Новини кастінгу, в яких згадується Крістоф Вальц

10 жовтня 2020,  23:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі пригледіла для себе новий проект на великому екрані. Вона збирається виконати головну жіночу роль в екранізації роману «Every Note Played» від режисера фільму «Клятва» Майкла Саксі.

Читати далі...
28 серпня 2016,  20:26 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 2 «Оскарів» Крістоф Вальц веде переговори щодо своєї участі в «Бойовому ангелі Аліта» Роберта Родрігеса.

Читати далі...
15 листопада 2014,  12:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новим антагоністом кінокартини «Бонд 24», зйомки якої почнуться дуже скоро, повинен стати 2-разовий оскарівський лауреат Крістоф Вальц.

Австрійський актор, що став всесвітньо відомим саме завдяки ролі лиходія у фільмі Тарантіно «Безславні виродки» і якого скоро можна буде побачити в «Великих очах» Бертона, постане в образі «чи то друга, то чи ворога» Бонда. Так що персонажу Деніела Крейга навряд чи прийдеться легко.

У зв'язку з приголомшливим успіхом «Скайфола», який окрім того, що заробив у світовому прокаті понад 1 мільярд доларів, посівши 9 місце в списку найкасовіших фільмів всіх часів, так ще й отримав 2 «Оскара», в режисерському кріслі вирішили залишити Сема Мендеса. Компанію йому знову складе сценарист Джон Логан, 3-кратний оскарівський номінант.

У новому фільмі про Бонда знову з'являться Бен Уішоу, Рейф Файнс, Рорі Кіннер і Наомі Харріс, а дівчину Бонда зіграє французька актриса Леа Сейду. За чутками, до них приєднається Дейв Батіста, який цього року зіграв одного з «Вартових Галактики».

Раніше роль лиходія в «Бонді 24» приписували Чиветелю Еджіофору, який отримав номінацію на «Оскар» за свою роль в кінокартині «12 років рабства».

Зйомки 24 фільма про агента 007, чия офіційна назва ще невідома, повинні початися протягом наступних кількох тижнів і проходитимуть в Мексиці, Марокко, Австрії, Італії та Лондоні. Сам фільм глядачі зможуть побачити вже наприкінці жовтня 2015 року.