Новини фільмів, в яких згадується Майкл Пенья

25 лютого 2021,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 25 лютого, в український прокат виходить запальна сімейна комедія «Том і Джеррі», і її святковий ТБ-ролик нагадує нам за допомогою шампанського та бензопили про непрості стосунки її головних героїв.

Читати далі...
28 грудня 2020,  15:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за новим постером сімейна комедія «Том і Джеррі» обзавелася святковим промо-роликом, в якому Джеррі підготував для Тома подарунок на Різдво. І Том навряд чи буде від нього в захваті.

Читати далі...
17 листопада 2020,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний дует нерозлучних ворогів, які так довго воюють, що вже стали найкращими друзями, вирушає підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері пригодницької комедії «Том і Джеррі». І ви вже можете подивитися його з українським дубляжем.

Читати далі...
7 лютого 2020,  16:01 | Новини фільмів

А про що фантазуєте ви? Зірка серіалу «Милі ошуканки» і горора «Правда або дія» Люсі Гейл бореться за виживання на таємничому острові в фінальному трейлері фільму жахів «Острів фантазій».

Горор-трилер Джеффа Водлоу «Острів фантазій», який засновано на однойменному серіалі 1970-х, відправить групу людей на загадковий острів, де збуваються найзаповітніші мрії. Спочатку гості вважають це грою, розвагою, але незабаром розуміють, що їхні мрії дійсно здійснюються, причому найстрашнішим чином. Чи зможуть вони вибратися з цього «райського курорту» живими?

Разом з Гейл на острові опиняться актори Майкл Пенья, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен. В український прокат «Острів фантазій» вийде вже наступного тижня, 13 лютого.

1 лютого 2020,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Animation оголосила дату виходу свого сімейного фільму з елементами анімації «Том і Джеррі», в якому зіграє зірка оскароносного фільму «Хранитель часу» Хлоя Грейс Морец.

Читати далі...
28 січня 2020,  00:39 | Новини фільмів

У кожного є свої потаємні фантазії. І новий трейлер фільму жахів «Острів фантазій» показує, що часом краще не бажати їхнього здійснення.

Нова кінокартина режисера горора «Правда або дія» Джеффа Водлоу, натхненна хітовим серіалом 1970-х «Острів фантазій», показує, як Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен потрапляють на розкішний курорт Майкла Пеньї, де всі їхні заповітні бажання можуть стати реальністю. Гості вважають, що все це просто реалістичні голограми, але незабаром розуміють, що на острові відбуваються жахливі речі, і тепер їм доведеться битися, щоб не стати обідом для монстрів.

Відправитися на «Острів фантазій» разом з Гейл та іншими ви зможете з 13 лютого. У той же день відбудуться прем'єри таких очікуваних фільмів, як «Сенсація», «Їжак Сонік», «Так близько до горизонту» і «Кінгс Мен».

11 листопада 2019,  23:53 | Новини фільмів

Потаємні фантазії перетворюються на найжорстокіші кошмари в першому українському трейлері горор-трилера «Острів фантазій», який вийшов сьогодні.

Фільм режисера Джеффа Водлоу є горор-адаптацією популярного американського серіалу 1970-х «Острів фантазій». На віддаленому розкішному курорті загадковий власник (Майкл Пенья) здійснює таємні мрії своїх гостей. Але в одну мить фантазії перетворяться на жахи в реальності, а тропічний рай стане для них пекельною пасткою. Гостям належить розгадати таємницю острова або заплатити власним життям.

Українська прем'єра «Острова фантазій», де разом з Пеньєю зіграють актори Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Шарлотта МакКінні та Раян Гансен, відбудеться 13 лютого 2020 року.

20 вересня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Праведні Джемстоуни» Адам Дівайн не може жити без свого смартфона в трейлері американської комедії на злободенну тему «Джексі», яку написали і зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі» Джон Лукас та Скотт Мур.

У Філа (Дівайн) є серйозна залежність — він не представляє життя без свого телефону. У нього немає друзів, немає дівчини, а заробляє він тим, що пише різні топи про популярну культуру для одного сайту. Але скоро його статус в Facebook зміниться, коли він набуває нову модель телефону з вбудованим помічником Джексі (зірка фільму «Родина за хвилину» Роуз Бірн) лайф-коучем, віртуальним асистентом і чирлидером. З її допомогою Філ починає жити реальним життям, але чим більше він віддаляється, тим сильніше Джексі намагається утримати Філа, навіть якщо для цього потрібно зіпсувати його життя.

Побачити комедійну стрічку «Джексі», де разом з Дівайном з'являться актори Александра Шипп, Майкл Пенья, Шарлін Йі та Джастін Гартлі, буде можливо в кінотеатрах України з 10 жовтня.

9 липня 2019,  22:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В джунглях краще нічого не чіпати. Ізабела Монер вирушає на пошуки стародавнього золотого міста в новому дубльованому трейлері пригодницького фільму для будь-якого віку «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Монер) прожила все своє життя в джунглях разом зі своїми батьками-дослідниками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до головного випробування в її житті — старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі в компанії свого найкращого друга мавпочки Бутса (Денні Трехо), шокованих однокласників і дивного чоловіка на ім'я Алехандро Гутьєррес (Еухеніо Дербес), щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого міста.

В українські кінотеатри фільм «Дора і Загублене місто», який зняв режисер Джеймс БобінМаппети», «Аліса в Задзеркаллі»), прибуде 15 серпня.

14 червня 2019,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Трансформери: Останній лицар» Ізабела Монер стає відомою шукачкою пригод в дебютному ТБ-ролику сімейного фільму «Дора і Загублене місто».

Ґрунтуючись на популярному мультсеріалі «Даша-мандрівниця», пригодницька стрічка Джеймса Бобіна покаже, як дівчинка з джунглів Дора (Ізабела Монер) відправляється в старшу школу, поки її батьки (Майкл Пенья та Єва Лонгорія) займаються пошуками стародавнього міста. Під час шкільної екскурсії бандити викрадають Дору та її однокласників, і тепер їм доведеться зібрати свою волю в кулак, щоб вижити в небезпечних джунглях.

Дивіться також український трейлер фільму «Дора і Загублене місто», який прибуде в кінотеатри 15 серпня.

24 березня 2019,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйтеся звільнити свою дику сторону. Кіностудія Paramount Pictures поділилася широкоформатним трейлером свого пригодницького фільму для всієї родини «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Ізабела Монер з фантастики «Трансформери: Останній лицар»), також відома в перекладі як Даша з мультсеріалу «Даша-мандрівниця», прожила все своє життя в джунглях разом з батьками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до її найбільшої пригоди старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі разом зі своїм найкращим другом мавпочкою Бутсом (Денні Трехо), двоюрідним братом Дієго (Джеффрі Волберг), дивною людиною з джунглів Алехандро Гутьєрресом (Еухеніо Дербес) і групою однокласників, щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого золотого міста.

Світова прем'єра нового фільму Джеймса Бобіна відбудеться у серпні. Чекаємо на оголошення дати української прем'єри.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клінт Іствуд вперше з «Грана Торіно», який вийшов на екрани в 2008 році, виступає режисером і виконавцем головної ролі в кримінальній драмі «Наркокур'єр».

Іствуд втілює 80-річного чоловіка Ерла Стоуна, який є самотнім, знаходиться на грані банкрутства і незабаром втратить свій бізнес, як раптом йому пропонують просту роботу, де йому просто доведеться бути водієм. Нічого не підозрюючи, Ерл підписується на те, щоб бути кур'єром мексиканського картелю. Він відмінно справляється зі своєю роботою, і його вантаж постійно збільшується. Так Ерл опиняється на радарі суворого агента Управління з боротьби з наркотиками Коліна Бейтса (номінант на премію «Оскар» Бредлі Купер). Помилки минулого починають наздоганяти Ерла, і він може не встигнути їх виправити, перш ніж правоохоронні органи або найманці картелю його зловлять.

У світовий прокат «Наркокур'єр», де також зіграли Майкл Пенья, Таісса Фарміга, Лоренс Фішберн і Кліфтон Коллінз мол., вийде в грудні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли відбудеться його українська прем'єра.

15 серпня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix показав офіційний трейлер свого науково-фантастичного мультфільму «Наступне покоління», чий сюжет нагадує фільм «Я, робот» та анімацію «Супер шістка».

Події мультфільму від режисерів Кевіна Р. Адамса і Джо Ксандера розгортаються в майбутньому, де у кожної людини з'являється персональний робот-помічник. Самотня юна дівчина, яка насторожено ставиться до роботів, знайомиться з дуже розумним роботом, єдиним представником своєї серії, який говорить голосом Джона Красінскі і нагадує Беймакса з «Супер шістки», і разом їм належить врятувати світ від божевільного генія та злих ботів.

На Netflix прем'єра «Наступного покоління», персонажів якого також озвучують Шарлін Йі, Майкл Пенья, Констанс Ву і Джейсон Судейкіс, відбудеться 7 вересня.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...