Новини фільмів, в яких згадується Вуді Аллен

5 жовтня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер нової романтичної комедії «Фестиваль Ріфкіна» від режисера і сценариста Вуді Аллена, яка досліджує проблему середнього віку і у чоловіків, і у жінок.

Читати далі...
4 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Постер романтичної кінострічки «Фестиваль Ріфкіна» («Rifkin's Festival»), яку написав і зняв лауреат премії «Оскар» Вуді Аллен, представляє його четвірку основних персонажів в епіцентрі кінофестивалю.

Читати далі...
20 червня 2020,  16:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Гніздо» номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу і номінантка на премію «Еммі» Керрі Кун втілюють подружжя, чий шлюб починає розпадатися після переїзду в новий будинок.

Читати далі...
10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Читати далі...
29 березня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі полюбили бога хитрощів Локі завдяки тонкій грі харизматичного Тома Гіддлстона, але що, якщо в майбутньому цей образ примірить на себе молодший актор? Наприклад, зірка оскароносних фільмів «Клич мене своїм ім'ям» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе.

Читати далі...
24 жовтня 2019,  23:15 | Новини фільмів

Фінальний трейлер історичної драми «Король» показує, як номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе перетворюється з безрозсудного принца на справжнього правителя.

Новий фільм Девід Мішо буде історією молодого Хела (Шаламе), норовливого принца і спадкоємця англійського престолу, який повернувся спиною до королівського життя і живе серед звичайних людей. Але коли його батько-тиран Генріх IV (Бен Мендельсон) помирає, Хела коронують королем Генріхом V, і тепер він повинен прийняти те життя, від якого завжди намагався втекти. Молодий король повинен навчитися орієнтуватися в палацовій політиці, війні з Францією та її дофіном (Роберт Паттінсон), яку залишив його батько, і емоційних зв'язках свого минулого життя, включаючи свого ментора Джона Фальстафа (Джоел Едгертон).

На Netflix прем'єра фільму «Король» відбудеться 1 листопада. Зараз Шаламе можна побачити в кінотеатрах в кінокартині Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку».

14 жовтня 2019,  18:14 | Новини фільмів

Селена Гомес дає Тімоті Шаламе пораду щодо його особистих стосунків у другому фрагменті романтичного фільму Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», який ви можете подивитися з українським перекладом.

«Дощовий день в Нью-Йорку» буде слідувати за молодою закоханою парою Гетсбі та Ешлі (Тімоті Шаламе і Ель Фаннінг), які відправляються на вихідні в Нью-Йорк, де їх розлучають робота Ешлі і різні обставини. Гетсбі знайомиться з актрисою Шеннон (Селена Гомес) і розповідає їй свою ситуацію з Ешлі, яка зараз бере інтерв'ю у відомого режисера. І в даному фрагменті Шеннон радить Гетсбі зателефонувати своїй дівчині негайно, якщо він не хоче, щоб її зачарував хтось з кінематографічної тусовки.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Дощовий день в Нью-Йорку» за участю героїв Джуда Лоу і Ребеки Голл. У кіно з 17 жовтня.

27 вересня 2019,  19:20 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний український фрагмент романтичного фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де герой Джуда Лоу ловить героїню Ребеки Голл... на зраді.

В новому фільмі Вуді Аллена, чиї події відбуваються в Нью-Йорку, Лоу грає сценариста Теда Давідоффа, який, проїжджаючи на таксі повз один готель, зауважує, що з нього виходить його дружина Конні. Він вибігає з машини і мчить до неї, щоб з'ясувати стосунки, і Конні зізнається, що вже довго зустрічається з його найкращим другом Ларрі, який, за її словами, обожнює Теда. На що Тед відповідає: «Я знаю, він користується моїм кремом і моєю дружиною».

Український трейлер фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де також з'являються Ель Фаннінг, Тімоті Шаламе, Лів Шрайбер, Келлі Рорбах та Селена Гомес, вийшов улітку. Його прем'єра в кінотеатрах відбудеться 17 жовтня.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
12 травня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера на юге Франции состоялось открытие 69-го Каннского кинофестиваля, и первым фильмом, который там показали, стала «Светская жизнь» Вуди Аллена. Без скандала не обошлось.

Читати далі...
11 травня 2016,  16:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Джордж Миллер, который в этом году является президентом жюри, напоминает, что открытие 69-го Каннского кинофестиваля состоится уже сегодня вечером. И откроет его новая мелодраматическая комедия Вуди Аллена «Светская жизнь», чьи звезды уже прибыли в Канны.

Читати далі...