Новини фільмів, в яких згадується Пол Уокер

10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...
29 січня 2020,  20:20 | Новини фільмів

Поки ми з нетерпінням чекаємо виходу розширеного трейлера пригодницького бойовика «Форсаж 9», студія Universal Pictures вирішила порадувати нас милим тизером за участю головних героїв.

Тизер-трейлер показує Домініка Торетто (Він Дизель), який тепер разом зі своєю дружиною Летті (Мішель Родрігес) і своїм маленьким сином веде тихе й щасливе життя на фермі. Він лагодить трактор і вчить сина розбиратися в інструментах, кажучи, що «все змінилося, коли він став батьком». Далі нам показують, як Дом і Летті укладають свого сина Браяна, якого вони назвали на честь кращого друга Дома Браяна О'Коннера (Пол Вокер), спати, і Летті віддає маленькому Браяну той самий хрестик, який їй дав «його тато». І додає, що цей подарунок «повинен захистити його від того, що насувається».

Повноцінний трейлер екшену Джастіна Ліна вийде в цю п'ятницю, 31 січня. Українська прем'єра «Форсажа 9» очікується навесні, 21 травня.

24 квітня 2015,  12:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра «Форсажу 8» відбудеться 14 квітня 2017 року, що особисто вчора підтвердив Він Дизель під час конвенції CinemaCon, що проходить в Лас-Вегасі.

Після прощання із зіркою франшизи Полом Уокером, пам'яті якого і був присвячений нещодавній «Форсаж 7», історія про гонщиків продовжиться. Причому чекати продовження зовсім недовго – ті ж два роки, що відокремлювали і попередні частини франшизи одна від одної.

Перед тим, як Дизель повідомив про дату виходу наступної картини, був показаний ролик фіналу «Форсажу 7», де два головні герої відправляються в останню гонку і роз'їжджаються кожен своєю дорогою. 

Також під час конвенції Дизель гаряче подякував шанувальників франшизи:

Ви були такими вірними весь цей час. Ви допомогли нам створити цю історію.

І нещодавно актор сказав, що «Форсаж 7» був для Пола, а «Форсаж 8» вже буде подарунком від нього, і що вони збираються підняти планку в плані екшену і в плані розвитку історії і персонажів.

«Форсаж 7» зараз знаходиться на 7-му місці в Топі найбільш касових фільмів, зібравши в світовому прокаті більше $1 мільярда. Очікується, що його збори перевищать $1.4 мільярду.

20 квітня 2015,  13:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьома частина пригод рейсерів по ту сторону закону «Форсаж 7» увійшла в Топ-10 найприбутковіших фільмів усіх часів, зумівши вже заробити в світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

«Форсаж 7», який став останнім у кар'єрі Пола Вокера і триб'ютом цьому акторові, – перший фільм в цьому році, якому вдалося переступити заповітну мільярдну позначку. Причому зробив він це за 17 днів прокату.

Тепер це найприбутковіша кінокартина студії Universal у світовому прокаті.

Не набагато «Форсаж 7» випереджають у цьому списку «Залізна людина 3» і мультфільм «Крижане серце», так що у нового фільма Джеймса Вана є шанси увійти навіть до Топ-5.

Попередня частина «Форсаж 6» знаходиться в списку лише на 49-му місці з 788 мільйонами.

На цьому тижні виходить інший блокбастер «Месники: Ера Альтрона», якому також пророкують відправитися в Топ найприбутковіших кінокартин. Перші «Месники» поки знаходяться там на 3-му місці, зібравши цілих 1,5 мільярда доларів.