Оновлення, в яких згадується Джейсон Кларк

6 березня 2018,  14:16 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму жахів «Вінчестер. Будинок, збудований привидами» з Гелен Міррен і Джейсоном Кларком у головних ролях.

Сара Вінчестер, спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна у грандіозній семиповерховій будівлі, архітектура якого не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтам. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно перебудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але будує вона не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих привидів, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.

Дивіться в кінотеатрах України з 19 квітня.

29 жовтня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився першим трейлером драми «Ферма „Мадбаунд“», де зіграли номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган, Гаррет Хедлунд, Джейсон Кларк, Джейсон Мітчелл та Мері Джей Блайдж.

Фільм розповість історію двох молодих чоловіків, яких втілюють Хедлунд і Мітчелл. Вони повернулися додому після Другої світової війни, щоб працювати на фермі в сільській місцевості штату Міссісіпі, де з усіх сил намагаються боротися з расизмом і пристосуватися до життя після війни.

Прем'єра «Ферми „Мадбаунд“», яку зняла Ді Ріїс, відбудеться 17 листопада на сайті Netflix.

25 жовтня 2017,  16:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася вельми моторошним трейлером свого майбутнього фільму жахів «Вінчестер», заснованого на реальних подіях.

Володарка премії «Оскар» Хелен Міррен втілює заможну вдову Сару Вінчестер, яка переконана, що її переслідують примари людей, убитих з знаменитого зброї, винайденого батьком її покійного чоловіка. Одного разу в її особняк-лабіринт з 500 кімнатами, що постійно будується, приїжджає доктор Ерік Прайс (Джейсон Кларк), і йому доведеться переконатися на власному досвіді, що в цьому будинку дійсно відбувається якась чортівня.

Режисерами картини виступають Майкл та Пітер Спіріги, чия «Пила 8» виходить в кіно вже завтра. Прем'єра фільму жахів «Вінчестер» відбудеться в лютому 2018 року.

14 жовтня 2017,  20:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер драматичного трилера «Бачу лише тебе» з Блейк Лайвлі та Джейсоном Кларком.

Лайвлі грає Джину, яка втратила зір в дитинстві, а Кларк — її турботливого чоловіка Джеймса. Всі ці роки Джина залежала від Джеймса, малюючи в своїй уяві ідеальний світ, але коли їй роблять операцію та повертають зір, Джина починає бачити навколишній світ крізь призму чуда й незалежності, і Джеймс вважає це загрозою для їхнього шлюбу.

В нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів нового творіння режисера Марка Форстера, який зняв «Війну світів Z».

19 вересня 2017,  03:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Бачу лише тебе» Блейк Лайвлі втілює сліпу жінку, яка після складної операції знову починає бачити. Вона щаслива, що тепер може в повній мірі насолоджуватися життям зі своїм турботливим чоловіком, якого грає Джейсон Кларк. Але пошуки нової себе заводять героїню занадто далеко, змушуючи подружжя сумніватися в почуттях один одного та в своєму шлюбі.

Режисером цієї історії виступає Марк Форстер, який зняв оскароносний «Бал монстрів» та «Війну світів Z».

20 квітня 2017,  14:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для біографічного трилера «Мозок Гіммлера зветься Гейдріхом» Джейсон Кларк і Розамунд Пайк перевтілилися в високопоставлене в Третьому Рейху подружжя-нацистів Рейнхарда і Ліну Гейдріх. Рейнхард був главою СС, гестапо та виступав архітектором «остаточного вирішення єврейського питання». Фільм повідає про те, як в 1942 році чехословацький опір вирішує здійснити одну з найбільш амбітних операцій Другої світової війни під назвою «Антропоїд»: вбити Гейдриха.

Разом з Кларком і Пайк у фільмі Седріка Жіменеса грають Міа Васиковська, Джек О'Коннелл й Джек Рейнор.

2 квітня 2013,  03:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

До вашої уваги презентуємо перший трейлер бойовика «Штурм Білого дому» від режисера Роланда Еммеріха.

У головних ролях: Ченнінг Татум, Джої Кінг, Джейсон Кларк, Джеймі Фокс, Меггі Джилленхол.

Найважливіша будівля Сполучених Штатів, серце країни — Білий дім. Щоб звільнити його від нападників, потрібно знати кожен кут, кожен потаємний хід, враховувати кожен крок. Це і доведеться зробити спецагенту — виконати свою роботу, до якої його так ретельно готували.

У кінотеатрах України і Росії з 18 липня.

31 березня 2013,  18:54 | Оновлення | Автор: redder

Студія Warner Bros. Pictures опублікувала шість нових постерів до нового фільму режисера База Лурмана "Великий Гетсбі". Фільм виходить на екрани 10 травня, а знімаються там Леонардо ДіКапріо, Тобі Магуайр, Кері Малліган, Джоел Едгертон, Айла Фішер, Джейсон Кларк і Амітабх Баччан.