Новини, в яких згадується Джейсон Кларк

8 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 11 березня, в український прокат виходить біографічна стрічка «Асоціальна мережа» про творця сайту для продажу наркотиків Silk Road, і новий фрагмент показує, наскільки ризиковими людьми є її головні герої.

Читати далі...
15 лютого 2021,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нік Робінсон вирішив скласти конкуренцію Джессі Айзенбергу та його Марку Цукербергу з фільму «Соціальна мережа», зігравши головну роль в біографічному трилері «Асоціальна мережа», що розповість про творця сайту для торгівлі наркотиками (та іншими нелегальними речами) Silk Road Росса Ульбріхта.

Читати далі...
13 серпня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Тома Голланда, готуйтеся! Стримінговий сервіс Netflix представив сьогодні довгоочікуваний трейлер драматичного трилера «Диявол назавжди», де зірка франшизи «Людина-павук» виконує головну роль.

Читати далі...
10 вересня 2019,  20:43 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Хелен Міррен перевтілюється в імператрицю Всеросійську в офіційному трейлері історичного міні-серіалу «Катерина Велика», який показав телеканал HBO.

Серіал від сценариста Найджела Вільямса і режисера Філіпа Мартіна буде історичною драмою з 4 частин, яка розповість про скандальну правительку, яка очолювала Російську імперію у 18 столітті та змінила її місце на політичній карті світу. Серії покажуть кінець царювання Катерини та її роман з російським воєначальником Григорієм Потьомкіним (зірка горора «Кладовище домашніх тварин» Джейсон Кларк), який допоміг сформувати майбутнє російської політики.

На каналі HBO прем'єрна серія «Катерини Великої» вийде 21 жовтня.

22 липня 2019,  14:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В юності вона мріяла про свободу і руйнування кайданів, але в результаті обрала абсолютну владу. Дивимося новий трейлер біографічного міні-серіалу «Катерина Велика» з володаркою премії «Оскар» Хелен Міррен у головній ролі.

Новий історичний серіал від американського каналу HBO розповість історію життя і правління Катерини II, яка була родом з Німеччини і переїхала до Росії, коли вийшла заміж за царя Петра III. Вона прийшла до влади в результаті палацового перевороту, який скинув її чоловіка, і правила Росією з 1762 по 1796 рік. Серіал розповість історію заснування знаменитого музею Ермітаж, який розташувався в її Зимовому палаці, і покаже її любовні стосунки з генералом Григорієм Потьомкіним (Джейсон Кларк).

Прем'єра міні-серіалу «Катерина Велика» відбудеться восени.

Зараз Міррен можна побачити у кіно в бойовику Люка Бессона «Анна».

14 квітня 2019,  02:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як зірка «Месників» Кріс Еванс вибув з проекту «Диявол назавжди», його місце зайняв друг і колега по фільмам Marvel Себастіан Стен.

Читати далі...
2 квітня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер фільму жахів «Кладовище домашніх тварин», заснованого на романі Стівена Кінга, який виходить в український прокат у цей четвер, 4 квітня.

Події екранізації Кевіна Колша та Денніса Відмайєра розвиваються в провінції штату Мен, куди разом зі своїми маленькими дітьми переїжджають Луїс та Рейчел Кріди (Джейсон Кларк та Емі Саймец). Коли з їхньою донькою трапляється трагедія, Луїс дізнається від їхнього нового сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу), що поряд з будинком знаходиться прокляте кладовище домашніх тварин, де всі, кого там ховають, повертаються до життя. І Луїс наважується на відчайдушний вчинок, який відкриває ворота до потойбіччя.

Квитки на сеанси «Кладовище домашніх тварин» ви вже можете купити на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

20 березня 2019,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики називають нову екранізацію роману Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин» однією з кращих екранізацій його творів, і новий фрагмент фільму показує, чому вони можуть виявитися правими.

«Кладовище домашніх тварин» розповідає про подружжя Луїса і Рейчел Крідів (Джейсон Кларк і Емі Саймец) та двох їхніх маленьких дітей Еллі і Гейджа (Жете Лоранс і Г'юго Лавуа). Вони переїжджають в новий будинок, який знаходиться в провінції штату Мен, і поруч з ним виявляють прокляте кладовище домашніх тварин, яке воскрешає усіх, хто був на ньому похований. Коли з Еллі трапляється жахливе, Луїс вирішує повернути дочку до життя, і в новому фрагменті дівчинка-зомбі приходить з того світу, щоб її обняла мама... Але матір з жахом хапає на руки сина і біжить наверх.

Дивіться також другий український трейлер фільму жахів «Кладовище домашніх тварин». У кіно з 4 квітня.

8 лютого 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові полоскотати свої нерви? Тоді сміливо дивіться новий український трейлер горор-трилера «Кладовище домашніх тварин», заснованого на однойменному романі майстра жахів Стівена Кінга.

Героями картини «Кладовище домашніх тварин» є сім'я Крідів подружжя Луїс і Рейчел (Джейсон Кларк і Емі Саймец) та їх двоє дітей. Вони переїжджають в новий будинок, який знаходиться в провінції штату Мен, і коли їхнього кота збиває машина, батько за порадою сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу) ховає улюбленця дочки на кладовищі для домашніх тварин, що знаходиться неподалік. Виявляється, що це кладовище розташоване на проклятій землі, і всі, хто на ньому похований, повертаються до життя. Незабаром дівчинку спіткає трагічна доля, і вбитий горем Луїс вирішує поховати її там же в надії, що вона воскресне. Він порушує бар'єр між світом мертвих і світом живих, і округу починають тероризувати живі мерці

Разом з трейлером вийшов новий постер фільму «Кладовище домашніх тварин», на якому над основними героями височить той самий моторошний кіт з сяючими очима. У кіно з 4 квітня.

3 лютого 2019,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блондинка Енн Гетевей зустрічає задумливого Меттью МакКонахі в барі на краю світу у першому фрагменті напруженого трилера «Море спокуси», який вже можна побачити в кінотеатрах України.

Палюче сонце Карибських островів, вірний корабель і життя, повне ризику, рідна стихія капітана рибальського судна Бейкера Ділла (МакКонахі). Карен (Гетевей), єдина жінка, яку він кохав, вийшла заміж за мільярдера Френка Заріакаса (Джейсон Кларк) і живе на віллі в Маямі. Несподівано вона знову з'являється в його житті і благає про захист. З цієї хвилини знайомі води перетворяться для Бейкера на підступне море спокуси...

Квитки на «Море спокуси», яке зняв Стівен Найт, ви знайдете в нашій афіші.

18 січня 2019,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures нагадала за допомогою невеликого ТБ-ролика, що цієї весни на екрани вийде нова екранізація лякаючого романа Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин».

Новий фільм жахів від режисерів Кевіна Колша та Денніса Відмайєра, які зняли фентезійний горор «Очі зірки», відправить глядача в провінцію штату Мен, куди з Бостона разом з двома дітьми переїжджає подружжя Луїс та Рейчел Кріди (Джейсон Кларк та Емі Саймец). Недалеко від свого нового дому Луїс виявляє кладовище для домашніх тварин, і коли їхнього кота збиває вантажівка, батько сімейства вирішує поховати його на тій проклятій землі. І незабаром Кріди зрозуміють, що набагато краще, коли мертві просто залишаються мертвими.

Дивіться також український трейлер горора «Кладовище домашніх тварин», який прибуде в кінотеатри 4 квітня.

7 січня 2019,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Хелен Міррен постає в образі російської цариці на першому офіційному кадрі багатосерійної історичної драми «Катерина Велика».

Читати далі...
22 жовтня 2018,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня були представлені нові трейлери українських комедій «Секс і нічого особистого» та «Зустріч однокласників», дубльовані трейлери фільму жахів «Прокляття Ла Йорони» та фентезі «Майбутній король», а також дебютний ТБ-ролик супергеройського екшену «Аквамен».

Читати далі...
Рецензия на фильм «Первый человек»
Космическая одиссея Райана Гослинга
18 жовтня 2018,  02:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Человечество с зари времен поднимало голову к небесам, гадая, что находится там вверху, стремясь своим разумом к далеким звездам и планетам. В начале 20 века братья Райт наконец создали функциональный самолет, и с тех пор люди продолжали подниматься все выше и выше в небо. Достигнув наконец рубежа атмосферы и оказавшись в открытом космосе, человечество решило осуществить невероятное – долететь до Луны. Этой потрясающей истории о том, как Нил Армстронг и астронавты NASA невозможное сделали возможным, и посвящен новый фильм лауреата премии «Оскар» Дэмьена Шазелла «Первый человек».

Читати далі...
17 жовтня 2018,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі і Джейсон Кларк намагаються ужитися під одним дахом з Александром Скарсгардом в драмі з нотками трилера «Наслідки».

Події картини «Наслідки» розгортаються в поствоєнній Німеччині у 1946 році. Рейчел Морган (Найтлі) прибуває холодною зимою в зруйнований Гамбург, щоб возз'єднатися зі своїм чоловіком Льюїсом (Кларк), британським полковником, якому доручили стежити за відбудовою міста. Але коли вони заселяються в свій новий будинок, Рейчел виявляється шокованою відкриттям, що Льюїс вирішив ділити величезний будинок з його попередніми власниками: німцем-вдівцем Стефаном Любертом (Скарсгард) та його проблемної дочкою. Атмосфера в будинку поступово загострюється, а ворожнеча і печаль поступаються місцем пристрасті і зраді.

Світова прем'єра нового фільму Джеймса КентаСпогади про майбутнє», «11.22.63») відбудеться у березні 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли він прибуде в кінотеатри України.