Оновлення, в яких згадується Крістен Белл

24 листопада 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Дуже погані матусі 2» випустили промо-ролик, присвячений Чорній п'ятниці, де героїні розповідають про свій метод шопінгу. А як ви справляєтеся зі святковими покупками?

У комедії «Дуже погані матусі 2» на Різдво до Емі (Міла Куніс), Кікі (Крістен Белл) та Карли (Кетрін Хан) приїжджають їхні матусі, яких грають Крістін Баранські, Шеріл Хайнс і Сьюзен Сарандон, перевертаючи свята своїх дочок з ніг на голову.

Дивимося другий український трейлер «Дуже погані матусі 2». У кіно з 28 грудня.

26 жовтня 2017,  17:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибуло веселе відео про зйомки комедії для дорослих «Дуже погані матусі 2», в якій повертається весела трійця матусь — Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан, які обожнюють йти у відрив. Тут вони влаштовують битву борошном зі своїми дітьми, крадуть вже прикрашену ялинку з торгового центру, починають відзначати Різдво заздалегідь, зустрічають своїх неспокійних матусь у втіленні Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі та Шеріл Хайнс, а після всі разом відправляються грати в вибивного на батутах.

Дивимося другий український трейлер «Дуже погані матусі 2». У кіно з 28 грудня.

7 вересня 2017,  22:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигла прийти осінь, як новий трейлер без цензури комедії «Дуже погані матусі 2» вже налаштовує нас на новорічний лад. В ньому на Різдво до Емі (Міла Куніс), Кікі (Крістен Белл) та Карли (Кетрін Хан) приїжджають їхні матусі, яких грають Крістін Баранскі, Шеріл Хайнс і Сьюзен Сарандон, перевертаючи свята з ніг на голову. І тут молоді жінки намагаються взяти Різдво в свої руки і відсвяткувати його так, як їм заманеться. У трейлері також з'являється зірка серіалу «Це ми» Джастін Хартлі.

Свіжий український трейлер сиквела торішньої комедії для дорослих дивіться тут.

12 липня 2017,  16:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший український трейлер другої частини пригод поганих матусь Міли Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан:

Ідеальних у всіх відносинах жінок — прекрасних дружин, матерів, домогосподарок і кар'єристок, що дозволяли собі трохи піти у відрив, несподівано на Різдво відвідують їх респектабельні матусі...

«Дуже погані матусі 2» в кінотеатрах України з 30 листопада.

1 липня 2017,  02:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за звичайним трейлером комедії «Різдво дуже поганих матусь», де Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан вирішують не паритися й сповна насолодитися Різдвом, прибула його нецензурна версія. Чим вона відрізняється від цензурної? Тим, що в ньому героїня Хан красномовно розповідає про свою роботу, де вона робить епіляцію бікіні, а також тим, що слово «fuck» і його похідні тут звучать не тільки з вуст дорослих, а й дітей, які їх копіюють. Схоже, це Різдво точно виходить з-під контролю.

Рівень стресу трьох подружок почне зашкалювати, коли до них в гості приїдуть мами, яких грають Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі та Шеріл Хайнс.

29 червня 2017,  02:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан знову йдуть у відрив в першому трейлері комедії «Різдво дуже поганих матусь». Вони вирішують не піддаватися передсвятковому стресу і просто веселитися, але тут до них в гості приїжджають мами у втіленні Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі й Шеріл Хайнс... Так, звучить дуже схоже на «Хто в домі тато 2», зате в цьому трейлері є справжня новорічна атмосфера, яка викличе у вас ностальгію по зимовим святам.

У світовий прокат комедія від режисерів оригіналу Джона Лукаса і Скотта Мура, де також повернеться Джей Ернандес, прибуде в листопаді.

23 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Диснеївська короткометражка «Крижане серце: Різдво з Олафом» обзавелася офіційним українським трейлером. Милий сніговик Олаф (Джош Гад) відправляється в ній на пошуки кращих різдвяних традицій, щоб влаштувати Анні (Крістен Белл) та Ельзі (Ідіна Мензел) справжнє свято! Мультфільм є продовженням «Крижане серця», який отримав 2 премії «Оскар».

Нові пригоди Олафа можна буде побачити в кіно перед мультфільмом «Коко», який вийде в прокат 23 листопада.

14 червня 2017,  22:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джош Гад поділився трейлером до нового короткометражного мультфільму від студії Dinsey «Холодна пригода Олафа», де він знову озвучить кумедного сніговика Олафа з оскароносного «Крижаного серця». Цього разу він відправиться на пошуки новорічних традицій для Анни і Ельзи, які говорять та співають голосами Крістен Белл й Ідіни Мензел.

Прем'єра короткометражки відбудеться в кінотеатрах перед мультфільмом «Коко», який вийде в український прокат 23 листопада.

13 червня 2017,  23:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тріо голлівудських сценаристів Ларрі Дорф, Рейчел Рамрас і Г'ю Девідсон зібралися разом в ситкомі «Ніхто», де грають комічні версії самих себе — невідомих сценаристів, які намагаються зняти свій серіал. Але для старту їм потрібна зірка, і ось трійця починає полювання на Мелісу МакКарті, яка виступає продюсером даного ситкому, а на шляху до неї по ходу справи намагається завербувати Крістен Віг, Джейсона Бейтмана, Крістен Белл, Еллісон Дженні та багатьох інших.

Прем'єра серіалу відбулася 29 березня. Його нова серія вийде 14 червня. «Ніхто» вже продовжено на 2 сезон.

24 травня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тріо героїнь торішньої комедії «Дуже погані матусі» у втіленні Міли Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан повертаються в першому промо-ролику свого сиквелу «Різдво дуже поганих матусь», в якому вітають всіх мам з Днем матері та нагадують, що їм належить відірватися й побути поганими, адже вони це заслужили.

У світовий прокат «Різдво дуже поганих матусь» вийде 2 листопада.

10 травня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Як бути латинським коханцем» шлюб альфонса Максімо (Еухеніо Дербес) наказав довго жити, коли його дружина старшого віку знайшла собі коханця ще молодше. Тепер він змушений переїхати до своєї сестри Сари (Сальма Гайєк), з якою у нього давно напружені відносини, і знайти нормальну роботу, наприклад, у кафе, де працює дивна, але мила дівчина Сінді (Крістен Белл). Як раптом на горизонті він помічає чергову жінку, на якій хоче випробувати свої чари зваблювання, ось тільки все йде шкереберть.

Кадри з комедії Кена Маріно, де також зіграли Майкл Сера, Роб Лоу і МакКенна Грейс, у відмінній якості ви знайдете в нашій галереї.

12 січня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедії «Каліфорнійський нічний патруль», написаної і знятої Дексом Шепардом, який втілює тут відчайдушного патрульного офіцера. У нього з'являється новий напарник Майкл Пенья, і разом вони починають боротися з продажними копами.

Кінокартина, де також зіграли Крістен Белл, Адам Броді, Райан Хансен та Вінсент Д'Онофріо, вийде на екрани в березні.

23 серпня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому фрагменті комедії «Дуже погані матусі» Міла Куніс, Кетрін Хан і Крістен Белл влаштовують справжній хаос в супермаркеті під пісню «I Love It» музичного дуету Icona Pop.

1 липня 2016,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В другому трейлері комедії «Дуже погані матусі» від сценаристів «Похмілля у Вегасі» Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан повстають проти системи і вирішують, раз у них не виходить бути ідеальними мамами, стати поганими матусями.

В українських кінотеатрах з 25 серпня.

10 травня 2016,  13:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан втомилися від своїх повсякденних обов'язків і вирішують піти у відрив в першому трейлері без цензури до комедії «Погані матусі», яку зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі».

«Відривайся як мама.»

У світовому прокаті з 29 липня.