Новини, в яких згадується Міккі Рурк

17 червня 2019,  18:13 | Оновлення

Кінокартина «Берлін, я люблю тебе» стане продовженням збірок фільмів про Нью-Йорк та Париж. Головні ролі виконали Кіра Найтлі, Хелен Міррен, Джим Стерджесс, Міккі Рурк, Дієго Луна, Діана Агрон, Іван Реон. Відомо також, що режисером однієї з новел став Тіль Швайгер.

За сюжетом кінострічки, перед глядачем розгорнуться десять історій про коханя. Кожна з них буде унікальною і незвичайною, але так само всі вони будуть пов'язані зі столицею Німеччини, Берліном.

Українська прем'єра фільму «Берлін, я люблю тебе» запланована на 8 серпня.

21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

11 листопада 2017,  14:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мелодраматична антологія «Берлін, я люблю тебе» роздобула двох провідних англійських актрис Кіру Найтлі і Хелен Міррен.

Читати далі...
15 вересня 2015,  21:14 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Світова прем'єра «Ешбі» відбулася на нью-йоркському кінофестивалі «Трайбека» 19 квітня 2015 року. Критики оцінили оригінальний сюжет, дотепні діалоги і чорний гумор комедійної драми. Непересічна історія не тільки дає безліч приводів для сміху, але і місцями змушує розплакатися.

Читати далі...
18 липня 2015,  08:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследний день 6-го Одесского международного кинофестиваля были представлены последние фильмы Международного конкурса: «Просто Джим» и «Объятья змеи». В этот же день с гостями фестиваля встретился всемирно известный режиссер Даррен Аронофски, а вечером стали известны первые победители Национального конкурса ОМКФ-2015.

Дебютная режиссерская работа британского актера Крэйга Робертса, наиболее известного по главной роли в подростковой драме «Субмарина», «Просто Джим» знакомит зрителя с обычным подростком, у которого нет друзей. Но его тихая жизнь меняется, когда по соседству поселился крутой американец и пытается сделать Джима более популярным. Главную роль в своем фильме Робертс исполнил лично, а соседа-американца воплотил Эмиль Хирш.

В «Объятьях змеи» режиссер Сиро Герра отправляется в путешествие по Амазонии вместе с американским этноботаником, ищущим священное растение, и там в лесах он встречает могущественного шамана Карамакате, последнего в своем роде.

На ОМКФ-2015 кинокартина «Объятья змеи» стала последней из 12 фильмов, представленных в рамках Международного конкурса.

Читати далі...