Новини фільмів, в яких згадується Брайс Даллас Говард

20 грудня 2023,  16:27 | Новини фільмів

З'явився офіційний український постер пригодницького екшену «Арґайл» від творця франшизи «Кінгсман» Меттью Вона, де Генрі Кавілл втілить крутого шпигуна.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
23 червня 2022,  17:34 | Новини фільмів

Цей день настав. Незважаючи на всі перепони, в український прокат виходить очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який обіцяє «епічне завершення епохи Юрського періоду». І, звичайно ж, багато зустрічей зі старими динозаврами та знайомство з новими.

Читати далі...
29 квітня 2022,  20:44 | Новини фільмів

Прибув довгоочікуваний другий трейлер пригодницької наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» режисера Коліна Треворроу, який обіцяє стати «епічним завершенням ери Юрського періоду».

Читати далі...
8 жовтня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, прем'єра очікуваної фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» від продюсера Стівена Спілберга не відбудеться в 2021 році вона переїхала на цілий рік вперед і тепер очікується аж 10 червня 2022 року.

Читати далі...
15 серпня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брайс Даллас Говард щаслива повернутися на знімальний майданчик науково-фантастичного екшену «Світ Юрського періоду 3», незважаючи на те, що виконання різних трюків обсипало її руки та ноги величезними синцями.

Читати далі...
26 лютого 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брайс Даллас Говард оголосила про початок зйомок очікуваного науково-фантастичного фільму про динозаврів «Світ Юрського періоду 3» і розкрила його повну назву.

Читати далі...
4 червня 2019,  14:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні української прем'єри музичного байопіку «Рокетмен» в Інтернеті з'явився його розширений фрагмент, який показує, як Елтон Джон записав свою знамениту пісню «Your Song».

Читати далі...
3 травня 2019,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«I'm a Rocket Man». На цьому тижні вийшов офіційний кліп на пісню «Rocket Man» у виконанні Терона Еджертона, яку актор записав для біографічного фентезі «Рокетмен».

Читати далі...
3 лютого 2019,  20:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент сімейної драми Чарльза Мартіна Сміта «Шлях додому», яка розповідає про непросту і наповненому пригодами подорож однієї відважної собаки додому.

Головною героїнею драматичної картини «Шлях додому» виступає собака Белла (Брайс Даллас Говард), яка опиняється далеко від дому і повинна подолати 400 миль (645 км), щоб возз'єднатися зі своїм улюбленим господарем Лукасом (Джона Гауер-Кінг). У даному фрагменті мама Лукаса Террі (Ешлі Джадд) бере її з собою в лікарню, щоб підняти настрій людям, які проходять реабілітацію, і в їх особі Белла знаходить нових друзів.

Купуйте квитки на сеанси «Шлях додому» на нашому сайті.

13 січня 2019,  23:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures поділилася другим фрагментом своєї сімейної кінокартини «Шлях додому», який показує, як головна героїня собака Белла грає в нову гру «Біжи додому».

Драма режисера Чарльза Мартіна Сміта є зворушливою історією про собаку Беллу, яку в оригіналі озвучила зірка фантастики «Світ Юрського періоду» Брайс Даллас Говард, та про її сповнену пригодами подорож до себе додому. Їй доводиться подолати 400 миль (645 км), щоб возз'єднатися зі своїм улюбленим господарем Лукасом (Джона Хауер-Кінг), який в новому фрагменті її дресирує. Він відпускає собаку з повідця за декілька кварталів, каже їй бігти додому, і Белла успішно виконує завдання. Але одного разу, погнавшись за білкою, вона опиниться занадто далеко від дому і не зможе одразу відшукати до нього правильний шлях.

Маму Лукаса втілює номінантка на премію «Золотий глобус» Ешлі Джадд.

Квитки на сеанси «Шлях додому», чия прем'єра в кінотеатрах України відбулася 10 січня, ви знайдете в нашій афіші.

9 січня 2019,  22:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри своєї сімейної картини «Шлях додому» студія Sony Pictures представила його перший фрагмент за участю милого щеняти.

«Шлях додому» покаже сповнену пригод подорож собаки Белли (зірка фантастики «Світ Юрського періоду» Брайс Даллас Говард), яка повинна подолати 400 миль (645 км), щоб повернутися до свого улюбленого хазяїна Лукаса (Джона Гавер-Кінг). Перший фрагмент їхньої історії показує, як головна героїня, будучи ще маленьким цуценям, весело грає з господарем в різні ігри: в м'ячик, в «стоп», в «не жуй взуття» та в її найулюбленішу гру «маленький шматочок сиру».

Українська прем'єра фільму Чарльза Мартіна Сміта відбудеться завтра, 10 січня. Квитки на сеанси «Шлях додому» ви знайдете в нашій афіші, яка постійно поповнюється.

28 грудня 2018,  16:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб повернутися додому, загубленій собаці потрібна ціла команда друзів, яких представляє новий український ТБ-ролик пригодницької драми «Шлях додому».

Фільм режисера Чарльза Мартіна Сміта розповість про веселу і цікаву собаку Беллу (зірка «Світу Юрського періоду» Брайс Даллас Говард), яка опинилася далеко від дому і повинна подолати 400 миль (645 км), щоб возз'єднатися зі своєю родиною. В цій пригоді вона зустрічає нових друзів: псів Однозубого й Пелехозадого, рись Велику малу та бика Типчика. За версією українського дубляжу.

Дивіться також другий український трейлер «Шлях додому». У кіно з 10 січня.

26 жовтня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний фільм Декстера Флетчера «Рокетмен», головну роль у якому виконує зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон, отримав офіційний український тизер-трейлер.

«Рокетмен», відомий у минулому як «Людина-ракета», буде фентезійним байопіком про одного з найуспішніших виконавців сучасності неповторного сера Елтона Джона . Це історія про те, як музичний вундеркінд перетворився на легенду британського року.

Українська прем'єра фільму, де разом з Еджертоном зіграють Брайс Даллас Говард, Річард Медден та Джеймі Белл, відбудеться 6 червня 2019 року.

1 жовтня 2018,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон перевтілюється в Елтона Джона у першому тизер-трейлері біографічної драми «Людина-ракета».

Згідно з офіційним синопсисом, «Людина-ракета» буде епічною музичною фантазією, яка покаже роки становлення неординарного і епатажного британського артиста сера Елтона Джона без цензури.

Компанію Эджертону в цій картині складуть Брайс Даллас ГовардСвіт Юрського періоду»), Річард МедденГра престолів») та Джеймі БеллБіллі Елліот»).

У широкий світовий прокат новий байопік Декстера ФлетчераЕдді „Орел“», «Богемна рапсодія») вийде в травні 2019 року. Поки невідомо, коли відбудеться його українська прем'єра.