Новини, в яких згадується Патрік Стюарт

11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
6 травня 2022,  16:14 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Розкриваємо деякі секрети супергеройського фільму від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», але не переживайте, тут немає спойлерів, виключно наші спостереження після перегляду численних трейлерів та промо-роликів, а також офіційна інформація з коміксів Marvel про його нових персонажів.

Читати далі...
3 травня 2022,  19:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський фільм «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представить у всесвіті MCU нову таємничу групу, що називається Ілюмінати. Саме час розібратися, причому тут Професор Ікс.

Читати далі...
2 травня 2022,  18:22 | Новини фільмів

Як думаєте, за 15 секунд можна встигнути багато? Як мінімум розкрити кілька дуже цікавих деталей про майбутній супергеройський блокбастер «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», як показує його новий ТБ-ролик.

Читати далі...
5 листопада 2019,  14:52 | Новини фільмів

Представляємо перший локалізований ТБ-ролик очікуваного бойовика Елізабет Бенкс «Ангели Чарлі», який обіцяє багато крутого екшену.

Читати далі...
11 жовтня 2019,  18:25 | Новини фільмів

Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балінска готові боротися з міжнародними злочинцями у другому офіційному трейлері бойовика «Ангели Чарлі».

«Ангели Чарлі» від режисера Елізабет Бенкс будуть перезапуском знаменитої франшизи про трьох жінок-шпигунок, які працюють на секретну організацію таємничого Чарлі Таунсенда. Зустрічайте «дику картку» Сабіну (Стюарт), колишнього агента британської розвідки MI6 Джейн (Балінска) та вчену Єлену (Скотт), які об'єднуються, щоб надерти бандитам їхні п'яті точки.

Українська прем'єра фільму «Ангели Чарлі», де також зіграють Сем Клафлін, Ной Сентінео, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу, відбудеться 14 листопада.

7 жовтня 2019,  14:34 | Новини серіалів

Компанія Amazon поділилася другим офіційним трейлером свого нового науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Пікар», у якому повертаються легендарний Патрік Стюарт і ще кілька персонажів зі світу класичного «Зоряного шляху».

Читати далі...
22 липня 2019,  00:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Патрік Стюарт знову стає на чолі екіпажу зорельота в офіційному трейлері науково-фантастичного серіалу від Amazon «Зоряний шлях: Пікар».

Серіал «Зоряний шлях: Пікар» поверне на екрани легендарного адмірала Зоряного флоту Жана-Люка Пікара (Стюарт), який вийшов на пенсію і тепер займається виробництвом вина. Але зустріч з однією загадковою дівчиною повертає його на службу, де йому належить згадати, ким він насправді є — видатним капітаном Зоряного флоту. І в трейлері нам показують, як він збирає свою нову команду.

Також стало відомо, що «Зоряний шлях: Пікар», шоураннером якого виступає Алекс Куртцман, вийде на початку 2020 року. Його 1 сезон буде складатися з 10 серій.

10 липня 2019,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Патрік Стюарт позує на тлі виноградника і чудового заходу сонця на офіційному постері науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Пікар».

Читати далі...
1 липня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінска готові до своєї першої спільної місії на американському й міжнародному постерах пригодницького бойовика «Ангели Чарлі».

Читати далі...
27 червня 2019,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нове тріо героїнь готове до небезпечних місій. Студія Sony Pictures щойно поділилася офіційним трейлером перезапуску відомої франшизи «Ангели Чарлі».

Пригодницький бойовик з елементами комедії «Ангели Чарлі» представить нову трійцю шпигунок: Сабіна (Крістен Стюарт), Єлена (Наомі Скотт) та Джейн (Елла Балінска), які працюють на секретну організацію і ловлять небезпечних злочинців. Завдання на цей раз їм будуть давати одразу три Боуслі (Елізабет Бенкс, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу), і за сюжетом дівчатам доведеться рятувати світ.

Режисером, сценаристом і продюсером бойовика виступає актриса Елізабет Бенкс, яка дебютувала в режисурі з фільмом «Ідеальний голос 2». Українська прем'єра «Ангелів Чарлі» відбудеться восени, 14 листопада.

24 травня 2019,  14:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До того як Патрік Стюарт прославився на весь світ завдяки ролі Професора Ікс у франшизі «Люди Ікс», він був відомий як капітан Жан-Люк Пікар з серіалу «Зоряний шлях: Наступне покоління»

В багатосерійній науково-фантастичній драмі «Зоряний шлях: Пікард» Стюарт повернеться в образі старого Пікара, адмірала у відставці і колишнього капітана зорельотів USS Enterprise-D та USS Enterprise-E. Тизер розкриває, що пройшло 15 років після останньої рятувальної місії Пікара, натякаючи на події фільму «Зоряний шлях: Відплата», і показує, що на пенсії Пікар заснував виноградник і займається виробництвом вина. Але чому він залишив Зоряний флот?

Прем'єра серіалу «Зоряний шлях: Пікард» відбудеться наприкінці 2019 року, і його дебютний сезон складатиметься з 10 серій.

У березні Стюарта можна було побачити в кіно в фентезі «Майбутній король», де він втілив легендарного чарівника Мерліна.

13 квітня 2019,  19:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ангели Чарлі» повертаються, і тепер хоробре тріо героїнь, які періодично рятують світ, грають актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінська.

Читати далі...
14 березня 2019,  15:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить британський фентезійний фільм для всієї сім'ї «Майбутній король», чий новий дубльований ТБ-ролик показує, як група школярів рятує світ від злої чарівниці.

Фентезі «Майбутній король», режисером якого виступає Джо Корніш, слідує за скромним школярем Алексом (Луїс Ешборн Серкіс), чиє життя змінюється, коли він знаходить легендарний меч короля Артура Екскалібур і дістає його з каменю. Тепер разом з друзями та могутнім чарівником Мерліном (Енгус Імрі/Патрік Стюарт) Алекс повинен встати на захист нашого світу від армії чаклунки Моргани (Ребекка Фергюсон), яка хоче влаштувати тут справжнє пекло.

Квитки на сеанси «Майбутній король» ви знайдете в нашій афіші.

27 лютого 2019,  00:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У битві з могутнім зло не перемогти без великого мага, тому в британському фентезійному фільмі «Майбутній король» на допомогу юним героям прийде легендарний чарівник Мерлін.

Події фільму Джо Корніша розвиваються в сучасному Лондоні, де живе сором'язливий школяр Алекс (Луїс Ешборн Серкіс). Він вважає себе абсолютно звичайним, поки не знаходить в камені легендарний меч короля Артура Екскалібур і не стає його власником. Тепер він повинен битися зі злою чаклункою Морганою (Ребекка Фергюсон), і допомагати йому в цій справі будуть друзі й чарівник Мерлін (Енгус Імрі/Патрік Стюарт), який творить в даному ТБ-ролику різні чудеса.

Дивіться також третій трейлер фентезі «Майбутній король», який показує диявольську армію Моргани і згадує Гаррі Поттера. У кіно з 14 березня.