Новини, в яких згадується Джуліан Феллоуз

1 травня 2022,  20:13 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що українська прем'єра очікуваної костюмованої драми Саймона Кертіса та Джуліана Феллоуза «Аббатство Даунтон: Нова епоха» переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, пропонуємо вам поринути у приголомшливу атмосферу цього кіно, подивившись його новий трейлер.

Читати далі...
21 березня 2020,  15:12 | Новини серіалів

На стримінговому сервісі Netflix вчора вийшов історичний міні-серіал «Гра родом з Англії», який написав творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз.

Читати далі...
30 листопада 2019,  19:45 | Новини фільмів

Повнометражне продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» виявилося настільки успішним, що його творець Джуліан Феллоуз вже обмірковує, про що може розповісти сиквел.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Абатство Даунтон»
Сімейство Кроулі радо запрошує вас на королівський прийом
27 листопада 2019,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський серіал «Абатство Даунтон», який виходив з 2010 по 2015 рік, став справжньою сенсацією по обидві сторони океану, тому його завершення утворило в серцях багатьох глядачів невиправну порожнечу. І ось через чотири роки знамените сімейство аристократів Кроулі повертається на екрани, причому з вельми помпезним приводом приїзд у Даунтон короля і королеви Великої Британії.

Читати далі...
26 листопада 2019,  14:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

У сім'ї Кроулі є привід, щоб відкрити шампанське! За 9 тижнів світового прокату бокс-офіс британської драми «Абатство Даунтон» склав $185,1 млн, що є дуже хорошим результатом при бюджеті в скромні $17 млн.

Читати далі...
29 червня 2019,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події повнометражного продовження серіалу «Абатство Даунтон» обійдуться без його чарівної героїні леді Роуз у втіленні Лілі Джеймс.

Читати далі...
18 лютого 2019,  18:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися нові кадри повнометражного продовження популярного британського серіалу «Абатство Даунтон», який вийде в український прокат у жовтні.

Читати далі...
29 листопада 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Бонневілль обіймається зі своєї екранної дружиною Елізабет МакГоверн на знімальному майданчику повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон».

Читати далі...
4 жовтня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер екранізації детективного роману Агати Крісті «Зігнутий будинок», яка зібрала знатний каст.

Фільм розповість про приватного детектива Чарльза Хейуорда, якого запрошують розгадати жахливе вбивство в будинку багатої сім'ї Леонідіс, де всі мешканці знаходяться під підозрою, включаючи його клієнта і колишню кохану Софію. Головного героя грає Макс АйронсГіркі жнива»); компанію йому складуть 6-разова номінантка на «Оскар» Гленн Клоуз, Крістіна ХендріксБожевільні»), Джилліан АндерсонСекретні матеріали»), оскарівський номінант Теренс Стемп і Аманда АббінгтонШерлок»).

У світовий прокат кінокартина, адаптацією якої займався творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз, вийде в 2018 році.

3 серпня 2015,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці березня стало відомо, що 6 сезон стане для популярної британської костюмованої драми «Абатство Даунтон» останнім. Під час суботньої прес-конференції його актори розповіли про свої почуття щодо фіналу і про чутки щодо можливого фільму.

Літній тур Асоціації телевізійних критиків в Каліфорнії відвідали деякі з довгожителів серіалу. Х'ю БонневілльЕлізабет МакГовернМішель ДокеріЛаура КармайклПенелопа УілтонДжоанн Фроггатт та інші розповіли про новий сезон і згадали приємні і драматичні моменти з минулих серій.

Лаура Кармайкл (леді Идит) про те, наскільки всім акторам важко прощатися з «Абатством»:

Дивно прощатися з замком. Було таке відчуття, всього на одну мить, що це не наш будинок, звичайно, він фактично ніколи і не був нашим будинком, але ми там себе так відчували. Як тільки вони сказали «знято» у той день, прийшло розуміння того, що це всього лише гра. Все було дуже емоційно і нам не хотілося йти.

Читати далі...
27 березня 2015,  14:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий 6 сезон костюмованої драми «Абатство Даунтон» стане для серіалу фінальним.

Про рішення завершити серіал повідомив його виконавчий продюсер Гарет Еванс:

Неминуче настає час, коли повинні закінчуватися всі серіали і «Даунтон» не є виключенням. 

«Абатство Даунтон», створене Джуліаном Феллоузом і розповідає про життя родини аристократів та їх слуг у 1910-20-х роках, вперше вийшло на екран у 2010 року.

Феллоуз про фіналі серіалу:

Подорож з «Даунтон» була чудовим для кожного, хто брав у ньому участь. Люди запитують, чи знали ми, що станеться, коли починали знімати перший сезон, і відповіддю на це буде «не мали ні найменшого поняття». Я навіть не беруся пояснювати, чому конкретно серіал справив таке враження і досяг стількох людей по всьому світу, всіх національностей, різного віку, всіх видів. Але я знаю, наскільки ми вдячні за можливість отримати настільки унікальний досвід.

За роки свого існування «Абатство Даунтон» не тільки завоювало любов глядачів по всьому світу, але і отримав 2 премії BAFTA, 3 «Золотих глобуса» і 11 «Еммі».

Наступним проектом Феллоуза буде інша костюмована драма «The Gilded Age», чиї події розгортаються в Нью-Йорку.

6 сезон «Абатства Даунтон» швидше за все буде складатися з традиційних 8 серій, а також різдвяного спецвипуску, і вийде вересні .

25 січня 2014,  21:56 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Помпеи» в кинотеатрах Украины и России с 20 февраля.

Режиссер: Пол У. С. Андерсон («Обитель зла», «Смертельная битва», «Смертельная гонка»)

В ролях: Кит Харингтон («Игра престолов»), Эмили Браунинг («Запрещенный прием», «Лемони Сникет: 33 несчастья»), Кэрри-Энн Мосс («Матрица», «Матрица: Перезагрузка», «Шоколад»), Джаред Харрис («Орудия смерти: Город костей», «Шерлок Холмс: Игра теней», «Безумцы»), Кифер Сазерленд («Связь», «24 часа», «Останься со мной», «Телефонная будка»), Адевале Акинойе-Агбаже («Остаться в живых»), Джессика Лукас («Зловещие мертвецы 4»)

Красивая и трагическая история любви раба Мило и благородной Кассии, обрученной с римским сенатором, на фоне извержения Везувия, которое навсегда стерло с лица земли древнеримский город Помпеи… 

Для создания сценария была собрана мощная группа ведущих сценаристов Голливуда, в которую вошли Ли Бэчлер и Джанет Скотт Бэчлер («Бэтмен навсегда»), Майкл Роберт Джонсон («Шерлок Холмс») и обладатель премии «Оскар» Джулиан Феллоуз («Госфорд Парк», «Аббатство Даунтон»).

В основе сюжета - эпическая, полная драматизма история любви загадочного раба, разворачивающаяся на фоне грандиозной катастрофы - извержения Везувия.

Помпеи. Конец лета 79 года н.э. Загадочный раб-кельт, принадлежащий богатому судовладельцу, мечтает о дне, когда он сможет обрести свободу и сможет жениться на дочери хозяина. Пока он не знает, что его возлюбленная уже обещана в жены корумпированому римскому сенатору, а сам он перепродан другому владельцу. С палубы корабля, идущего в Неаполь, раб смотрит, как из жерла вулкана вырываются первые струи смертоносной лавы… Он понимает, что гибель города неминуема, что он должен быть рядом со своей возлюбленной и попытаться как-то помочь своему лучшему другу, гладиатору, томящемуся в казематах помпейского Колизея. Герой предпринимает немыслимые усилия, что бы вернутся в Помпеи и спасти своих близких…

Фильм «Помпеи» обещает стать не просто грандиозным зрелищем со множеством компьютерной графики и спецэффектов, но и мощной, эмоциональной приключенческой и любовной драмой. Вот что рассказал журналистам компании Filmdistrict, которая занимается дистрибуцией фильма в США:

Проект «Помпеи» принадлежит к разряду крупных и мощных фильмов, ради которых люди и ходят в кинотеатры. Зрители во всем мире очень любят историческое кино. Мы уверены, что наша картина соберет в кинотеатры большую аудиторию.

Главная роль в проекте досталась Киту Харингтону -  звезде сериала «Игра престолов», который вот уже третий год не опускается с топ строк в рейтинге международной популярности.

Извержение Везувия началось днем 24 августа 79 года и длилось около суток, о чем свидетельствуют некоторые сохранившиеся манускрипты «Писем» Плиния Младшего. Оно привело к гибели трех городов  - Помпей, Геркуланума, Стабий – и нескольких селений и вилл. В процессе раскопок выяснилось, что в городах все сохранилось таким, каким было до извержения. Под многометровой толщей пепла были найдены улицы, дома с полной обстановкой,  останки людей и животных, которые даже не успели спастись. Сила бедствия была такова, что пепел от вулкана долетел даже до Египта и Сирии. 

Из 20 тыс жителей Помпей в зданиях и на улицах погибло около 2 тыс. человек. Большинство покинуло город еще до катастрофы, однако останки по-прежнему находят и за пределами города. До сих пор точное число погибших невозможно оценить.