Новини, в яких згадується Мадонна

4 травня 2022,  18:00 | Новини фільмів

З'явився перший трейлер біографічної стрічки «Дивний: Історія Ела Янковича», головну роль в якій виконає зірка Поттеріани Деніел Редкліфф. І хоча він тут знову одягає окуляри, впізнати його в новому образі зовсім непросто.

Читати далі...
29 вересня 2020,  00:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «13 причин чому» Енн Вінтерс знялася у фотосесії в знаменитих образах часів початку кар'єри Мадонни і влаштувала в соцмережах кампанію, щоб виконати головну роль в автобіографічному фільмі співачки.

Читати далі...
25 червня 2020,  23:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Поп-принцеса Брітні Спірс скористалася силою соцмереж, щоб привітати своїх шанувальників з ЛГБТ-спільноти з усього світу з місяцем гей-прайду, який в США відзначають в червні.

Читати далі...
1 лютого 2019,  18:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Супергьорл» Мелісса Бенойст згадує свої веселі дні у музичному серіалі «Лузери» у новому закулісному відео, записаному на зйомках 4 сезону.

Невелике чорно-біле відео, яким Бенойст поділилася в середу в своєму Instagram, показує, як під час зйомок нової серії «Супергьорл» в кіностудії на зеленому тлі вони з Девідом Гервудом (Марсіанський мисливець) вирішили виконати пісню Мадонни, але як тільки Бенойст почала співати і кумедно пританцьовувати, Гервуд не зміг стримати сміх.

Одного разу Супергьорл брала участь в музичному кросовері з серіалом «Флеш», де вона танцювала і співала разом з Грантом Гастіном, який також знімався в «Лузерах».

Промо-ролик 12 серії 4 сезону «Супергьорл», яка вийде 4 лютого, представив супергероїню Мрійницю/Дрімер (Ніколь Мейнс) в її суперкостюмі.

Рецензія на фільм «Почни спочатку»
Дженніфер Лопес хоче повернутися у велике кіно
24 січня 2019,  04:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні Дженніфер Лопес є мегазіркою світової поп-сцени, постійно виступає, записує нові пісні та знімає на них яскраві кліпи, але в далекому 1997 році її фантастичну кар'єру запустило саме кіно – вона зіграла головну роль в байопіку «Селена» про співачку Селену Перес і отримала за неї номінацію на «Золотий глобус». Потім Лопес вирушила підкорювати сцену, сама стала знаменитою співачкою, але ніколи не залишала акторство надовго, паралельно продовжуючи зніматися у фільмах різних жанрів. В результаті її коронним жанром стала романтична комедія, тому, вирішивши перезапустити свою кінокар'єру, Лопес повернулася саме до цього жанру, до якого й відноситься її новий фільм «Почни спочатку».

Читати далі...
29 листопада 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дубльований трейлер документальної кінострічки «Мадонна: Народження легенди», яку зняв режисер Гай Гуїдо.

Фільм «Мадонна: Народження легенди», також відомий як «Мадонна та Breakfast Club», покаже майбутню королеву американської поп-музики Мадонну в її молоді роки. У 1978 році вона відправилася в Нью-Йорк, щоб стати танцівницею, але незабаром перейшла на музичну кар'єру, ставши барабанщицею і гітаристкою в рок-групі Breakfast Club. Відчувши смак сцени, Мадонна вирішила, що має бути солісткою, так почався її шлях до підкорення всього світу.

Картина об'єднає в собі інтерв'ю з колишніми учасниками групи Breakfast Club з художнім відтворенням подій тих днів. Роль молодої Мадонни виконує актриса Джеймі Олд, яка неймовірно схожа на співачку.

В український прокат «Мадонна: Народження легенди» вийде в 2019 році.

27 серпня 2017,  02:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леді Гага поділилася інтригуючими тизерами документального фільму про себе «Gaga: Five Foot Two».

Читати далі...
27 грудня 2016,  14:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Дэдпула» Райан Рейнольдс и многие другие актеры и музыканты с теплотой отозвались о Джордже Майкле, который ушел из жизни в прошлое воскресение.

Читати далі...
3 грудня 2013,  16:35 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Актриса Ріта Ора затверджена на роль в екранізації відомого бестселеру  письменниці Е. Л. Джеймс студій Universal Pictures і Focus Features – «П’ятдесят відтінків сірого». Вона гратиме роль Мії, зведеної молодшої сестри Крістіана Грея.

Талановита Ора перш за все відома як музикант, чиї композиції очолюють музичні чарти. У 2012 році Ора голосно заявила про себе на музичній сцені з хітом  «Hot Right Now».

Дебютний платиновий альбом виконавиці під назвою «ORA» довго тримав першу позицію британських музичних чартів, поступово здобуваючи світовий успіх. У 2013 Ора організувала сольне турне і отримала нагороду THREE BRIT Awards. Також у 2013 вона стала жінкою року по версії журналу Harpers Bazaar.  

Британська співачка та композитор, Ора народилася в Косово, Албанія, у 1990році. Коли їй виповнився рік, родина Ори вирішила переїхати до Британії. Співати та грати на сцені Ора почала ще в юному віці. У 2004 вона з’явилася в британському фільмі «Spivs». В минулому році вона з’являлася в другорядній ролі в блокбастері «Форсаж 6». Крім цього, вона брала участь в численних рекламних кампаніях для модного бренду DKNY; також її запросила Мадонна стати обличчям своєї модної лінії «Material Girl»; додатково Ора стане новим обличчям бренду Rimmel у 2014 році.

Свій другий альбом Ора планує випустити в співробітництві з Келвіном Херрісом та багатьма іншими навесні 2014 року.

Джеймі Дорнан зніматиметься в цьому очікуваному фільмі в ролі Крістіана Грея, його партнеркою стане Дакота Джонсон, що зіграє роль Анастейші Стіл. До них приєдналася Елоїз Мамфорд, яка гратиме Кейт, найкращу подругу Анастейші; Люк Граймс виступить в ролі брата Крістіана, Еліота; Віктор Расук в ролі близького друга Анастейші, Жозе; Дженніфер Ель в ролі матері Анастейші, Карли; Макс Мартіні в ролі тілоохоронця Крістіана та голови безпеки його компанії, Джейсона Тейлора. 

Продюсери: Майкл Де Лука, Дана Брунетті, а також Е. Л. Джеймс. Режисер Сем Тейлор-Джонсон.

Келлі Марсел написала початковий сценарій, над яким далі працювали Патрік Марбер та Марк Бомбек.

Актрису Риту Ори представляє Сара Стеннет з Turn First Artists.

Про П’ЯТДЕСЯТ ВІДТІНКІВ СІРОГО

Universal Pictures та Focus Features придбали права на екранізацію всіх трьох книг трилогії «П’ятдесят відтінків сірого» в березні 2012 року. Focus Features супроводжуватиме маркетинг та дистрибуцію першої стрічки разом із Universal. Роман «П’ятдесят відтінків сірого» став світовим феноменом, трилогію переклали на 50 мов світу. На сьогоднішній момент продано 70 мільйонів друкованих на електронних примірників книги, що робить роман одним з найбільш популярних в світі.

«П’ятдесят відтінків сірого» розповідає історію 27-річного мільярдера Крістіана Грея та студентки коледжу Анастейші Стіл. Наступні романи серії, «На п’ятдесят відтінків темніше» та «П’ятдесят відтінків свободи» розповідають про еволюцію стосунків двох героїв.