Новини, в яких згадується Кендес Камерон Буре

14 травня 2020,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діставайте шампанське! Стримінговий сервіс Netflix опублікував новий трейлер 5 сезону популярного комедійного серіалу «Більш повний дім», який присвячений його фінальним серіям і згадує 30 років пригод цієї веселої сімейки.

Читати далі...
16 грудня 2017,  23:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 3 сезону сімейного ситкому «Більш повний дім» згадує теплі моменти його першої частини і показує, які веселощі чекають на глядачів у майбутніх серіях.

Божевільне сімейство відправляється в Токіо, кидаючись там у вихор пригод. Також ДіДжей (Кендес Камерон Буре), Стефані (Джоді Світін) і Кіммі (Андреа Барбер) роблять собі татуювання; дядько Джесі (Джон Стамос), дядько Джоуї (Дейв Кулье) і Денні Таннер (Боб Сагет) прокидаються разом в одному ліжку; а Стів (Скотт Венгер) мріє про весілля з ДіДжей.

«Більш повна хата» повертається з новими серіями 22 грудня. Всього в 3 сезоні буде 18 серій.

19 вересня 2017,  15:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь 30-ї річниці серіалу «Повний дім» Netflix поділився повноцінним трейлером до майбутнього сезону його продовження «Більш повний дім». Нехай Діджей (Кендес Камерон Буре), Стефані (Джоді Світін) та Кіммі (Андреа Барбер) все ще живуть у батьківській хаті, але це їх не засмучує, адже їм ніколи не нудно. А ювілейна серія обіцяє їх возз'єднання з дядьком Джесі (Джон Стамос), дядьком Джоуї (Дейв Кульє) і Денні Таннером (Боб Сагет), причому вони з'являються в тому ж одязі, що і 30 років тому. Бракує тільки сестер Олсен.

Прем'єра нових серій серіалу «Більш повний дім» відбудеться 22 вересня.