Новини серіалів, в яких згадується Джейсон Кларк

10 вересня 2019,  20:43 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Хелен Міррен перевтілюється в імператрицю Всеросійську в офіційному трейлері історичного міні-серіалу «Катерина Велика», який показав телеканал HBO.

Серіал від сценариста Найджела Вільямса і режисера Філіпа Мартіна буде історичною драмою з 4 частин, яка розповість про скандальну правительку, яка очолювала Російську імперію у 18 столітті та змінила її місце на політичній карті світу. Серії покажуть кінець царювання Катерини та її роман з російським воєначальником Григорієм Потьомкіним (зірка горора «Кладовище домашніх тварин» Джейсон Кларк), який допоміг сформувати майбутнє російської політики.

На каналі HBO прем'єрна серія «Катерини Великої» вийде 21 жовтня.

22 липня 2019,  14:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В юності вона мріяла про свободу і руйнування кайданів, але в результаті обрала абсолютну владу. Дивимося новий трейлер біографічного міні-серіалу «Катерина Велика» з володаркою премії «Оскар» Хелен Міррен у головній ролі.

Новий історичний серіал від американського каналу HBO розповість історію життя і правління Катерини II, яка була родом з Німеччини і переїхала до Росії, коли вийшла заміж за царя Петра III. Вона прийшла до влади в результаті палацового перевороту, який скинув її чоловіка, і правила Росією з 1762 по 1796 рік. Серіал розповість історію заснування знаменитого музею Ермітаж, який розташувався в її Зимовому палаці, і покаже її любовні стосунки з генералом Григорієм Потьомкіним (Джейсон Кларк).

Прем'єра міні-серіалу «Катерина Велика» відбудеться восени.

Зараз Міррен можна побачити у кіно в бойовику Люка Бессона «Анна».

7 січня 2019,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Хелен Міррен постає в образі російської цариці на першому офіційному кадрі багатосерійної історичної драми «Катерина Велика».

Читати далі...