Новини, в яких згадується Одра МакДональд

29 червня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія MGM нарешті поділилася з нами повноцінним трейлером своєї музичної біографічної драми «Повага», за головну роль в якій лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Гадсон може отримати ще одну статуетку.

Читати далі...
30 березня 2020,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Назад у майбутнє» Майкл Дж. Фокс повертається на екрани в образі хитрого адвоката Луїса Каннінга в трейлері 4 сезону юридичної драми «Гарна боротьба», де також є більш ніж достатньо комедії.

Читати далі...
21 квітня 2019,  03:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні юридичної драми «Гарна боротьба», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Еммі», до її чудового касту приєднався зірка серіалу «Майстри сексу» Майкл Шин.

У нових серіях спін-оффу «Гарної дружини» життя юридичної фірми Reddick, Boseman & Lockhart струсоне новий персонаж — ексцентричний адвокат Роланд Блам, якого зіграє Шин. Трейлер показує, як його пізно ввечері знаходить в своєму кабінеті Дайан Локхарт (Крістін Баранськи), і Роланд відчуває себе там як вдома. Він буде вести з Майєю (Роуз Леслі) нову справу, і Майя вже чекає не дочекається, коли закінчиться суд, і вони попрощаються назавжди. Тим часом Едріан (Делрой Ліндо) та Ліз (Одра Макдональд) дивляться в майбутнє фірми і вирішують на випадок перемоги Дональда Трампа у 2020 році найняти побільше білих юристів, що обурює Лукку (Каш Джамбо), яку біла жінка в парку приймає за няню.

Прем'єра 3 сезону «Гарної боротьби» відбулася 14 березня, так що ви вже можете подивитися половину його серій онлайн.

6 травня 2018,  15:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 2 сезону юридичної драми «Гарна боротьба» залишилося ще 4 серії, але стрімінговий сервіс CBS All Access вже продовжив серіал на наступний сезон.

Читати далі...
7 лютого 2018,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер 2 сезону драматичного серіалу «Гарна боротьба», який є спін-оффом «Гарної дружини».

Чиказького адвоката вбивають посеред білого дня, і всі юристи міста починають побоюватися за своє життя. Дайан Локхарт (Крістін Баранскі) замислюється про швидкоплинністю життя, але божевільний світ не дає їй розслабитися. Дайан знайомиться з новим партнером фірми (Одра МакДональд), зустрічає в залі суду Говарда Лаймана (Джеррі Едлер) в ролі... судді, а її хрещеницю Майю (Роуз Леслі) судять в надії дістатися до її батька.

Прем'єра 2 сезону «Гарної боротьби», де повертаються Каш Джамбо, Делрой Ліндо, Хелен Йорк, Сара Стіл і Керрі Престон, відбудеться 4 березня. Очікується, що сезон буде складатися з 13 серій.

19 березня 2017,  23:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик романтичного фентезі від студії Disney «Красуня і чудовисько» показує фрагменти комічного епізоду, де Белль (Емма Вотсон) опиняється в руках Мадам де Гардероб (Одра Макдональд), готової нарядити головну героїню в усі шовки, які тільки були приховані в її скриньках.

«Красуню і чудовисько» вже можна подивитися в українських кінотеатрах.

19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
22 квітня 2015,  15:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст новой «Красавицы и чудовища» пополнился шотландским актером Юэном МакГрегором, который сыграет в этой сказке Люмьера.

Персонаж МакГрегора, Люмьер, является тем самым очаровательным подсвечником, который до заклятия был метрдотелем в замке Чудовища. И он знает, как устроить настоящее шоу.

Но МакГрегору не только придется почувствовать себя канделябром, а и вспомнить музыкальные уроки. В мультфильме Люмьер исполняет одну из его знаменитейших песен «Be Our Guest», которая была номинирована и на «Золотой глобус», и на «Оскар», но уступила заглавной композиции «Beauty and the Beast».

Ранее МакГрегор уже пел в мюзикле «Мулен Руж», вышедшем на экраны в 2001 году, и за ту свою роль был номинирован на «Золотой глобус».

Лучшего друга Люмьера, превращенного в часы Когсворта, сыграет Иэн МакКеллен

Главных героев в сказке воплотят Эмма Уотсон и Дэн Стивенс, а компанию им составят Люк ЭвансДжош ГадЭмма Томпсон и Одра МакДональд, которая станет гардеробом. 

В начале года МакГрегор появился в комедии «Мордекай» с Джонни Деппом, а в инди-драме «Демон» («Последние дни в пустыне») он сыграл Иисуса. В этом году с ним выйдет еще несколько фильмов: «Джейн берет ружье», «Убить трубача» и «Такой же предатель, как и мы», а потом МакГрегор окажется в «Американской пасторали».

Съемки сказки режиссера Билла Кондона начнутся уже в мае.

На большие экраны кинокартина «Красавица и чудовище» выйдет 17 марта 2017 года.