Оновлення, в яких згадується Рідлі Скотт

30 листопада 2017,  22:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У день народження Рідлі Скотта, якому сьогодні виповнюється 80 років, дивимося новий трейлер його біографічної драми «Усі гроші світу».

Трейлер показує, як тепер найбагатшу людину світу Жана Пола Гетті, який відмовляється платити викуп за свого викраденого онука, втілює Крістофер Пламмер, який замінив на цій посаді Кевіна Спейсі. Побачивши, що заможний дідусь не бажає витрачати ні копійки на порятунок хлопця, мати викраденого Гейл Харріс (Мішель Вільямс) об'єднується зі співробітником служби безпеки Гетті Флетчером Чейсом (Марк Волберг), щоб знайти і повернути свого сина додому.

Українська прем'єра «Усі гроші світу» відбудеться 22 лютого.

29 листопада 2017,  15:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик біографічної драми «Всі гроші світу» представляє лауреата премії «Оскар» Крістофера Пламмера в образі нафтового магната Жана Пола Гетті.

Раніше цю роль виконував Кевін Спейсі, але в зв'язку з тим, що цього актора звинувачують в домаганнях, режисер Рідлі Скотт вирішив замінити його у своїй картині «Всі гроші світу» і вже перезняв всі його сцени з Пламмером, намагаючись встигнути до призначеної раніше прем'єри. Фільм розповість історію викрадення онука Гетті — найбагатшого чоловіка в світі, відомого своєю маніакальною скупістю, який відмовлявся платити викуп, незважаючи на благання матері хлопця.

Українська прем'єра «Всі гроші світу», де також зіграють номінанти на премію «Оскар» Мішель Вільямс і Марк Волберг, відбудеться 22 лютого.

20 листопада 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 сезоні серіалу «Агенти Щ.И.Т.» команда Філа Колсона (Кларк Грегг) опиняється у відкритому космосі.

Потрапивши на космічний корабель, герої познайомляться з його мешканцями і монстром, який їм загрожує, та зіткнуться з расою крі (пам'ятаєте Ронана з «Вартових Галактики»? Він теж був крі). Разом з цим трейлер показує, як Мей (Мінг-На) пілотує зореліт; Йо-Йо (Наталія Кордова) стріляє з бластера по монстру; Колсон пропонує розділитися і Дейзі (Хлоя Беннет) підтримує цю ідею, але Мак (Генрі Сіммонс) говорить: «Чорта з два, ви що „Чужого“ не дивилися? Вони так само говорили, а потім їх всіх зжерли. І всі знають, кого жеруть першим...» Сподіваємося, що сюжет нових серій не повторить історію класики Рідлі Скотта.

Також дивимося перший фрагмент 5 сезону «Агенти Щ.И.Т.» (там же ви знайдете і його новий постер). Серіал повертається 1 грудня.

22 жовтня 2017,  15:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув довгоочікуваний повноцінний трейлер екшен-ситкому «Жан-Клод Ван Джонсон», де легендарний Жан-Клод Ван Дамм втілює спецагента Джонсона, якому набридло прикидатися актором, і він вирішує повернутися на службу. Джонсон погоджується на зйомки незвичайної версії «Пригод Гекльберрі Фінна», під час яких буде вести своє розслідування і спробує розкрити злочинне угруповання.

Прем'єра 1 сезону серіалу, виконавчим продюсером якого виступає Рідлі Скотт, відбудеться 15 грудня.

15 вересня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася першим трейлером кримінальної драми Рідлі Скотта «Всі гроші світу», заснованої на реальних подіях. Вона розповідає про викрадення онука нафтового магната Пола Гетті (Кевін Спейсі), яке відбулося в Італії в 1970-х роках, але багатий дідусь відмовився платити за нього викуп. Мати викраденого Гейл Харріс тут грає Мішель Вільямс, а допомагати їй повернути сина буде колишній агент ЦРУ Флетчер Чейз у втіленні Марка Волберга.

У світовий прокат кінокартина виходить в грудні. Поки не повідомляється, чи прибуде вона в українські кінотеатри.

17 липня 2017,  18:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила новий трейлер очікуваного науково-фантастичного сиквелу «Той, хто біжить по лезу 2049», який ще більше підігріває інтерес до фільму. У ньому Райан Гослінг б'ється із зіркою «Вартових Галактики» Дейвом Батістою, об'єднується з Гаррісоном Фордом, щоб врятувати свій світ, та закохується в Ану де Армас; а Джаред Лето продовжує плести свої сіті змови, посилаючи за Гослінгом найману вбивцю Сільвію Хукс.

Фічуретку кінокартини Дені Вільнева, яка розповідає про повернення в фантастичний світ Рідлі Скотта, дивіться тут.

23 червня 2017,  20:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша фічуретка «Того, хто біжить по лезу 2049» відправляє нас назад у світ культової класики Рідлі Скотта, де Харрісон Форд радий повернутися через стільки років в образі Ріка Декарда. Режисер Дені Вільньов говорить тут, що дуже поважає світ, створений Скоттом, який 35 років тому перевернув жанр наукової фантастики. А виконавець головної ролі у сиквелі Райан Гослінг заявляє, що хотів дізнатися, що станеться в цій історії далі, з того моменту, як Скотт повідомив, що зніме продовження, та називає цей світ «живим і дихаючим всесвітом».

Український трейлер «Того, хто біжить по лезу 2049», який прибуде в кінотеатри в жовтні, дивіться тут.

31 травня 2017,  23:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Андроїд Волтер, якого в науково-фантастичному горорі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» втілив Майкл Фассбендер, отримає свою воскову фігуру, яку влітку виставлять у Музеї мадам Тюссо в Лондоні. У відео, що показує створення цієї фігури, восковий Волтер вражає своєю схожістю з реальним Фассбендером. Особливо схожими у скульпторів вийшли його очі. Подивимося, яким він виявиться в результаті.

«Чужий: Заповіт» другий тиждень йде в українських кінотеатрах. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

16 травня 2017,  21:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного горору «Чужий: Заповіт» показує напад лицехватів (facehuggers) на двох членів дослідницького корабля «Заповіт» у втіленні Деміана Бішіра та Улі Латукефу, який прибув на цю прокляту планету. І їм майже вдається відбитися.

Не менш страшне VR-промо фільму Рідлі Скотта, де показано народження ксеноморфа, дивіться тут.

11 травня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox представила досить моторошне VR-промо до науково-фантастичного трилера Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт», чия розповідь ведеться від лиця ксеноморфа, що знаходиться в тілі людини. Спершу він народжується, а після нападає на ще одного члена екіпажу. Загалом, відео не для людей зі слабкими нервами.

Український ТВ-ролик «Чужий: Заповіт» з Майклом Фассбендером та Кетрін Вотерстон дивіться тут.

6 травня 2017,  10:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures поділилася тизером повноцінного трейлеру науково-фантастичного детективу «Той, хто біжить по лезу 2049» з Райаном Гослінгом, Харрісоном Фордом і Робін Райт. Він розкриває, що Райт буде грати боса поліцейського Гослінга, який розшукує Форда. Трейлер вийде у понеділок.

Перший тизер кінокартини Дені Вільнева, яка стане продовженням культового фільму Рідлі Скотта, дивіться тут.

4 травня 2017,  12:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик науково-фантастичного трилера «Чужий: Заповіт» з Майклом Фассбендером, Кетрін Вотерстон і Біллі Крудапом, який повідає про команду колонізаторського корабля «Заповіт». Вони прибувають на нову планету, вважаючи, що знайшли незвіданий рай. Але відео радить їм бігти звідти, куди очі дивляться.

Пролог до фільму Рідлі Скотта, який показує, що сталося після подій «Прометея», дивіться тут. Допрем'єрний показ нового «Чужого» відбудеться 7 травня в рамках Kyiv Comic Con.

27 квітня 2017,  00:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня Чужого режисер Рідлі Скотт поділився зі світом прологом до фільму «Чужий: Заповіт», який показує життя Елізабет Шоу (Нумі Рапас) та Девіда (Майкл Фассбендер) після подій «Прометея». Вона полагодила андроїда, разом вони послали в космос сигнал своїм творцям і залишилися чекати на їх прибуття.

Україна також відзначила День Чужого показами режисерської версії найпершого «Чужого», перед яким і був представлений даний фрагмент.

15 березня 2017,  00:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Рідлі Скотт повертається до всесвіту, який він створив у «Чужому», у новому фільмі «ЧУЖИЙ: ЗАПОВІТ» — другому розділі трилогії пріквелу, що почався з «ПРОМЕТЕЮ» і веде безпосередньо до оригінальної фантастики Скотта 1979 року.

Вирушивши на віддалену планету на дальній стороні галактики, команда колоніального корабля «Заповіт» відкриває те, що здається їм недослідженим раєм, а насправді є темним, небезпечним світом, єдиним мешканцем якого є «синтетик» Девід (Майкл Фасбендер), врятований з приреченої експедиції «Прометей».

У кінотеатрах України з 18 травня.

10 березня 2017,  20:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після вчорашнього тизера вийшов 2-хвилинний промо-ролик фільму «Чужий: Заповіт», створений у вигляді реклами андроїдів, які виробляє вигадана корпорація Weyland-Yutani. Тут на наших очах народжується Волтер — новий андроїд, якого в в шостій частині науково-фантастичної франшизи Рідлі Скотта разом з Девідом з «Прометея» втілить Майкл Фассбендер.

У вас це відео теж викликало мурашки? Побачити Волтера в дії буде можливо з 18 травня.