Новини фільмів, в яких згадується Марк Стронг

20 січня 2023,  02:00 | Новини фільмів

Дженніфер Еністон та Адам Сендлер незабаром возз'єднаються у продовженні хітової детективної комедії «Загадкове вбивство», що вийшла у 2019 році. І у нас вже є перші кадри їхньої наступної пригоди.

Читати далі...
16 лютого 2021,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви все ще не фанатієте від Емми Стоун, то перший постер діснеївського приквела «Круелла» з її надзвичайним портретом це швидко виправить. Плюс, вже скоро ми побачимо її в офіційному трейлері фільму — він вийде у середу.

Читати далі...
4 січня 2021,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елеан Стрельбицкая

Це офіційно! Очікуваний діснеївський приквел «Круелла», головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун, вийде в український прокат майбутньої весни 27 травня 2021 року.

Читати далі...
4 жовтня 2019,  18:58 | Новини фільмів

Вчора вийшов другий офіційний трейлер військової кінокартини про Першу світову війну з лаконічною назвою «1917», яку зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Скайфолл» Сем Мендес.

Драматичний фільм «1917» зібрав зірковий каст, куди увійшли Колін Ферт, Бенедикт Камбербетч, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, але його головними героями будуть двоє молодих солдатів у втіленні Джорджа МакКея і Діна-Чарльза Чепмена. Командир відправляє їх передати важливе повідомлення і врятувати батальйон, де служить брат одного з них, але для цього їм доведеться ризикувати життям і перетнути ворожу територію.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса відбудеться 25 грудня. З нетерпінням очікуємо оголошення дати його виходу в український прокат.

1 серпня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Скайфол» Сем Мендес зняв епічну військову кінокартину про Першу світову війну «1917», яка зібрала зірковий каст з відомих британських акторів.

Фільм «1917», чий трейлер вже нагадує такі відомі військові драми, як «Врятувати рядового Раяна» та «Дюнкерк», буде слідувати за парою молодих британських солдатів Шофілдом (Джордж МакКей з «Капітана Фантастіка») і Блейком (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яких командир відправляє в небезпечну місію. Вони повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого загине багато солдат, включаючи брата Блейка.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса, де також зіграють Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, відбудеться у грудні. Дата української прем'єри «1917» поки не повідомляється.

2 липня 2019,  20:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила вирізана сцена супергеройського фільму «Шазам!», яка показує шістку супергероїв в їхній тронній залі. Але один трон поки що залишається пустим...

Якщо ви дивилися «Шазам!», то знаєте, що наприкінці фільму в дорослого супергероя перетворюється не тільки Біллі Бетсон, але й усі його прийомні брати і сестри. І вирізана сцена показує їх після битви з доктором Сіваною (Марк Стронг) та армією монстрів в їхньому власному секретному лігві. Дорослі супергерої, яких грають Закарі Лівай, Адам Броді, Міган Гуд, Мішель Борт, Росс Батлер і Д. Дж. Котрона, сидять на своїх тронах, як раптом одна героїня помічає, що сьомий трон вільний, тим самим натякаючи на прибуття Чорного Адама, якого в DCEU збирається втілити Двейн Джонсон.

У форматі Digital супергеройський екшен режисера Девіда Ф. Сандберга вийшов сьогодні, 2 липня, а на Blu-Ray ви зможете його придбати з 16 липня.

5 квітня 2019,  20:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра нового британського вистави «Все про Єву», де головні ролі виконують зірка мюзиклу «Мамма Міа! 2» Лілі Джеймс та зірка «Секретних матеріалів» Джилліан Андерсон.

Читати далі...
28 березня 2019,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шазам розважає перехожих і ловить автобус в першому українському ТБ-ролику свого сольного супергеройського екшену, який виходить в прокат через тиждень.

Читати далі...
15 березня 2019,  00:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Китайський трейлер супергеройського екшену «Шазам!», який вийшов у середу, показує багато нових екшен-моментів, включаючи поєдинок Шазама з суперлиходієм доктором Сіваною.

Фільм режисера Девіда Ф. Сандберга ґрунтується на коміксах DC і розповість про пригоди 14-річного школяра Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який отримує здатність за допомогою всього одного слова перетворюватися на дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). Тепер хлопчик вміє літати, стріляти блискавками; він став дуже сильним і навіть куленепробивним, і незабаром всі ці здібності йому доведеться перевірити в поєдинку з суперлиходієм доктором Сіваною (Марк Стронг), який ніяк не очікує, що йому буде протистояти школяр.

Також трейлер містить відсилання до екшенів «Бетмен проти Супермена» і «Аквамен», які належать до одного кіновсесвіту DCEU.

В український прокат супергеройський фільм «Шазам!» вийде 4 квітня.

5 березня 2019,  00:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рівно за місяць до прем'єри свого нового супергеройського екшену «Шазам!» студія Warner Bros. представила його другий офіційний (і, схоже, фінальний) трейлер.

Фільм Девіда Ф. Сандберга, заснований на коміксах DC, покаже пригоди 14-річного хлопця Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який зустрічає таємничого Чарівника (Джимон Хонсу) і отримує суперздатність перетворюватися на дорослого куленепробивного супергероя Шазама (Закарі Лівай). Розповівши про свої сили найкращому другові Фредді Фріману (Джек Ділан Грейзер), Біллі насолоджується своїм новим життям в якості Шазама, як раптом на його місто нападає суперлиходій доктор Сівана (Марк Стронг), і Біллі/Шазаму доводиться швидко подорослішати, щоб його перемогти.

«Шазам!» буде єдиним екшеном всесвіту DCEU, який вийде на екрани у 2019 році. Українські глядачі зможуть побачити його в кінотеатрах з 4 квітня .

28 лютого 2019,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук грабує банк і бере в заручники Нумі Рапас в офіційному трейлері кримінально-біографічної комедії «Одного разу в Стокгольмі».

Фільм «Одного разу в Стокгольмі», який в оригіналі називається просто «Stockholm», відправить глядачів у Стокгольм, де у 1973 році банда дивних грабіжників захопила банк і взяла в заручники його працівників, але, провівши зі злочинцями деякий час, заручники подружилися з ними і захищали їх під час переговорів з поліцією.

Картина режисера і сценариста Роберта Будро, де також знявся Марк Стронг, вийде у світовий прокат у квітні. Світова прем'єра «Одного разу в Стокгольмі» відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю Трайбека.

27 лютого 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходії очікують чого-завгодно, коли відправляються руйнувати світ, але не того, що їх буде зупиняти школяр, як показує третій ТБ-ролик супергеройського фільму від DC «Шазам!».

Фільм «Шазам!» буде новою главою кіиновсесвіту DC і познайомить нас з незвичайним супергероєм: 14-річним хлопчиком Біллі Бетсоном (Ешер Енджел), який за допомогою одного чарівного слова може перетворюватися на дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). У цьому відео суперлиходій доктор Сівана (Марк Стронг) зауважує, що з Шазамом щось не так, і коли він з підозрою запитує, скільки йому років, супергерой відповідає, що майже 15. Але незважаючи на юний вік, його точно не варто недооцінювати в ТБ-ролику Біллі в образі Шазама дуже спритно рятує людей з небезпечних ситуацій.

Дивіться також першу фічуретку фільму «Шазам!», в якій Лівай і режисер Девід Ф. Сандберг розповідають, чим новий супергерой в червоному костюмі відрізняється від своїх колег по цеху. У кіно з 4 квітня.

12 лютого 2019,  17:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перше відео про створення супергеройського фільму «Шазам!» розповідає детальніше про нового супергероя з світу DC і про те, чим він відрізняється від своїх колег.

У своєму супергеройському екшені режисер Девід Ф. Сандберг представить світу нового героя на ім'я Шазам (Закарі Лівай), у якого при потребі за допомогою всього одного слова перетворюється 14-річний сирота Біллі Бетсон (Ешер Енджел). Він отримує цю можливість, коли заступається за свого нового друга Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер), і після вони разом тестують сили Шазама з дитячою цікавістю та безстрашністю. На відміну від багатьох інших супергероїв, Біллі подобаються його надздібності і те, що він став супергероєм, і хлопчик з нетерпінням чекає першої битви зі своїм суперлиходієм, яким виявляється доктор Сівана (Марк Стронг).

Дивіться також новий трейлер екшену «Шазам!​», який показує поєдинок Шазама з доктором Сіваною. У кіно з 4 квітня.

22 січня 2019,  03:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія Warner Bros. Pictures поділилася хвилинним трейлером наступного супергеройського екшену від DC «Шазам!», який показує нові моменти з його головним лиходієм доктором Сіваною.

«Шазам!​» представить нового незвичайного супергероя всесвіту DCEU, де живуть Диво-жінка і Аквамен, який в душі залишається звичайним тінейджером. Просто одного разу 14-річний Біллі Бетсон (Ешер Енджел) захищає свого нового друга Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер) від хуліганів, звертає на себе увагу якогось Чарівника (Джимон Хонсу) і отримує суперздібність за допомогою всього одного слова «Шазам» перетворюватися на дорослого супергероя (Закарі Лівай). І тепер Біллі/Шазаму належить захищати світ від небезпечних суперлиходіїв, як доктор Сівана (Марк Стронг), з яким у них очікується поєдинок у дусі Людини із сталі.

Українська прем'єра фільму «Шазам!» очікується навесні, 4 квітня.

28 грудня 2018,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Японський ТБ-ролик супергеройського екшену «Шазам!» показує перетворення тінейджера Біллі Бетсона на дорослого супергероя Шазама.

Нова частина всесвіту DC, яку зняв режисер Девід Ф. Сандберг, розповість про незвичайного супергероя Шазама (Закарі Лівай). Він не існує сам по собі, а з'являється лише тоді, коли його ім'я озвучує 14-річний школяр Біллі Бетсон (Ешер Енджел). Біллі заслужив вміння перетворюватися на куленепробивного супергероя, коли заступився за свого нового друга Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер), і тепер вони захищають свій район від злочинців, які вечорами грабують магазини. Але незабаром Біллі/Шазаму доведеться зіткнутися з кимось значно більш небезпечним суперлиходієм доктором Сіваною (Марк Стронг).

Нещодавно з'явився другий постер фільму «Шазам!», який дозволяє розглянути костюм головного героя в повний зріст. У кіно з 4 квітня 2019 року.