Оновлення, в яких згадується Сьюзан Сарандон

24 листопада 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Дуже погані матусі 2» випустили промо-ролик, присвячений Чорній п'ятниці, де героїні розповідають про свій метод шопінгу. А як ви справляєтеся зі святковими покупками?

У комедії «Дуже погані матусі 2» на Різдво до Емі (Міла Куніс), Кікі (Крістен Белл) та Карли (Кетрін Хан) приїжджають їхні матусі, яких грають Крістін Баранські, Шеріл Хайнс і Сьюзен Сарандон, перевертаючи свята своїх дочок з ніг на голову.

Дивимося другий український трейлер «Дуже погані матусі 2». У кіно з 28 грудня.

26 жовтня 2017,  17:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибуло веселе відео про зйомки комедії для дорослих «Дуже погані матусі 2», в якій повертається весела трійця матусь — Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан, які обожнюють йти у відрив. Тут вони влаштовують битву борошном зі своїми дітьми, крадуть вже прикрашену ялинку з торгового центру, починають відзначати Різдво заздалегідь, зустрічають своїх неспокійних матусь у втіленні Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі та Шеріл Хайнс, а після всі разом відправляються грати в вибивного на батутах.

Дивимося другий український трейлер «Дуже погані матусі 2». У кіно з 28 грудня.

7 вересня 2017,  22:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигла прийти осінь, як новий трейлер без цензури комедії «Дуже погані матусі 2» вже налаштовує нас на новорічний лад. В ньому на Різдво до Емі (Міла Куніс), Кікі (Крістен Белл) та Карли (Кетрін Хан) приїжджають їхні матусі, яких грають Крістін Баранскі, Шеріл Хайнс і Сьюзен Сарандон, перевертаючи свята з ніг на голову. І тут молоді жінки намагаються взяти Різдво в свої руки і відсвяткувати його так, як їм заманеться. У трейлері також з'являється зірка серіалу «Це ми» Джастін Хартлі.

Свіжий український трейлер сиквела торішньої комедії для дорослих дивіться тут.

28 серпня 2017,  16:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився український трейлер без цензури до комедії «Дуже погані матусі 2», яку можна буде подивитися в кінотеатрах України 28 грудня.

Цього року Санта прийде до тих, хто поводив себе дуже погано. Команда зухвалих матусь стикається з найважчим випробуванням у році — влаштувати супер Різдво для сімей і своїх матерів, що звалилися як сніг на голову. Іншими словами, свято підкралося непомітно!

До ульотного складу кіноматусь приєдналася не менш багатообіцяюча команда «бабусь» — Сьюзен Сарандон, Крістін Баранські і Шеріл Хайнс.

1 липня 2017,  02:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за звичайним трейлером комедії «Різдво дуже поганих матусь», де Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан вирішують не паритися й сповна насолодитися Різдвом, прибула його нецензурна версія. Чим вона відрізняється від цензурної? Тим, що в ньому героїня Хан красномовно розповідає про свою роботу, де вона робить епіляцію бікіні, а також тим, що слово «fuck» і його похідні тут звучать не тільки з вуст дорослих, а й дітей, які їх копіюють. Схоже, це Різдво точно виходить з-під контролю.

Рівень стресу трьох подружок почне зашкалювати, коли до них в гості приїдуть мами, яких грають Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі та Шеріл Хайнс.

29 червня 2017,  02:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан знову йдуть у відрив в першому трейлері комедії «Різдво дуже поганих матусь». Вони вирішують не піддаватися передсвятковому стресу і просто веселитися, але тут до них в гості приїжджають мами у втіленні Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі й Шеріл Хайнс... Так, звучить дуже схоже на «Хто в домі тато 2», зате в цьому трейлері є справжня новорічна атмосфера, яка викличе у вас ностальгію по зимовим святам.

У світовий прокат комедія від режисерів оригіналу Джона Лукаса і Скотта Мура, де також повернеться Джей Ернандес, прибуде в листопаді.

16 квітня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Три покоління», де Ель Фаннінг втілила дівчину Рей, яка хоче змінити свою стать і бути хлопцем, як і відчуває себе в душі, нарешті обзавелася офіційним трейлером. Мати Рей втілила Наомі Воттс, а бабусю-лесбіянку, яка не зовсім розуміє вибір свого онука, — Сьюзен Сарандон.

Кінокартина Гебі Діллел була знята ще в 2014 році, останні кілька років вона їздила по різних фестивалях, і тільки зараз кінокомпанія The Weinstein Company вирішила випустити її в прокат.

31 березня 2017,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В цьому році рятувати галактику або всесвіт на великому екрані будуть не тільки «Вартові Галактики 2» та «Валеріан», а й мавпячий принц Спарк в мультфільмі зі скромною локалізованою назвою «Спарк. Герой всесвіту». Він має захистити свою расу і звільнити свою королівську сім'ю, яка опинилася в руках злобного Зонга, а він на дозвіллі любить руйнувати планети, як Дарт Вейдер.

В українські кінотеатри мультфільм, який в оригіналі озвучили Патрік Стюарт, Сьюзен Сарандон, Джессіка Біл та Хіларі Суонк, прибуде 1 червня.

26 січня 2017,  17:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Друге промо 1 сезону біографічної драми «Ворожнеча» переносить нас в Голлівуд 1960-х років, дорогами якого мчить в своєму кабріолеті Chevrolet актриса Бетт Девіс у втіленні Сьюзен Сарандон, але при під'їзді до студії її очікує неприємне зіткнення з колегою та суперницею Джоан Кроуфорд, яку тут грає Джессіка Ленг.

Перше промо «Ворожнечі», що імітує легендарну сцену з їх трилера «Що сталося з Бебі Джейн?», дивіться тут.

24 січня 2017,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютне промо 1 сезону серіальної антології «Ворожнеча», яке повідає про протистояння голлівудських актрис Бетт Девіс і Джоан Кроуфорд, імітує легендарну сцену з їх трилера «Що сталося з Бебі Джейн?», де героїня Кроуфорд, яка перебуває в інвалідному кріслі, отримує від героїні Девіс щура на тарілці.

Девіс і Кроуфорд у «Ворожнечі» втілять Сьюзен Сарандон та Джессіка Ленг, чию промо-фотосесію в цих образах ви знайдете тут.

17 липня 2016,  17:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драма Ксав'є Долана «Смерть і життя Джона Ф. Донована» обзавелася першим тизер-постером, який оголошує свій вражаючий акторський склад.

Читати далі...