Новини, в яких згадується Бред Пітт

Рецензія на фільм «Вавилон» (2022)
Декаданс та пошуки сенсу життя в Голлівуді
10 квітня 2023,  04:11 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Режисер Дем'єн Шазелл вже зізнавався у коханні Голлівуду і класичним фільмам (а також джазу) у своєму хітовому мюзиклі «Ла-Ла Ленд» з Еммою Стоун та Раяном Ґослінгом, який (в гарному сенсі) розбив серце кожному, хто його подивився. А тепер Шазелл вирішив зробити це знову, знявши свою дуже нецензурну версію того, як Голлівуд переходив від німого кіно до звукових фільмів, і красномовно назвавши її «Вавилон». І його нова стрічка точно розрахована на кіноманів з міцними нервами. Вважаєте себе такими? Тоді ласкаво просимо за лаштунки Голлівуду 1920-30-х років...

Читати далі...
23 січня 2023,  23:05 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На великі екрани вийшов божевільний фільм про Голлівуд 1920-х років «Вавилон» за участю багатьох голлівудських зірок, який став одним з найбільш обговорюваних фільмів минулого року. На честь його прем'єри ми зібрали найцікавіші факти про його сюжет, акторів та нагороди.

Читати далі...
28 листопада 2022,  21:21 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та лауреат премії «Оскар» Бред Пітт піддаються усім спокусам Голлівуда у новому трейлері драматичного фільму «Вавилон», який зняв режиссер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл.

Читати далі...
15 вересня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Разом з дубльованим трейлером божевільної драми «Вавилон» за участю таких голлівудських зірок першої величини, як Бред Пітт та Марго Роббі, з'явилася інформація про те, що вона вийде в український прокат на початку 2023 року.

Читати далі...
9 вересня 2022,  23:50 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Одного разу в... Голлівуді» Бред Пітт та Марго Роббі возз'єднаються у новому гучному проєкті режисера Дем'єна Шазелла, що називається «Вавилон». І до них у кадрі приєднається Людина-павук, тобто Тобі Магуайр.

Читати далі...
4 серпня 2022,  11:34 | Новини фільмів

Бред Пітт та зірка торішнього супергеройського фільму «Вічні» Браян Тайрі Генрі влаштовують веселу бійку в тихому вагоні в ексклюзивному фрагменті екшену «Швидкісний поїзд», який сьогодні виходить в український прокат.

Читати далі...
20 липня 2022,  18:45 | Новини фільмів

У серпні на великі екрани увірветься новий гостросюжетний екшен «Швидкісний поїзд» від режисера блокбастерів «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу» Девіда Літча, а поки що дивимося його новий дубльований трейлер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Загублене місто»
Весела пригода з королевою великого екрану Сандрою Буллок
14 липня 2022,  21:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У далекому 1984 році на екрани вийшла пригодницька мелодрама «Роман з каменем» за участю Кетлін Тернер і Майкла Дугласа, де перша грала письменницю-затворницю, яка вирушає рятувати свою викрадену сестру в Колумбію, а другий втілив бравого героя, що допоміг їй вижити у джунглях. Фільм виявився настільки популярним, що незабаром було знято сиквел «Перлина Нілу», але це вже інша історія. З того часу «Роман із каменем» є еталоном пригодницьких мелодрам, і його лаври не дають Голлівуду спокою. Його успіх раз у раз намагаються повторити різні режисери з різними акторськими дуетами, і цього разу Голлівуд представляє ще один неофіційний рімейк «Романа» під назвою «Загублене місто», де письменницю-затворницю грає «Міс конгеніальність» Сандра Буллок, а її залицяльником став Містер «Супер Майк» Ченнінг Татум.

Читати далі...
1 липня 2022,  11:15 | Новини фільмів

Новий український постер пригодницької комедії «Загублене місто», головні ролі в якій виконають Сандра Буллок, Ченнінг Татум та Деніел Редкліфф, повідомляє, що його можна буде побачити у кінотеатрах України з 14 липня.

Читати далі...
24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Читати далі...
28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Читати далі...
1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

Читати далі...
30 березня 2021,  00:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бред Пітт і Сандра Буллок є одними з найбільш талановитих та знаменитих голлівудських акторів першого ешелону і, до того ж, майже ровесники з різницею у віці близько півроку, але, як не дивно, ще жодного разу не працювали разом. І новий екшен «Швидкісний поїзд» нарешті виправить цю несправедливість.

Читати далі...
3 грудня 2020,  20:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, Емма Стоун покинула майбутній проект Дем'єна Шазелла з гучною назвою «Вавилон», але режисер вже знайшов заміну на її роль в особі не менш відомої актриси номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі.

Читати далі...
24 жовтня 2020,  13:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту майбутнього бойовика про найманих убивць «Bullet Train» приєднався лауреат премії «Золотий глобус» Аарон Тейлор-Джонсон, він же головний герой дилогії «Пипець» та Ртуть з блокбастера «Месники: Ера Альтрона».

Читати далі...