Новини зіри, в яких згадується Пол Уокер

18 червня 2017,  20:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вы знали, что звезда «Чудо-женщины» Галь Гадот любит погонять на мотоцикле, два года отслужила в армии и обожает песни Джорджа Майкла? Узнайте о ней больше в нашей подборке интересных фактов об актрисе.

Читати далі...
2 жовтня 2016,  15:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару недель назад звезда «Форсажа» Вин Дизель поделился старой совместной фотографией с улыбающимся Полом Уокером, которая согреет ваше сердце.

Читати далі...
6 вересня 2016,  14:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому закулісному відео зі зйомок «Форсажа 8» актори Він Дізель, Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Лудакріс, Дуейн Джонсон, Наталі Еммануель і новачок Скотт Іствуд розповідають про свою кампанію Omaze, взявши участь в якій можна не тільки підтримати благодійний фонд Пола Вокера, а й виграти поїздку на зйомки цього екшену.

Звичайно, актори не пропускають нагоди підколоти одне одного.

1 грудня 2014,  11:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 30 листопада, була перша річниця з дня трагічної аварії, що обірвала життя актора Пола Уокера. Це був важкий час як для його рідних, так і для друзів, зокрема для колег актора по франшизі, яка і зробила його знаменитим - «Форсаж». У цю річницю вони, разом з родиною актора, вшанували його пам'ять теплими словами.

Батько актора, Пол Уокер III, розповів в інтерв'ю для «Entertainment Tonight» про перший рік без старшого сина:

Зараз я сумую за ним ще більше, в останній місяць. Легше для мене не стає. Це сумний час. Ми були дуже близькою, люблячою сім'єю, і Пол тепер є тиою відсутньою ланкою, якої нам завжди буде не вистачати.

Йому не подобалася популярність. Одного разу Пол сказав, що «мені дійсно не подобається цей бізнес, але я можу зробити багато хорошого з грошима, які я заробляю.» Пол просто випромінював любов, а таке не можна підробити. У Пола було дійсно добре серце. Я думав: «Як я заслужив такого чудового сина?»

Читати далі...