Оновлення, в яких згадується Майкл С. Голл

30 серпня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку Пітера Ландесмана «Скандал „Вотергейт“» номінант на премію «Оскар» Ліам Нісон втілює заступника директора ФБР Марка Фелта, який 30 років зберігав секрети уряду США. І коли за кілька місяців до переобрання Річарда Ніксона в штаб демократів вломилися 5 людей, щоб встановити там прослушку і сфотографувати внутрішні документи, скандал був неминучий, але Ніксон усіма способами став гальмувати розслідування. Так на світ з'явився інформатор «Глибока глотка», яким був Фелт.

Компанію Нісону тут складають Дайан Лейн, Майкл С. Холл, Кейт Волш, Айк Барінхолц, Едді Марсан, Майка Монро та Брюс Грінвуд.

10 серпня 2017,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився тизер-трейлером 2 сезону біографічного серіалу «Корона», що отримав в цьому році 2 «Золотих глобуса» і 2 премії BAFTA. У ньому Клер Фой та Метт Сміт повертаються в образах королеви Великої Британії Єлизавети II та її чоловіка принца Філіпа, у яких виникають суперечності. Також відео представляє зірку «Декстера» Майкла С. Холла в образі президента США Джона Ф. Кеннеді.

Прем'єра нових 10 серій серіалу, де з'являться Ванесса Кірбі й Меттью Гуд, відбудеться 8 грудня.

3 серпня 2017,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер біографічної драми «Скандал „Вотергейт“» представляє номінанта на премію «Оскар» Ліама Нісона в образі спецагента Марка Фелта, який в 1970-х обіймав посаду заступника директора ФБР. Використовуючи псевдонім «Глибока глотка», він допоміг журналістам The Washington Post Бобу Вудворду і Карлу Бернстайну розкрити Вотергейтський скандал. Дружину головного героя Одрі Фелт, яка розділила з ним наслідки цього вчинку, втілює оскарівська номінантка Дайан Лейн. Також у фільмі зіграють Айк Барінхолц, Майка Монро і Майкл С. Холл.

В американський прокат кінокартина режисера Пітера Ландесмана, який зняв «Захисника», виходить у вересні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.