Новини, в яких згадується Девід Гордон Грін

5 жовтня 2022,  20:11 | Новини фільмів

Вже за тиждень, 13 жовтня, в український прокат вийде очікуваний горор-трилер «Хелловін. Кінець», тож саме час подивитися його напружений фінальний трейлер.

Читати далі...
31 липня 2022,  21:56 | Новини фільмів

Усі історії колись закінчуються, не винятком є ​​й історія давнього протистояння відважної Лорі Строуд та маніяка Майка Майєрса. Слешер «Хелловін. Кінець» покаже, хто в результаті вийде переможцем.

Читати далі...
11 вересня 2018,  14:23 | Оновлення

Друзі, ділимося з вами другим українським трейлером фільму жахів «Хелловін» від режисера Девіда Гордона Гріна.

Фільм є продовженням культової картини про одного з найзнаменитіших серійних убивць в історії кінематографу. Лорі Строд 40 років тому у ніч Хелловіну уникла смерті. Але вбивця повернувся, щоб закінчити свою справу.

Головну роль Майкла Майєрса у фільмі виконав Нік Касл. Одну з головних ролей у картині також виконала Джемі Лі Кертіс – лауреат двох премій «Золотий глобус».

Українська прем'єра фільму «Хелловін» відбудеться 18 жовтня.

7 вересня 2018,  01:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер очікуваного фільму жахів Девіда Гордона Гріна «Хелловін» нагадує нам, що зло існує, і воно повертається в своє рідне містечко Геддонфілд.

Серійний вбивця Майкл Майєрс (Нік Касл) утік із психіатричної лікарні і направляється в Геддонфілд, щоб знову вбивати і помститися Лорі Строуд (Джеймі Лі Кертіс), яка вижила після його нападу 40 років тому. Але Лорі не сиділа склавши руки і всі ці роки наполегливо готувалася до зустрічі з психопатом. Вона мчить до своєї дочки Карен (Джуді Грір), щоб попередити її і захистити її сім'ю, але Карен не вірить матері і вважає, що їй потрібна допомога. Тому Лорі не залишається нічого іншого, як виступити проти Майєрса самотужки.

Дивіться також український трейлер фільму «Хелловін». У кіно з 25 жовтня.

8 червня 2018,  02:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному Твіттері фільму жахів «Хелловін» з'явився новий тизер його майбутнього трейлера, який вийде в п'ятницю.

Тизер показує зірку першого «Хелловіна» Джеймі Лі Кертіс в образі Лорі Строуд, якій знову доведеться битися з кровожерливим маніяком в білій масці Майклом Майерсом (Нік Касл). Вона каже, що «чекала на нього, а він чекав на неї», після чого на екрані з'являється Майерс, собака, закривавлена ​​жінка й хтось під білим простирадлом, а також тут мигцем показують фрагменти фінальної битви Лорі з її головним кошмаром.

Українська прем'єра картини Девіда Гордона Гріна очікується в жовтні.

3 жовтня 2017,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оригінального «Хеллоуїна» Джеймі Лі Кертіс знову з'явиться на екрані в образі Лорі Строуд в прийдешньому фільмі даної хоррор-франшизи.

Читати далі...
24 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер біографічної драми «Сильніше», що розповідає про вибухи на Бостонському марафоні в 2013 році, показує, як герой Джейка Джилленхола втрачає там обидві свої ноги. Спершу йому здається, що життя закінчилося, і він хоче здатися, але поступово за допомогою своєї коханої, яку грає зірка «Темного дитя» Тетяна Маслані, головний герой починає боротися за своє життя та ставить собі за мету знову ходити.

У кіно фільм Девіда Гордона Гріна прибуде цієї осені.

14 серпня 2015,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр с Сандрой Буллок и Жоакимом ди Алмейда в грядущей политической драмеди «Наш бренд – кризис».

Кинокартина, основанная на документальном фильме «Наш бренд – кризис» 2005 года, продемонстрирует, как работают американские методы ведения политических кампаний в Южной Америке.

Буллок исполняет здесь роль политического стратега Джейн Бодин, которую из отставки вытаскивают консультанты в исполнении Энтони Маки и Энн Дауд. Актриса описывает свою героиню, как «женскую версию Карла Роува»:

Она блестяща в коварной стороне политики.

Оригинально главная роль предназначалась коллеге Буллок по «Гравитации», Джорджу Клуни. Но он остался в проекте в качестве исполнительного продюсера и отдал роль Буллок, которая также продюсирует данный фильм.

Конкурента героини Буллок воплотит Билли Боб Торнтон, а кинематографическую версию клиента американских консультантов, бывшего боливийского президента Гонсало Санчеса де Лосаду, о котором идет речь в документальном фильме, играет Жоаким ди Алмейда, находящийся на кадре рядом с Буллок.

Режиссер Дэвид Гордон Грин считает, что сейчас в свете грядущей президентской избирательной кампании в Америке самое подходящее время для подобной кинокартины, и что она «начнет много дискуссий».

В американский прокат «Наш бренд – кризис» выйдет 30 октября, даты выхода фильма в Европе пока неизвестны.