Новини, в яких згадується Хармоні Корін

26 березня 2019,  13:19 | Оновлення

Незабаром на великий український екран вийде комедія «Пустопляс» з Меттью МакКонахі у головній ролі.

За сюжетом кінострічки, наркозалежний на прізвисько Місячний Пес живе за своїми правилами і ніколи не враховує суспільні норми. Однак в його житті з'являється задача, яку він просто зобов'язаний виконати вчасно, щоб отримати спадок від своєї покійної дружини. Однак на його шляху до мети постійно трапляються неприємності, які заважають йому це зробити.

Головну роль Місячного Пса виконав Меттью МакКонахі. У фільмі також зіграли хіп-хоп співак Снуп Догг, Айла ФішерВеликий Гетсбі»), Зак ЕфронНайвеличніший шоумен»), Джона ГіллВовк з Уолл-стріт»). Режисером та сценаристом фільму виступив Хармоні Корін.

В український прокат картина «Пустопляс» вийде 4 квітня.

24 січня 2019,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний трейлер без цензури американської комедії «Пляжний нероба», головного героя якої втілює володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
7 вересня 2018,  20:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі курить косяк, ходить в стрінгах і танцює дивні танці в тизер-трейлері комедії для дорослих «Пляжний нероба».

МакКонахі втілює бунтівного любителя покурити марихуану на ім'я Мундог, який пише вірші, не пропускає гучні тусовки і живе за своїми правилами в прибережному американському місті. Компанію йому у веселих пригодах складуть Айла Фішер, Зак Ефрон, Джона Гілл, Мартін Лоуренс і Снуп Догг.

Новий фільм від творця скандальних «Відв'язних канікул» Хармоні Коріна прибуде у кіно навесні 2019 року.

10 листопада 2017,  20:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі приступив до зйомок комедії «Пляжний нероба».

Читати далі...