському прокаті. Кого їй вдалося обійти у свої прем'єрні вихідні?

Читати далі...
9 листопада 2019,  04:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий фільм Стенлі Кубрика «Сяйво», де Джек Ніколсон божеволів в зловісному готелі «Оверлук» і намагався вбити свою сім'ю, давно є класикою жанру жахи і однією з найкращих екранізацій романів Стівена Кінга всіх часів. У 2013 році Кінг написав до нього сиквел «Доктор Сон», і ось через не так вже й багато часу роман був перенесений на великий екран. Він розповідає вже про дорослого Денні, сина схибленого Джека Ніколсона, який володіє надприродним «даром» бачити монстрів. Тож як там поживає наш Денні? Ще не зійшов з розуму, як батько?

Читати далі...
1 жовтня 2019,  22:10 | Новини серіалів

Енні Вілкс, медсестра-маніячка з фільму «Мізері», перевертає життя маленького містечка в офіційному трейлері 2 сезону серіалу «Касл-Рок».

Серіальна антологія, знята в жанрі психологічний горор, об'єднує знаменитих персонажів з творів майстра жахів Стівена Кінга в один мультивсесвіт і відправляє їх у вигадане містечко Касл-Рок. У 2 сезоні серіалу війна між ворогуючими кланами досягає точки кипіння, коли починаюча психопатка Енні Вілкс (Ліззі Каплан), медсестра з пекла, потрапляє у Касл-Рок.

Серіал «Касл-Рок», де також зіграє зірка фільму «Втеча з Шоушенка» Тім Роббінс, повернеться з новими серіями 23 жовтня.

19 вересня 2019,  16:07 | Новини фільмів

А ви боїтеся заблукати у високій траві? Якщо ще ні, то трейлер фільму жахів «У високій траві», заснованого на новелі Стівена Кінга і Джо Гілла, це швидко виправить.

Горор режисера Вінченцо Наталі слідує за сестрою і братом Бекі та Калом (Laysla De Oliveira і Avery Whitted), які чують крики маленького хлопчика він загубився у полі з високою травою, і відправляються йому на допомогу. Але дуже швидко зловісні сили розділяють їх, і сестра та брат теж губляться в цьому полі. Відрізані від світу і не здатні вирватися з мертвої хватки поля, вони виявляють, що єдине, що може бути гірше, ніж загубитися, це знайтися.

На Netflix прем'єра фільму «У високій траві», де також з'явиться зірка франшизи «Закляття» Патрік Вілсон, відбудеться 4 жовтня.

14 вересня 2019,  01:11 | Новини серіалів

«Касл-Рок» повертається! Стримінговий сервіс Hulu поділився у п'ятницю тизер-трейлером його 2 сезону, який очолює зірка серіалу «Майстри сексу» та фільму «Ілюзія обману 2» Ліззі Каплан.

Багатосерійний психологічний горор об'єднує культових персонажів майстра жахів Стівена Кінга в один мультивсесвіт і відправляє глядача у вигадане містечко Касл-Рок, що фігурувало у багатьох його творах. Нові серії покажуть, як війна між ворогуючими кланами досягає точки кипіння, коли починаюча психопатка Енні Вілкс (Каплан), медсестра з «Мізері», потрапляє до Касл-Року.

Компанію Каплан складе Тім Роббінс, який прославився завдяки головній ролі в драмі «Втеча з Шоушенка», екранізації повісті Кінга.

Прем'єра 2 сезону «Касл-Рок» відбудеться 23 жовтня.