Новини фільмів, в яких згадується Джоелі Річардсон

14 березня 2020,  16:41 | Новини фільмів

Якщо ви все ще не боїтеся рожевого неонового світла, то спеціально для вас режисер Річард Стенлі зняв науково-фантастичний фільм «Колір з інших світів», де він є головним лиходієм.

Сюжет історії слідує за фермером Нейтаном Гарднером (Ніколас Кейдж), який разом з дружиною (Джоелі Річардсон) і трьома дітьми живе на віддалі від цивілізації. Одного разу поруч з його будинком падає метеорит, на наступний же день зникає, і тепер навколо місця падіння розростаються незвичайні квіти, а телебачення і мобільний зв'язок працюють з перешкодами. Гідролог, який приїхав перевірити місцеву воду, впевнений, що пити її не варто, але члени сім'ї Гарднер не надають цьому особливого значення і незабаром починають себе вести дуже дивно.

У минулому році Кейдж зіграв в трилері «Розплата» і кримінальній драмі «Кокаїновий барон», а у лютому його можна було побачити в кінотеатрах у фільмі «Ланцюг убивств». Чи вийде в український прокат «Колір з інших світів», поки невідомо.

17 червня 2018,  01:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Гра престолів» та «Елементарно» Наталі Дормер втілює сліпу піаністку в трилері «Наосліп», раніше відомому як «У темряві».

Піаністка Софія (Дормер) веде спокійне життя, але одного разу вночі чує, як в квартирі зверху відбувається вбивство дівчини Вероніки (Емілі Ратаковскі), яка є дочкою небезпечного злочинця. У цьому фрагменті Софію запрошує в гості горезвісний батько Вероніки Радич (Ян Бейвут), щоб розпитати її про те, як близько вона знала його дочку. Радича відволікає від розмови подруга (Джоелі Річардсон), і Софія дістає з кишені ампулу з отрутою...

Дивіться український трейлер фільму «Наосліп». Прем'єра трилера Ентоні Бірна переїхала на 28 червня.

14 квітня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер майбутнього трилера «У темряві», де головну роль виконує зірка «Гри престолів» і «Голодних ігор» Наталі Дормер.

Сліпа музикантка Софія (Дормер) чує, як в квартирі зверху відбувається вбивство її загадкової сусідки (Емілі Ратаковскі), яка завжди була з нею милою. Ця подія відправляє головну героїню по темній дорозі в небезпечний світ кримінального Лондона, де на неї відкривається полювання.

Також в трилері «В темряві» зіграють Ед СкрейнДедпул», «Гра престолів») та Джоелі РічардсонЧастини тіла», «Червоний горобець»).

Українська прем'єра фільму Ентоні БірнаВулиця різника», «Містер Селфрідж») призначена на 19 липня. Чекаємо на дубльований трейлер.

21 лютого 2018,  22:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox опублікувала другий фрагмент шпигунського трилера «Червоний горобець», який є екранізацією гостросюжетного роману Джейсона Метьюза.

Фрагмент показує, як головна героїня Домініка Єгорова, яку втілює Дженніфер Лоуренс, відправляється в секретну російську школу шпигунів, і по дорозі туди згадує своє прощання з матір'ю Ніною (Джоелі Річардсон). Ніна намагається відмовити дочку, але у Домініки немає вибору — якщо вона хоче врятувати себе і свою матір, то повинна стати на службу держави. Тому мати дає їй останню пораду: не віддавати їм усю себе.

Також дивіться перший фрагмент «Червоний горобець», де Лоуренс вчиться бути шпигункою. У кіно з 1 березня.