Новини, в яких згадується Томас Кевена

3 березня 2021,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 7 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш» в мережі з'явилися офіційні кадри його першої серії, які показують романтичне побачення і зустріч з давнім ворогом.

Читати далі...
11 лютого 2021,  17:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW вирішив порадувати всіх шанувальників супергеройського серіалу «Флеш», опублікувавши в мережі офіційний постер його майбутнього сезону, який збирає разом п'ятірку головних героїв. І декого на ньому не вистачає.

Читати далі...
12 травня 2020,  14:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри супергеройського серіалу «Флеш» розкривають повернення у фінальній серії 6 сезону суперлиходійок Ультрафіолет та Доктора Світло.

Читати далі...
6 травня 2020,  14:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 19 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яка в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 буде його фінальною серією.

Читати далі...
17 березня 2020,  18:54 | Новини серіалів

Циско продовжує дивувати нас своїми винаходами в новому фрагменті 15 серії 6 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш».

Поки Баррі (Грант Гастін) повинен стежити за тим, щоб не використовувати супершвидкість (а також супермислення і суперзцілення), щоб зберегти свої надздібності, його друг-винахідник Циско (Карлос Валдес) створює для нього спеціальний датчик швидкості у вигляді наручного годинника. Кейтлін (Даніель Панабейкер) пояснює, що Баррі повинен стежити за тим, щоб він не виходив за межі зеленої зони, інакше його сили будуть під ударом. Тим часом Неш (Томас Кавана) кричить в своїй камері і просить його випустити. Команда не знає, чи це дійсно він, чи це з ними грає Зворотний Флеш, але Баррі вирішує це з'ясувати.

Наступна серія називається «The Exorcism of Nash Wells» («Екзорцизм Неша Веллса») і покаже повернення суперлиходія Еобарда Тоуна. Її прем'єра відбудеться 18 березня за українським часом.

11 березня 2020,  17:04 | Новини серіалів

Наступного тижня Баррі Аллен знову зіткнеться зі своїм найгіршим ворогом Зворотним Флешем, розкриває промо-ролик 15 серії 6 сезону серіалу «Флеш».

В наступній серії Флеш (Грант Гастін) вступить в боротьбу з новою небезпечною металюдиною на ім'я Саншайн (Наталі Шарп), чиї суперсили поки тримаються в таємниці, оскільки вона не з коміксів DC і була придумана сценаристами серіалу. Тим часом Циско (Карлос Валдес) вирішує допомогти Неша Веллсу (Томас Кавана), в якого ймовірно вселився Зворотний Флеш.

Серія отримала зловісну назву «The Exorcism of Nash Wells» («Екзорцизм Неша Веллса») і прибуде на екрани 18 березня за українським часом.

11 грудня 2019,  00:37 | Новини серіалів

З'явився фрагмент третьої серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях», яка продовжиться у світі серіалу «Флеш». І в ній на підмогу героям прибуде Чорна блискавка з іншої Землі.

У новій серії кросовера Arrowverse Парія (Томас Кавана) викликає з іншого всесвіту Чорну блискавку (Кресс Вільямс), ось тільки його знайомство з Флешем (Грант Гастін), Вбивцею Мороз (Даніель Панабейкер), Циско (Карлос Валдес) і старим Флешем (Джон Веслі Шипп) починається не з тієї ноги. Чорна блискавка вимагає повернути його назад, вважаючи, що його викрали вороги, і жбурляє блискавками у Флеша та Вбивцю Мороз. І коли Парія повідомляє Джефферсону, що його Земля (та родина) була знищена, ситуація не стає спокійнішою.

Прем'єра третьої серії «Кризи» відбудеться 11 грудня за українським часом.

28 вересня 2019,  00:45 | Новини серіалів

Новий тизер-трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» продовжує дражнити нас зникненням Баррі і шостим кросовером всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Нам вже показували ту саму газету з майбутнього Central City Citizen, перша смуга якої повідомляє про зникнення Флеша (Грант Гастін) під час кризи, і вона знову мерехтить на екрані в даному тизер-трейлері. Баррі каже, що «бачив мільярди версій майбутнього і мільярди смертей», що вибиває його з колії, але Айріс (Кендіс Паттон) та Циско (Карлос Валдес) переконують його, що разом вони зможуть це виправити. Також в трейлері з'являється нова і не дуже дружелюбна версія Гаррісона Веллса (Томас Кавана) з іншої Землі, а у кінці Баррі каже: «Я повинен підготувати команду до цієї кризи».

Прем'єрна серія 6 сезону «Флеша» отримала назву «Into the Void» («В порожнечу») і прибуде на екрани 9 жовтня за українським часом.

10 травня 2019,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив наповнений екшеном промо-ролик 22 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яка стане завершальною в даному сезоні.

У фінальній серії 5 сезону Баррі (Грант Гастін) та його команда, куди входять Айріс (Кендіс Паттон), Нора (Джессіка Паркер Кеннеді), Вайб (Карлос Валдес), Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) і Подовжуюча людина (Гартлі Сойєр), зіткнуться зі своїм давнім та найбільш небезпечним ворогом Еобардом Тоуном (Томас Кавана), відомим як Зворотний Флеш.

Також промо-ролик показує поєдинок Цикади II (Сара Картер) та Нори.

Серія отримала пафосну назву «Legacy» («Спадщина»), її режисером став Грегорі Сміт, а її прем'єра відбудеться 15 травня за українським часом.

20 березня 2019,  15:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чи зможе правда її звільнити? Дивимося напружений промо-ролик 18 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», де Нора стикається з наслідками свого обману.

В 17 серії Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) нарешті розкрила свій страшний секрет, чим дуже засмутила свого батька Баррі (Грант Гастін). У промо наступної серії він гнівно говорить Айріс (Кендіс Паттон), що вона брехала їм з самого першого дня, на що Айріс відповідає, що Нора все одно їхня дочка, як би вона не вчинила. Також у відео з'являється Еобард Тоун/Зворотний Флеш (Томас Кавана), а Нора кричить від жаху.

Серія отримала назву «Godspeed» («Бог у поміч!») і вийде аж через місяць, 17 квітня за українським часом.

25 січня 2019,  03:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі і Айріс подорожують спогадами Нори в промо-ролику 12 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Коли Шерлок (Томас Кавана) хоче використати машину спогадів на Баррі (Грант Гастін) та Норі (Джессіка Паркер Кеннеді), щоб отримати доступ до спогадів Грейс (Айлі Хірвонен), Нора панікує, оскільки боїться, що батьки дізнаються секрети, які вона від них оберігає. Нора вирішує сама використати машину і опиняється в пастці в розумі Грейс. Баррі та Айріс (Кендіс Паттон) відправляються за своєю донькою, і те, що дізнається Айріс, розбиває їй серце. Тим часом Ральф (Гартлі Сойєр) веде Циско (Карлос Валдес) в бар, щоб розвіятися.

Серія «Memorabilia» («Пам'ятні речі»), режисером якої є Ребекка ДжонсонСупергьорл», «Чарівники»), вийде 30 січня за українським часом.

23 січня 2019,  17:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда має намір раз і назавжди зупинити суперлиходія Цикаду у фрагменті нової серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Промо-ролик серії «Seeing Red» («Побачити червоне»), представлений минулого тижня, показав драматичний поєдинок Баррі (Грант Гастін) та Нори (Джессіка Паркер Кеннеді) з Цикадою (Кріс Клейн), після якого Нора отримала жахливі травми. Флеш хоче поквитатися з суперлиходієм і підключає до його пошуків Шерлока (Томас Кавана), Ральфа (Гартлі Сойєр) й Сесіль (Даніель Ніколет), яким вдається вирахувати, що всі останні жертви Цикади нещодавно вийшли з в'язниці.

11 серії 5 сезону серіалу «Флеш» вийшла на американському телебаченні вчора, 22 січня, так що ви вже можете подивитися її онлайн.

9 січня 2019,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора опиняється на лікарняному ліжку, а Баррі вирішує зупинити Цикаду раз і назавжди в розширеному промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Поки Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) намагається упоратися з відкриттям, що Эобард Тоун (Томас Кавана), він же Зворотний Флеш, вбив її бабусю, Флеш (Грант Гастін) та його команда повинні зупинити новий злочинний дует в особі Погодної відьми (Рейна Гардесті) і Срібного привида (Габріель Волш), які втекли з в'язниці. Тим часом Кейтлін (Даніель Панабейкер) та Циско (Карлос Валдес) розмірковують над створенням ліків для металюдей, а Флеш стикається з Цикадою (Кріс Клейн) один на один. Чи зможе він зупинити лиходія і врятувати свою сім'ю?

Серія «The Flash & The Furious» («Флеш і лють»), режисером якої є Девід МакВіртер, вийде на екрани через тиждень, 16 січня за українським часом.

13 грудня 2018,  19:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився промо-роликом наступної серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», на яку доведеться чекати цілий місяць.

В 10 серії нинішнього сезону, яка отримала назву «The Flash & The Furious» («Флеш і лють»), з'явиться Зворотній Флеш (Том Кавана), який прийшов, щоб вимагати від Нори (Джессіка Паркер Кеннеді) плату за те, що відправив її назад в минуле й дав побути з батьком. Тим часом нам показують, як Баррі (Грант Гастин) і Ральф (Хартлі Сойєр) стикаються з Цикадою (Кріс Клейн) у провулку й під час битви з ним опиняються на землі. Чи зможуть вони перемогти лиходія?

«Флеш» повернеться 16 січня за українським часом.