Оновлення, в яких згадується Курт Рассел

13 листопада 2017,  14:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився в Instagram невеликим закулісним відео зі зйомок екшену «Форсаж 8», що показує, як знімалася сцена, де він повинен був ось-ось зійтися в поєдинку-реванші з Джейсоном Стейтемом, але їх раптом перервав Курт Рассел. Як тільки камера відвертається від Джонсона, на його кулаках відразу піднімаються середні пальці, а після вони разом зі Стейтемом дружно корчать пики один одному та сміються.

Також Скала повідомив, що «сценарій спін-оффу про Хоббса і Шоу є фантастичним» і що «фільм буде вибуховим».

Ця весела парочка повернеться на екрани влітку 2019 року.

4 вересня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися класною вирізаною сценою з супергеройського екшену «Вартові Галактики 2». У ній Его (Курт Рассел) показує Пітеру (Кріс Претт), Гаморі (Зої Салдана) і Дракса (Дейв Батіста) свою версію монумента на честь їх битви з Ронаном (Лі Пейс) на Ксандарі, яка відбулася у фіналі першого фільму і зробила їх Вартовими Галактики. Але цей пам'ятник подобається далеко не всім.

Невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Фільм Джеймса Ганна вже вийшов на Blu-ray.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

14 квітня 2017,  14:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з найколоритніших акторів шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» Гільєрмо Родрігес отримав шанс зіграти в масштабному фільмі «Вартові Галактики 2», на зйомках якого зустрів Кріса Претта, Курта Рассела та Дейва Батісту. Джеймс Ганн дав йому роль «поліцейського №2», і хоча весь цей сюжет виглядає жартом, кажуть, що сцена, в якій знявся Гільєрмо, все-таки справжня, а її події дійсно відбуватимуться на Землі.

Дізнатися, чи дійсно Вартові у кінці сиквела прибудуть на Землю, що цілком логічно напередодні «Месників: Війна нескінченності», можна буде в кіно з 4 травня.

7 грудня 2015,  17:47 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Жителі невеликого міста на півдні США живуть у гнітючій атмосфері тотального страху: в їх краях виявилося плем'я індіанців-канібалів. На полювання за ними виходять шериф Хантер (Курт Расселл), його друг 71-річний Чікорі (Річард Дженкинс), ковбой-сім'янин Артур О Дуаейр (Патрік Вілсон) і один з найбільш загадкових мешканців міста Джон Брудер (Меттью Фокс), у якого свої, приховані від усіх мотиви для помсти індіанцям. Шлях до лігва виявився повний небезпек, а, досягнувши мети, герої виявлять те, що не могли уявити навіть у найкривавіших фантазіях… «Кістяний томагавк» - це історія про справжніх чоловіків, які кинули виклик небезпеці, які опинилися на межі між безславним життям і героїчною смертю.

В кінотеатрах України і РФ з 10 грудня.