Новини, в яких згадується Кенні Ортега

26 липня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона — королева, і її правління буде вічним... За тиждень до прем'єри канал Disney вирішив заінтригувати нас новим промо-роликом музичного фентезі «Спадкоємці 3», в якому з'являється ще одна лиходійка.

У своєму третьому фільмі Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлосу (Кемерон Бойс) і Джею (Бу Бу Стюарт) доведеться побоюватися не тільки підступів Уми (Чайна Енн МакКлейн) і Аїда (Шайєн Джексон), які палають ненавистю до королівства Аурадон і його жителів. Відео спритно приховує обличчя нової лиходійки, але її видає яскраво рожеве волосся немає сумнівів, це буде Одрі (Сара Джеффері). І в своєму репі вона розповідає про те, як її вабить темна сторона, і про те, що вона готова заплатити за помсту найвищу ціну, оскільки їй більше нічого втрачати.

Дивіться також новий промо-ролик фентезі «Спадкоємці 3» за участю Уми. Прем'єра нового фільму Кенні Ортеги відбудеться 2 серпня.

11 липня 2019,  00:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходійка Ума не збирається прощати Мел її порожніх обіцянок, про що вона заявляє в розширеному промо-ролику фентезійного мюзиклу від Disney «Спадкоємці 3».

Мел (Дав Камерон) обіцяла Умі (Чайна Енн Макклейн) та іншим жителям Острова Втрачених свободу, але вони все ще повинні боротися за своє виживання, поки головна героїня та її друзі живуть розкішним життям в королівстві Аурадон. Щоб звільнити своїх братів і сестер, Ума готує підступний план, і в даному відео лиходійка обіцяє, що Острів піднесеться, а Мел впаде.

Прем'єра фентезі «Спадкоємці 3», яке зняв режисер Кенні Ортега, відбудеться на американському телебаченні 2 серпня.

18 червня 2019,  16:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері фентезійного мюзиклу Кенні Ортеги «Спадкоємці 3» казка Мел поступово перетворюється на кошмар, коли на Аурадон нападають лиходії, і вона починає втрачати свої сили.

У своєму третьому фільмі Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт) повертаються на Острів Втрачених, щоб розшукати нових дітей відомих лиходіїв і взяти їх з собою на навчання до школи Аурадона. Поки вони знаходяться на Острові, відбувається прорив бар'єру, і Мел вирішує закрити його назавжди, побоюючись, що їхні вороги Ума (Чайна Енн МакКлейн) та Аїд (Шайен Джексон) будуть мстити королівству. Незважаючи на її рішення, Аурадону все одно загрожують темні сили, і тільки Мел та її друзі можуть врятувати королівство, але для цього вони мають виграти в найбільш епічній битві, в якій вони коли-небудь билися.

Га телеканалі Disney прем'єра фентезі «Спадкоємці 3» відбудеться 2 серпня.

11 серпня 2018,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю вийшов новий тизер-трейлер діснеївського фентезі «Спадкоємці 3», який повідомляє, що цієї осені фільм отримає короткометражний приквел під назвою «Спадкоємці: Під водою» («Descendants: Under The Sea»).

Мел (Дав Камерон), яка послідувала за загадковим світлом, виходить з лісу на берег моря і зустрічає там Діззі (Анна Кеткарт), дочку Дрізелли, злісної зведеної сестри Попелюшки з однойменної казки та мультфільму. Мел починає розповідати, як сюди потрапила, і раптом помічає, що у Діззі на шиї висить намисто Уми (Чайна Енн МакКлейн), і воно дивно світиться. Але на питання про те, звідки у неї це намисто, Діззі лише підступно посміхається.

Прем'єра фільму «Спадкоємці 3», який зняв режисер Кенні Ортега, відбудеться влітку 2019 року. Слідкуйте за новинами на сайті Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його виходу на екрани.

4 червня 2018,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дав Камерон, Софія Карсон, Кемерон Бойс і Бу Бу Стюарт позують в своїх нових костюмах на закулісній фотографії зі знімального майданчика діснеївського фентезі «Спадкоємці 3».

Читати далі...
7 квітня 2018,  02:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Disney повідомив за допомогою невеликого тизера, що улюблені герої повернуться в третій частині сімейного фентезі «Спадкоємці 3».

Історія слідує за пригодами групи дітей відомих казкових лиходіїв, які також володіють магією, але вважають за краще використовувати її на добро, хоча й часто беруть участь у різних витівках. Ролик показує головну героїню Мел, дочку Малефісенти, у втіленні Дав Камерон, яка вночі йде по зачарованому лісу й знаходить на галявині згусток енергії, що світиться і просить допомоги. Дівчина придивляється до нього та з подивом вигукує: «Тато?!»

Прем'єра «Спадкоємців 3», режисером яких буде Кенні Ортега, який зняв дві попередні частини франшизи, відбудеться влітку 2019 року.

5 лютого 2016,  14:16 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Исполнитель главной роли Фрэнка-н-Фертера в оригинальном «Шоу ужасов Рокки Хоррора» Тим Карри сыграет в его телевизионном римейке другого персонажа.

Читати далі...
23 жовтня 2015,  16:19 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лаверн Кокс, яка стала першою трансгендерною актрисою, що отримала номінацію на «Еммі», виконає головну роль в телевізійному рімейку «Шоу жахів Роккі Хоррора».

Читати далі...