Новини, в яких згадується Крістоф Вальц

20 березня 2023,  20:01 | Новини фільмів

Зірка другого сезону серіалу «Тінь і кістка» Патрік Гібсон знаходить дуже незвичайну роботу, сповнену фантастичних пригод, у дубльованому трейлері сімейного фентезі «Магічні двері», де компанію йому складуть зірки «Безславних виродків», «Парку Юрського періоду» та «Володаря перснів».

Читати далі...
Рецензія на фільм «007: Не час помирати»
Деніел Крейг заслужив більшого
2 жовтня 2021,  00:32 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли вперше оголосили про те, що новим Джеймсом Бондом після Пірса Броснана буде блондин Деніел Крейг, навряд чи хтось припускав, що через 15 років він стане у глядачів мало не найулюбленішим агентом 007 (після Шона Коннері, звичайно, адже оригінального Бонда ніхто не перевершить). І ось шпигунська кар'єра Крейга підходить до кінця в його п'ятому фільмі Бондіани з символічною назвою «007: Не час помирати», біля керма якого став режисер культового 1 сезону серіалу «Справжній детектив» Кері Дзедзі Фукунага. Проте чи зміг він перевершити хітовий «Скайфолл», один з найкращих фільмів Бондіани всіх часів, і зняти гідне прощання з Бондом Крейга?

Читати далі...
10 жовтня 2020,  23:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі пригледіла для себе новий проект на великому екрані. Вона збирається виконати головну жіночу роль в екранізації роману «Every Note Played» від режисера фільму «Клятва» Майкла Саксі.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер нової романтичної комедії «Фестиваль Ріфкіна» від режисера і сценариста Вуді Аллена, яка досліджує проблему середнього віку і у чоловіків, і у жінок.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї осені (і навіть цієї зими) ми не побачимо на великих екранах очікувану ювілейну пригоду Джеймса Бонда «007: Не час помирати». У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 1 квітня 2021 року.

Читати далі...
4 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Постер романтичної кінострічки «Фестиваль Ріфкіна» («Rifkin's Festival»), яку написав і зняв лауреат премії «Оскар» Вуді Аллен, представляє його четвірку основних персонажів в епіцентрі кінофестивалю.

Читати далі...
3 вересня 2020,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Прибув довгоочікуваний другий трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати», режисером якого виступає Кері Фукунага, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив».

Читати далі...
1 вересня 2020,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ж пам'ятаєте, що цієї осені на великі екрани вийде довгоочікуваний шпигунський екшен «007: Не час помирати» про пригоди Джеймса Бонда? Якщо раптом забули, то новий постер з Деніелом Крейгом вам швидко про це нагадає.

Читати далі...
23 липня 2020,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці року на великі екрани прибуде нова драматична комедія культового режисера Веса Андерсона, яка в українському прокаті отримала назву «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"».

Читати далі...
29 березня 2020,  23:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стримінговий сервіс Quibi поділився офіційним трейлером свого серіального екшен-трилера «Найнебезпечніша гра», де зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт на цей раз сам «потрапить на арену».

Читати далі...
19 лютого 2019,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Аватара​» Джеймс Кемерон представляє новий ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел», який показує видовищне і небезпечне змагання з моторболу.

Події екранізації знаменитої манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел» розвиваються в майбутньому, де існують кіборги, і головна героїня Аліта (Роза Салазар) є однією з них. Її знаходить на звалищі і повертає до життя доктор Ідо (Крістоф Вальц), і поки вона шукає своє місце в світі, він намагається всіляко її підтримувати та оберігати. У новому фрагменті Аліта вирішує взяти участь в популярному в майбутньому виді спорту моторболі, в якому змагаються кіборги, і перед самим початком Ідо повідомляє їй, що все це підстава, організована лиходієм Вектором (Махершала Алі), і що інші учасники перегонів будуть прагнути її вбити. Але для цього їм доведеться зловити Аліту, а зробити це зовсім не просто.

Квитки на сеанси «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

17 лютого 2019,  17:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аліта просить у доктора Ідо дати їй тіло воїна в четвертому офіційному фрагменті науково-фантастичного бойовика «Аліта: Бойовий ангел», який ви вже можете подивитися на великому екрані.

Спільне творіння режисера Роберта Родрігеса і сценариста Джеймса Кемерона показує глядачеві світ майбутнього, де пліч-о-пліч з людьми існують кіборги. Одного разу доктор Ідо (Крістоф Вальц) знаходить на звалищі поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар), лагодить її і дає їй дах над головою, поки вона намагається згадати своє минуле. І коли вони знаходять залізне тіло бойового кіборга, Аліта вмовляє доктора з'єднати її з ним, оскільки відчуває з цим тілом особливий зв'язок. Ідо хоче її вберегти, але героїня заявляє йому, що вона є воїном і що це її доля.

Квитки на сеанси «Аліта: Бойовий ангел» ви можете купити на нашому сайті.

11 лютого 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» представляє гігантського кіборга з залізними щупальцями на ім'я Ґрюїшка (Grewishka), з яким належить битися головній героїні.

Екранізація однойменної манги «Аліта: Бойовий ангел» розповість про дівчину-кіборга Аліту (Роза Салазар), яку знаходить на звалищі і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц). Вона не пам'ятає свого минулого, але незабаром виявляє, що знає бойові прийоми, і починає битися зі злом у своєму світі. Одним із втілень зла буде величезний кіборг Ґрюїшка (Джекі Ерл Гейлі), якого Аліта зустрічає під землею, і незабаром виявляється, що він вміє подовжувати свої пальці, перетворюючи їх на довгі залізні ланцюги з гострими наконечниками. Але Аліту так просто не зловити.

Ви вже можете подивитися творіння Роберта Родрігеса і Джеймса Кемерона у багатьох містах України на допрем'єрних показах, які стартували ще минулого тижня. Квитки на фільм «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

6 лютого 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аліта тренується перед дзеркалом у другому офіційному фрагменті науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел», над створенням якого працювали Роберт Родрігес і Джеймс Кемерон.

Події фільму «Аліта: Бойовий ангел» розвиватимуться в майбутньому, де існують кіборги. Одного разу прогулюючись по звалищу, доктор Ідо (Крістоф Вальц) знаходить там поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар) і вирішує її полагодити. Коли вона приходить до тями, то не може згадати своє минуле життя, але незабаром Аліта починає пригадувати його уривки і відкриває, що володіє крутими бойовими навичками, які вона й демонструє в новому фрагменті.

Дивіться також ТБ-ролик наукової фантастики «Аліта: Бойовий ангел» з Супербоула. В український прокат фільм вийде 14 лютого.

4 лютого 2019,  14:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика Роберта Родрігеса «Аліта: Бойовий ангел», показаний під час американського Супербоула, обіцяє глядачам видовище року на великому екрані.

Екранізація однойменної манги «Аліта: Бойовий ангел», сценаристом і продюсером якої виступає творець «Аватара» Джеймс Кемерон, представить нову героїню, яка змінить свій світ. Поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар) знаходить на звалищі доктор Ідо (Крістоф Вальц) і повертає її до життя. Дівчина втратила пам'ять, але незабаром вона виявляє, що володіє цілим набором бойових навичок і очолює революцію в своєму футуристичному світі.

Минулого місяця британська співачка Дуа Ліпа представила кліп на свою нову пісню «Swan Song», який увійде до саудтреку фільму «Аліта: Бойовий ангел». В українських кінотеатрах його можна буде побачити з 14 лютого.