Новини, в яких згадується Уес Бентлі

6 липня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Круз, Ребекка Фергюсон, Генрі Кавілл і Саймон Пегг готові до нової небезпечної місії на персональних постерах шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут».

Читати далі...
2 серпня 2016,  17:10 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі статтю про зйомки фільму «Дракон Піта», який стартує в кінотеатрах України і РФ з наступного тижня – 11 серпня, тому у вас цілком вистачить часу, щоб прочитати її.

Читати далі...
28 липня 2016,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые тизеры таинственного 6 сезона «Американской истории ужасов» намекают на то, каким будет его тема и где будут разворачиваться события новых серий.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
5 жовтня 2015,  23:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За несколько дней до премьеры 5 сезона «Американской истории ужасов» один из ее создателей, Райан Мерфи, представил официальную заставку к новому сезону, который называется «Отель».

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
10 серпня 2015,  19:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер «Американской истории ужасов» Райан Мерфи и актеры нового сезона рассказали об основных персонажах, которые заселятся в ужасный «Отель».

Самой большой интригой 5 сезона хоррор-антологии стала Леди Гага, о чьем участии в «Отеле» стало известно в числе первых новостей кастинга еще в феврале. Мерфи сообщил, что ее героиню зовут Элизабет:

Она владеет отелем и является кем-то вроде богатой светской дамы, увлекающейся искусством, модой и людьми, и у нее есть коварный план, который раскроется в первой серии и будет развиваться на протяжении всего сезона. Ее съемки начнутся в понедельник.

Читати далі...
26 травня 2015,  12:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 сезоні популярної хоррор-антології «Американська історія жахів», який називається «Готель», з'явиться актор серіалу «Новенька» Макс Грінфілд.

Про поповнення каста повідомив один з творців серіалу Райан Мерфі у своєму Твіттері:

В цей жовтень Макс Грінфілд (яким ви його ще ніколи не бачили) заселиться в готель... але не виїде звідти. #AHSHotel

Також у «Готелі» з'являться Леді ГагаУес БентліМетт БомерШайен ДжексонКеті БейтсСара ПолсонХлоя СевіньїЕван Пітерс і Анджела Бассетт.

Грінфілд повернеться в новому сезоні «Новенької», за роль в якій був номінований на «Еммі» і «Золотий глобус». В цьому році з ним вийшла драма «Доброго дня, мене звуть Доріс», також актор бере участь у зйомках «Великої гри на пониження» з Бредом Пітто , Крістіаном Бейлом і Райаном Гослінгом.

Зйомки 5 сезону «Американської історії жахів» почнуться влітку, його прем'єра призначена на жовтень.

19 березня 2015,  13:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер сериала Райан Мерфи сообщил в Твиттере, что Уэс Бентли будет постоянным актером в 5 сезоне «Американской истории ужасов».

Во время 4 сезона хоррор антологии, который назывался «Фрик шоу», Бентли появился в трех сериях в образе Эдварда Мондрейка. Теперь же он пропишется в «Отеле», так называемом 5 сезоне, на все 13 серий.

Недавно сообщили, что в сериал вернется также на постоянной основе Мэтт Бомер. Также в «Отеле» появятся Леди Гага и Шайен Джексон.

На днях о своем желании вернуться в «Американскую историю ужасов» сообщила Конни Бриттон, игравшая в 1 сезоне, вот только ей не позволяет пока плотный график занятости в сериале «Нэшвилл».

Бентли недавно снялся в телефильме «Open», где Мерфи как раз был одним из сценаристов, а в этом году на экраны выйдут сразу четыре фильма, где он сыграл главные или второплановые роли: хоррор «Amnesiac», триллер «Последняя девушка», драма «Мы твои друзья» и триллер «Нарушенные обеты». Сейчас актер снимается в римейке приключенческого фильма «Дракон Пита».

Премьера 5 сезона «Американской истории ужасов» ожидается в октябре 2015 года.