Новини, в яких згадується Едвард Нортон

14 березня 2024,  18:33 | Кастінг

Повернувшись з планети Арракіс на Землю, номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе перевтілиться наступному фільмі у відомого співака Боба Ділана.

Читати далі...
28 травня 2023,  10:22 | Кастінг

Саме час передивитися «Неймовірного Халка», бо до касту супергеройського екшену «Капітан Америка: Новий світовий порядок» приєдналася Лів Тайлер. Ви також можете знати її за роллю Арвен у трилогії «Володар перснів».

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
14 листопада 2022,  18:46 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі офіційний трейлер детективного фільму «Ножі наголо: Скляна цибуля», де зірка Бондіани Деніел Крейг знову втілить геніального детектива Бенуа Бланка.

Читати далі...
8 вересня 2022,  18:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон, який зняв хітовий детектив 2019-го року «Ножі наголо», щойно поділився у соцмережах тизер-трейлером його сиквела під назвою «Glass Onion: A Knives Out Mystery» і обіцяє, що в ньому немає спойлерів.

Читати далі...
6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...
28 грудня 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios розкрила нові деталі про майбутній супергеройський серіал «Жінка-Халк», який вийде на Disney+. У ньому з'являться сам Халк та суперлиходій Огида з його сольного фільму 2008 року.

Читати далі...
24 серпня 2019,  02:31 | Оновлення

Спішимо поділитися українським трейлером фільму «Сирота Бруклін» з прекрасним кастом (навіть не будемо всіх перераховувати, просто подивіться трейлер):

Лайонел Ессрог (Едвард Нортон), самотній приватний детектив з синдромом Туретта, вирішує почати розслідування вбивства свого наставника і єдиного друга Френка Мінни (Брюс Вілліс). У нього є лише декілька підказок і сила розуму, одержимого поставленою метою. Він прагне розплутати клубок ретельно приховуваних таємниць, які зберігають баланс сил в самому Нью-Йорку. Його шлях проходить від просочених джином джаз-клубів в Гарлемі до жорстоких нетрів Брукліна і, нарешті, позолочених залів політичної еліти мегаполісу. Лайонел кидає виклик гангстерам, корупції і найбільш небезпечній людині міста, аби очистити ім'я свого друга та врятувати жінку, яка може стати його власним порятунком.

Дивіться фільм «Сирота Бруклін» в кінотеатрах України з 31 жовтня.

22 вересня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер анімації культового режисера Веса Андерсона «Острів собак», який менш ніж за добу зібрав 1,5 млн переглядів. Події мультфільму розвиваються в Японії, де в зв'язку з епідемією собачого грипу всіх собак відправляють на карантин на сміттєвий острів. Одного разу на цей острів приземляється 12-річний хлопчик, який шукає свого пса, і місцеві собаки беруться йому допомогти.

До українських кінотеатрів нове творіння Андерсона, яке озвучили Едвард Нортон, Скарлетт Йоханссон, Брайан Кренстон, Тільда ​​Свінтон та Білл Мюррей, добереться влітку 2018 року.

19 грудня 2016,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширену фічуретку драми «Прихована краса» в українському перекладі. В ній режисер Девід Франкель і виконавці ключових ролей, в числі яких Вілл Сміт, Кейт Вінслет, Едвард Нортон, Хелен Міррен та Кіра Найтлі, беруть вас за лаштунки своєї нової кінокартини, де герой Сміта намагається оговтатися від жахливої втрати, зрозуміти життя й знову знайти в ньому сенс.

Нашу рецензію на даний фільм, який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

18 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка драми «Прихована краса» розповідає про цей надихаючий фільм словами його акторів Вілла Сміта, Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Едварда Нортона, Кіри Найтлі, Наомі Харріс та Майкла Пеньї. Вони порівнюють свою нову роботу з «Різдвяною історією» та «Цим чудовим життям» й сподіваються, що після перегляду глядачі вийдуть з кіно з бажанням жити.

Нашу рецензію на даний фільм читайте тут.

30 листопада 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт нагадує нам про те, що наше життя — це люди, які нас оточують, і що ми всі взаємопов'язані. Чи зможе він знову відчути цей зв'язок і відкритися людям?

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Едвард Нортон, Наомі Харріс та Майкл Пенья, дивимося тут.

10 листопада 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. поділилися повноцінним трейлером прийдешньої драми «Прихована краса» («Примарна краса»), в якій герой Вілла Сміта втратив найдорожче — свою дочку — і тепер не знає, як жити далі. Щоб впоратися з депресією, він починає писати листи всесвіту, і, як не дивно, він вирішує відповісти, посилаючи Смерть, Любов і Час на допомогу цьому чоловікові з розбитим серцем.

Перший трейлер кінокартини, де також зіграли Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Вінслет, Наомі Харріс і Едвард Нортон, в українському дубляжі дивимося тут.