Новини, в яких згадується Пабло Шрайбер

26 квітня 2022,  22:30 | Статті

Цієї весни американська стримінгова платформа Paramount+ представила один зі своїх найамбітніших проектів науково-фантастичний серіал «Halo», який є екранізацією однойменної популярної відеогри. І ми готові відповісти на найчастіші питання про нього.

Читати далі...
11 червня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка Бондіани Пірс Броснан втілить знаменитого французького короля Людовіка XIV в фентезійному фільмі «Дочка короля», який своїм сюжетом трохи нагадує фентезі «Пірати Карибського моря: На дивних берегах».

Читати далі...
17 квітня 2019,  01:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного британського серіалу «Абатство Даунтон» Мішель Докері приєдналася до акторського складу міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба», головну роль в якому виконає Кріс Еванс.

Читати далі...
23 січня 2019,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 2 сезону драматичного фентезі «Американські боги» обіцяє нам розповісти найвеличнішу історію усіх часів. Ви готові до цього?

У 2 сезоні битва Старих і Нових Богів доходить до кризової точки, а їх долі стикаються з долями людей. Поки Містер Світ (Кріспін Гловер) готується помститися своїм ворогам, Тінь Мун (Рікі Віттл) допомагає Містерові Середі (Іен МакШейн) в його спробі переконати Старих Богів вступити в повномасштабну війну, і в цьому квесті їх супроводжують Лора (Емілі Браунінг) та Божевільний Свіні (Пабло Шрайбер). Рада в Будинку на Скелі перетворюється на хаос, відправляючи Старих і Нових Богів в різні куточки Америки, після чого вони зійдуться в Каїрі, штат Іллінойс. Тим часом Тінь повинен знайти своє місце віруючого в цьому дивному новому світі живих богів темному світі, де зміни вимагають відданості, а віра вимагає жахливих жертв.

У кінці трейлер повідомляє, що прем'єра 2 сезону серіалу «Американські боги» відбудеться вже цієї весни, 10 березня.

14 вересня 2018,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний байопік Дем'єна Шазелла «Перша людина», в якому Райан Ґослінг відправляється на Місяць, отримав свій другий український трейлер.

Фільм Шазелла покаже життя легендарного астронавта Ніла Армстронга (Ґослінг) і його підготовку до космічної місії, в рамках якої 20 липня 1969 року він став першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця. І щоб здійснити свою мрію, Нілу довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування.

На даний момент у драми «Перша людина» є 90% позитивних рецензій критиків на сайті Rotten Tomatoes, і вона є одним з головних претендентів на майбутній «Оскар».

В український прокат «Перша людина», де також знялися Клер Фой, Пабло Шрайбер, Джейсон Кларк, Корі Столл, Кіран Хайндс і Кайл Чандлер, прибуде 22 листопада.

26 червня 2018,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон розповів, що натхненням для його нового екшену «Хмарочос» стали фільми «Міцний горішок» і «Пекло в піднебессі».

Читати далі...
5 лютого 2018,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася повноцінним трейлером бойовика «Хмарочос», де головну роль виконує Двейн Джонсон.

Читати далі...
1 лютого 2018,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон опублікував в Instagram перший тизер майбутнього трейлера гостросюжетного екшену «Хмарочос».

Зірка нового «Джуманджі» втілює експерта з безпеки висотних будівель Вілла Форда, якого запрошують до Китаю для перевірки нового дива будівництва і техніки — висотки «The Pearl» («Перлина»), чия висота становить 3500 футів (1067 м). І в даному відео головний герой заявляє, що в цій будівлі об'єдналися всі проблеми з безпекою і охороною, які він тільки може пригадати.

Трейлер «Хмарочоса» буде представлений під час Супербоула цієї неділі, 4 лютого. У світовий прокат фільм за участю Нів Кемпбелл, Пабло Шрайбера і Чіна Ханя вийде 12 липня.

9 січня 2018,  23:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джерард Батлер хвалиться своїм поліцейським значком в першому українському ТБ-ролику кримінального бойовика «Злодії».

Група злодіїв на чолі зі своїм безжальним лідером (Пабло Шрайбер) вирішує здійснити саме зухвале пограбування в історії — обчистити Федеральний резервний банк, установу з найвищим рівнем безпеки в Лос-Анджелесі. Але по їхніх слідах вже йде елітний загін спецназу, яким керує суворий Нік Фленаган (Батлер), у якого розмова зі злочинцями дуже коротка.

В український прокат бойовик Крістіана Гьюдгеста, сценариста «Падіння Лондона», де також зіграв Батлер, виходить 18 січня.

6 січня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер бойовика «Злодії», в якому Джерард Батлер буде ловити злочинців.

Знаменита банда злодіїв, яка давно тримає в страху цілий штат, збирається провернути неможливе пограбування, обчистивши Федеральний резервний банк, розташований в центрі Лос-Анджелеса. Перешкодити злочинцям здійснити цей план хочуть спецназівець Нік Фленаган (Батлер) та його елітний загін.

Побачити фільм «Злодії», де також зіграли Пабло Шрайбер, Соня Балморес і Фіфті Сент, в кіно буде можливо з 18 січня.

30 грудня 2017,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment поділилася фінальним трейлером бойовика «Злодії» за участю Джерарда Батлера.

Події цієї кримінальної саги розвиваються в Лос-Анджелесі, де елітний загін департаменту шерифа під керівництвом суворого спецназівця Ніка Фленагана (Батлер) намагається зловити знамениту банду злодіїв, яка планує пограбувати Федеральний резервний банк. Ватажка бандитів втілює Пабло Шрайбер, а одного з його злодіїв зіграє Фіфті Сент.

В український прокат фільм Крістіана ГьюдгестаПадіння Лондона») вийде 18 січня.

28 жовтня 2017,  01:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер кримінального бойовика «Злодії» з Джерардом Батлером в головній ролі.

Опис фільму від кінокомпанії STX Entertainment говорить, що це буде сага про злочини в Лос-Анджелесі в дусі знаменитої «Сутички» з Аль Пачіно й Робертом Де Ніро. Події «Злодіїв» будуть слідувати за пов'язаними життями елітного підрозділу департаменту шерифа і найуспішнішої бригади грабіжників в штаті, яка планує, здавалося б, неможливе пограбування Федерального резервного банку, розташованого в центрі Лос-Анджелеса.

Українська прем'єра «Злодіїв», де також зіграють Фіфті Сент, Пабло Шрайбер і Соня Балморес, відбудеться одночасно з усім світом, 18 січня.

21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...