Новини, в яких згадується Зак Ефрон

29 липня 2020,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент документального міні-серіалу від Netflix «Ближче до Землі з Заком Ефроном» показує Зака ​​Ефрона в Ісландії, де він опиняється на кордоні двох масштабних літосферних плит.

Читати далі...
26 червня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася трейлером свого нового документального міні-серіалу під назвою «Ближче до Землі з Заком Ефроном», де відомого актора і глядачів разом з ним очікує подорож по світу, що надихне кожного стати екоактивісти.

Читати далі...
6 березня 2020,  16:51 | Новини фільмів

Вчора студія Warner Bros. Pictures опублікувала другий трейлер своєї очікуваної пригодницької анімації «Скубі-Ду!», де на Шеггі, Скубі і компанію чекають нові заплутані загадки, які потрібно розкрити.

Анімаційна стрічка режисера Тоні Червоне покаже знайомство нерозлучних друзів-детективів Шеггі (Вілл Форте) та Субі-Ду (Френк Велкер), а також їхнє перше розслідування разом з Фредом (Зак Ефрон), Дафною (Аманда Сейфрід) та Вельмою (Джина Родрігез). А вже дорослі члени команди Mystery Inc. беруться за нову загадкову справу вони повинні встигнути розкрити змову і не допустити, щоб злочинці випустили в світ собаку-привида на прізвисько Цербер.

Також в трейлері з'являється супергерой Синій сокіл, якого озвучує Марк Волберг. В кінотеатри України мультфільм «Скубі-Ду!» увірветься 14 травня. Його транслюватимуть в форматах 2D та 3D.

11 листопада 2019,  18:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася першим трейлером очікуваної анімаційної картини «Скубі-Ду!», яка покаже маленьких Шеггі, Скубі, Фреда, Вельму і Дафну – майбутню знамениту п'ятірку відважних детективів.

«Скубі-Ду!» розповідає про першу зустріч Скубі (Френк Велкер) та Шеггі (Вілл Форте), яким судилося стати нерозлучними друзями. А також про те, як вони познайомилися з юними детективами Фредом (Зак Ефрон), Вельмою (Джина Родрігез) і Дафнойю (Аманда Сайфред) і разом заснували відому компанію Mystery Inc. На друзів чекає найскладніша справа в історії: їм потрібно розгадати таємничу змову – спробу випустити у світ собаку-примару на прізвисько Цербер. Відчайдушна команда прагне спинити цей глобальний «собакаліпсис». Однак згодом вони дізнаються, що Скубі має загадкове минуле і долю епічнішу, ніж будь-хто тільки міг уявити!

В кінотеатри України «Скубі-Ду!» прибуде 14 травня 2020 року.

19 липня 2019,  22:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1970-х роках Америку потряс ланцюг звірячих вбивств молодих дівчат. Вбивця користувався їхньою добротою, просив допомогти йому і показував свій накладний гіпс на руці, але замість подяки дівчата отримували ломом по голові. Цьому психопату все сходило з рук, поки поліція не дізналася його ім'я – Тед Банді. Але Тед настільки вміло користувався своєю чарівністю, що було складно повірити в його винуватість. Як оточуючим, так і його дівчині Елізабет Кендалл, чиї мемуари і лягли в основу біографічної драми «Звабливий, поганий, злий».

Читати далі...
27 червня 2019,  17:00 | Оновлення

«Звабливий, Поганий, Злий»: фільм про одного з найжахливіших маніяків в історії США – з Заком Ефроном у головній ролі. У картині також знімалися Джим Парсонс (прокурор), лідер групи Metallica Джеймс Хетфілд (поліцейський, який заарештував Банді), Джон Малкович (суддя), Джеффрі Донован, Лілі Коллінз, Кая Скоделаріо. Права на дистрибуцію картини нещодавно викупив Netflix.

Картина розповідає про Теда Банді – маніяка, який зізнався у вбивстві 30 молодих дівчат (реальне число жертв так і не встановлено). Фільм показує арешт і судовий процес над Банді з точки зору його другого життя – сім'янина та люблячого батька.

Прем'єра фільму «Звабливий, Поганий, Злий» запланована на 25 липня.

19 квітня 2019,  20:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В біографічній драмі «Красивий, поганий, злий» Зак Ефрон постане в шокуючому амплуа в образі серійного вбивці Теда Банді.

Читати далі...
26 березня 2019,  13:19 | Оновлення

Незабаром на великий український екран вийде комедія «Пустопляс» з Меттью МакКонахі у головній ролі.

За сюжетом кінострічки, наркозалежний на прізвисько Місячний Пес живе за своїми правилами і ніколи не враховує суспільні норми. Однак в його житті з'являється задача, яку він просто зобов'язаний виконати вчасно, щоб отримати спадок від своєї покійної дружини. Однак на його шляху до мети постійно трапляються неприємності, які заважають йому це зробити.

Головну роль Місячного Пса виконав Меттью МакКонахі. У фільмі також зіграли хіп-хоп співак Снуп Догг, Айла ФішерВеликий Гетсбі»), Зак ЕфронНайвеличніший шоумен»), Джона ГіллВовк з Уолл-стріт»). Режисером та сценаристом фільму виступив Хармоні Корін.

В український прокат картина «Пустопляс» вийде 4 квітня.

27 січня 2019,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Ефрон втілює відомого серійного вбивцю Теда Банді в офіційному трейлері кримінальної біографічної драми «Красивий, поганий, злий» («Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile»).

Картина режисера Джо Берлінгера, на чиєму рахунку є 1 номінація на примию «Оскар» та 2 премії «Еммі», є хронікою життя американського серійного вбивці, ґвалтівника, викрадача людей і некрофіла, згідно зі статтею Вікіпедії, Теда Банді (Ефрон), який орудував у 1970-х роках і був засуджений за вбивство 30 жінок та дівчат. Історія Теда буде розказана з точки зору його дівчини Елізабет Клепфер (Лілі Коллінз), яка довгий час відмовлялася вірити у правду про нього.

Прем'єра фільму «Красивий, поганий, злий», де також зіграли Джон Малкович, Кая Скоделаріо, Джим Парсонс та Гейлі Джоел Осмент, відбулася учора, 26 січня, на кінофестивалі «Санденс».

24 січня 2019,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний трейлер без цензури американської комедії «Пляжний нероба», головного героя якої втілює володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
29 жовтня 2018,  17:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кейт Гадсон виконає одну з головних ролей в фентезійній картині «Кривавий місяць», де також збирається зіграти Зак Ефрон.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хотіли почути композицію «A Million Dreams» хітового мюзиклу «Найвеличніший шоумен» у виконанні співачки Пінк? Тоді ваше бажання збулося.

«Найвеличніший шоумен», на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар» та 1 премія «Золотий глобус», вийшов на екрани в кінці минулого року і повідав історію засновника шоубізнесу Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман) та його популярного цирку, що став домівкою для різних незвичайних людей, якими нехтувало суспільство.

Компанію Джекману в цьому незабутньому шоу склали Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

Нова версія пісні «A Million Dreams» у виконанні Пінк увійде в окремий альбом «The Greatest Showman: Reimagined», де композиції мюзиклу виконають відомі артисти, як Panic! at the Disco, Кеша та Келлі Кларксон.

10 вересня 2018,  22:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери музичних картин «Богемна рапсодія» і «Народження зірки», діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та фільму жахів «Хелловін», а також свіжі ТБ-ролики науково-фантастичних екшенів «Веном» і «Хижак».

Читати далі...
7 вересня 2018,  20:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі курить косяк, ходить в стрінгах і танцює дивні танці в тизер-трейлері комедії для дорослих «Пляжний нероба».

МакКонахі втілює бунтівного любителя покурити марихуану на ім'я Мундог, який пише вірші, не пропускає гучні тусовки і живе за своїми правилами в прибережному американському місті. Компанію йому у веселих пригодах складуть Айла Фішер, Зак Ефрон, Джона Гілл, Мартін Лоуренс і Снуп Догг.

Новий фільм від творця скандальних «Відв'язних канікул» Хармоні Коріна прибуде у кіно навесні 2019 року.

30 травня 2018,  01:51 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Збори музичного байопіка «Найвеличніший шоумен» з Г'ю Джекманом в головній ролі перевершили бокс-офіс двох сольників про його знаменитого супергероя.

Читати далі...